Da li osećate energiju?

Anđeli, Aura, Channeling, Svetlosno telo, Vibracija tela, "Neobjašnjive" pojave, Slučajnost, Znakovi, Borjevi, Imena i njihovo značenje i uticaj

"Malo" znači da ove pojave nisu obavezno nešto što je neobjašnjivo, nego samo da moramo pomalo da naslućujemo kako funkcionišu
Post Reply
Ivan Spg
Gradska Čistoća

Re: Da li osećate energiju?

Post by Ivan Spg »

Stalker wrote:U pitanju je percepcija, dragi moji.
Zar je ovaj forum poseban?
Svaki je poseban a ovaj najposebniji ;)
Stalker wrote: Na forumu ili ima usaglašavanja ili ih nema. Forum nije kult jednog uverenja.
Ako je ovo forum koji zastupa samo određena uverenja, onda takav forum nije u balansu.
U balansu sa čim? Ovaj naš forum jeste forum jednog uverenja. To uverenje se iskazuje na mnoge, mnoge načine kroz različite tehnike i mišljenja ali jeste forum jednog uverenja pročitaj kućni red pa će ti biti jasnije, a ako ti ni onda ne bude jasnije pročitaj još jednom :)
Stalker wrote: Zar je lepo i ljudski reći nekome - Hej, ti nećeš ovde naći saglasnost za svoje ideje. To je kultura ovog foruma, jer se unapred zna svrha.
Jeste dragi Stalkeru to se zove biti odrastao. Povući crtu na određenom mestu.
Stalker wrote: Ja sam slobodan čovek i u potrazi sam za slobodom, totalnom slobodom, bez ograničenja mogućnosti.
Naučićeš da sloboda nije isto što i neodgovornost i bahatost ako budeš otvoren za to. Sloboda može da se istražuje i u unapred zacrtanim okvirima. Kao što nije zlato sve što sije nije ni sloboda svako ko priča šta god mu padne na pamet.
Učestvovanjem na ovom forumu biraš da poštuješ okvire koji su postavljeni u kućnom redu.
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
Ivan Spg
Gradska Čistoća

Post by Ivan Spg »

Hvala ekipi na super reakciji na jedan pokušaj remećenja naše veselica atmosfere :) Super ste i obožavam vas sve!!! :ruzha: :ruzha: :ruzha:
DenVik

Post by DenVik »

Šta sam propustila?
Ništa, kako vidim.
Pozdrav za pametne i svesne glavice, srca i duše punih ljubavi.
Ponosna što sam u vašem društvu.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Krijesnica

Post by Krijesnica »

Noetic Sparkle wrote:Ne vidim istinskog razloga zasto bi Stalkerovi postovi bili izbrisani,ne zelim reci da se slazem sa onim sto iznosi,vec ih ne vidim kao" trolovanje"...covjek iznosi ono sa cim ima iskustva.Isto tako nema razloga pobijati da postoje bica svjetlosti i bica tame koja su nebrojeno mnogo godina,eona starija od nas,koja su vidjela nase stvaranje,ne treba se od toga bojati niti zazirati niti pobijati,ali ni davati tome energije i paznje vise nego sto podpada pod prihvatanje stvarnosti onakvom kakava jeste i to nema veze sa nikakvim teorijama zavjere vec sa stanjem stvari u kosmosu,i ovom nasem i u drugim.Ovo nema veze sa religijom-religijama.Malo citati Vede,najstarije spise...Npr.
Jos ovo sam htjela reci-mislim da je simbolika u oznacavanju dijelova ljudskog uma stanovitim kompjuterskim vokabularom suvise mehanicisticka,nas um nije ni komp ni nesto slicno,on moze da upija nesto sto bi se moglo nazvati "programom" u smislu vijekovima,godinama ili decenijama ili sl utvrdjivanim i osnazivanim misljenjima,obrascima,predrasudama sta god to bilo,a kako svijest pocinje da se budi i jaca i traga za samom sobom i svojim Izvorom tako postajemo sve vise svjesni tih elemenata u nasoj i/ili kolektivnoj svijesti.I onda pocinje ciscenje.Prvo ciscenje pa onda sve ostalo.Ciscenje mora biti primarna akcija jer ako to ne poradimo afirmacije i molitve i druge duhovne aktivnosti ne mogu djelovati na najbolji moguci nacin jer su stari sadrzaji jos uvijek tu,manje ili vise zamaskirani npr afirmacijama ali ne i istinski ocisceni i prevazidjeni.
U potpunosti se slažem s ovim postom.
Ne postoji pozitivno i negativno, to je koncept u našoj glavi, ali postoje energije viših i nižih vibracija. Više vibracije, gledajući umom, opisujemo kao pozitivne. Niže opisujemo kao negativne. I jedne i druge su jednako postojane. No, podizanjem vlastitih vibracija, mi se branimo od onih nižih ili negativnih. Na svim frekvencijama postoje bića koja ondje žive i djeluju, i možemo stupiti u dodir, kako s bićima svjetlosti, tako i s bićima tame. No, ovaj forum ima fokus isključivo na pozitivnom.

Bez obzira na to, mislim da je reakcija na Stalkera bila malo pretjerana. Čovjek se ne slaže sa svime što govorimo, a forum koji zagovara ljubav i prihvaćanje trebao bi imati malo više razumijevanja za ljude s drugačijim stavom. Kako je i u citiranom postu rečeno, čovjek govori o onome s čim ima iskustva. Umjesto da se na ovakve riječi reagira s upozorenjima, trebalo bi odvojiti vremena i strpljenja da se s osobom razgovara, bez obzira na njezina mišljenja i stavove. Svi smo jednaki. Koliko vidim, Stalker ovdje nije nikoga ponižavao, niti se ikome nametao. Vokabular mu je isto na mjestu (nema psovki i uvreda), stoga ne vidim razloga da se ovako reagira na njegove riječi. Ali, to je samo moje osobno mišljenje.

Vi ste bića Svjetlosti, ne zaboravite to. Ne dopustite da vam svjetlost bude zasjenjena predrasudama i odbijanjem tuđih mišljenja. Svi smo jedno. Cilj nam je podizanje svijesti, stoga se na to treba usmjeriti. Podizanjem vlastite svijesti, podižemo svijest i drugim bićima, stoga gledajte druge jednako kako gledate i sebe. Samo zato što svi želimo mir u svijetu, ne bi trebalo zanemariti postojanje ratova. Ali isto tako, treba se više fokusirati na mir, nego na rat.

Obožavam ovaj forum i atmosferu kakvu stvaramo, ali ponekad se osjećam ugroženo prilikom ovakvih reakcija, čak i kad su usmjerene na druge. Voljela bih da se nađe više slobodoumnosti i razumijevanja za ljude čiji se stavovi razilaze s našima. Ratnici Svjetlosti trebaju pružiti ruku svakome, i ponuditi mu najbolje od sebe. Ne treba se oglušivati ni na čije riječi, bez obzira kakvu vibraciju nosile. Ionako ste dovoljno snažni da podignete vibraciju svoje okoline samom svojom prisutnošću. Ponekad zaboravimo na svoje moći, ali to je normalno. Nadam se da me nitko neće krivo shvatiti, ovo je dobronamjerna kritika i nije upućena nikome osobno. Moja jedina želja je da nikoga ne isključujemo, kao i to da ne biramo polja na kojima ćemo širiti ljubav. Nje treba biti posvuda, i treba biti usmjerena na sve, jer mi jesmo SVE.
Član 257

Post by Član 257 »

Znaci li to da ja mogu otic na teren za golf i izmedju ljudi koji igraju golf igrat fudbal? Jer na to imam pravo. Super su mi te ideje.
Nije greska u onog sto igra fudbal po golf terenu. On je bice koje ima pravo na razlicitost. Nego oni koji igraju golf, na terenu kojeg su napravili za golf i imaju pravila o tome, e, oni nisu uskladjeni sa sobom, nisu bica ljubavi. Nesto sa golferima nije u redu.
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
DenVik

Post by DenVik »

Hm, hm, hm....
ja sam ovu našu priču ukapirala nešto kao Univerzalni teren, gde ima mesta i za golfere i za fudbalere, za košarkaše, tenisere, plivače, čak, ronioce i sl..tako brže učimo.
Ali se slažem sa Članom, onaj post na prethodnoj strani ti je vrh.
Da je prvo bila reč( to je toliko jako, da nismo ni svesni te jačine)Misli i reči..

Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali kad uđeš na ovaj forum i vidiš da nam je svetlo prva reč, a ljubav druga, to što ljudi ne veruju u takvu energiju ne daje im za pravo da ugase svetlo, a to ni ne mogu, naravno.
Jeste ovo forum i slažem se da treba da imamo različita mišljenja i da to i jeste poenta foruma, ali ovo mesto jeste posebno i pisali smo o tome više puta, zar u tome i nije sva suština?
Svi smo žarko želeli mesto poput ovog , jer svi smo mi malo na svoju ruku, mimo ostalog sveta, pisali smo i o tome i svi smo bili pomalo usamljeni dok se nismo pronašli ovde i ovakvi...zar je teško pretpostaviti da ćemo" braniti", tj čuvati, negovati, voleti, poštovati našu "kuću"??
Zato je ovaj forum drugačiji.
Već počinjemo da se osećamo između sebe na daljinu( ej, Krijesnica i ja, to vam dođe baš kao nebo i zemlja :mig: :mig:, a osećamo jedna drugu )i ko zna šta ćemo sve dobro učiniti jedni za druge ili sebe ili uopšte za svet?
Mi smo tek na početku i kako drugačije da idemo napred nego da poštujemo mesto koje nas je okupilo i ljude koji su nam to omogućili?
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

ja sam ovaj forum shvatila kao da svi imamo lrazlicita interesovanja i iskustava iz razlicitih oblasti i razlicita zivotna iskustava
a da svi tezimo ka istom :)
a ne po principu ja udjem u kafic i upalim svetlo , dodje iza mene neko i ugasi , Dv ustane upali, dodje neko sa koga niko ne poznaje i ugasi ..... i tako pali/gasi ... kako ko stigne i kako kome odgovara ...

ima 100 foruma na netu , ja nebih isla da osudjujem ribolovce i da sirim ekologiju na njihovom forumu nikada !!! iako se zalazem za to, za zastitu vrsata , tako da ne mogu da ga podrzim. svako radi svoj posao :)

sve ja to razumem ali da neko prica da se pozitiva i Krijesnica druze sa demonima a ja njih mnogo volim i mnogo su mi pomogle u zivotu u 100 situacija , ja bez njih dve sada nebih znala gde se nalazim ni sta mi se desava ALI U NAJBUKVALNIJEM SMISLU, bez pozitivine pozitive i Krijesnicinog iskustva i zajednicke nesebicnosti :)
garantujem da bih sada bila u nekoj psihijatrijskoj ustanovi jer nebih znala sta mi se desava a u pitanju su samo aktivnosti treceg oka i 10 faza koje sam presla u drustvu Krijesnice.

tako da, hvala Bogu prodje :))))))))))))
:zdravica: :zdravica: :zdravica: :zdravica: :zdravica:
:* ljudi volim vas sve :))))))
ja sam se prva oberadovala sto cu cuti nesto lepo od Stalkera http://forum.ratnicisvetlosti.com/viewt ... =850#p9556 i podrzala to ali .... eto sta se desi kad podrzis nekog i kazes mi da smo svi drugari a on krene da vredja vidjenje drugih (dragih) ljudi
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
pozitiva

Post by pozitiva »

jovancice.. :)
ja sam veoma pocastvovana time sto pises sada ali znaj da ni ja niti Krijesnica ne bismo nista mogle tim pricama da TI nisi bila ta koja je pozelela promenu, ta koja je pozelela pojasnjenje, ta koja je pozelela da se oseca sjajno!!!
Shvati da ti i dodjemo samo kao inicijalne kapisle za tvoju dalju pozitivnu exploziju :veselica: :veselica: :veselica: :veselica: :veselica: :veselica:
vidite
kada sam ja dosla na ovaj forum u januaru, tada nije postojao kucni red
ali sam ja ipak sama pozelela da prvo iscitam i vidim kako dise ovaj forum da bi bilo sta rekla
a samo dva dana pre moje registracije moj prijatelj koji me je digao iz blata i koga cesto pominjem u mojim postovima je izbacen sa ovog istog foruma jer nije postupio u skladu sa ovim forumom
a nije zao
cak ni malo
samo ima neke svoje krute stavove, koje ne zeli da menja
dakle ako sam ja tako normalno primila to sto je on izbacen sa foruma a veoma mi je drag i dalje se druzimo i on me mnogo poducava o energiji i mnogo mi pomaze i jako smo dobri prijatelji
zasto bi ja nekom davala podrsku nekom kome se u postu u svakoj recenici provlaci vredjanje, trolovanje, namerno podbadanje, vredjanje mojih prijatelja ili mene da smo puni gordosti kada tacno znam privatno da ta osoba nije gorda ili ja
po cemu bi ja bila gorda
ja volim i cenim sebe
ali isto tako znam da onaj ko vredja, osudjuje, kritikuje zaboravalja na ljubav prema sebi
a kako je ovo tema - osecate li energiju?
a kako ja jesam u toj prici i osecam
osecam da ta osoba koja je juce vredjala je s namerom sirila negativnu energiju
pa recite mi i da sam gorda to sto imam dar od Boga da osecam tu energiju
kako god
ja se ni na koga ne ljutim
ne mogu
a i nemam to pravo
ali isto tako volim i cenim sebe i ne dam na sebe
tako da nedam da namerno neko rusi nesto sto sam ja licno gradila mesecima
a to je totalno pozitivan stav prema zivotu, prema svemu
e ne dam da mi to neko rusi
isto tako znam da je moja pozitiva jako dobra donela i srece mnogim ljudima a onda je moje srce vece ako su oni srecni, drago mi je sto ste sada srecni kao i ja :veselica: :veselica: :veselica: :veselica: :veselica: :veselica: hvala vam je sam jos vise srcena zbog vas samih!!!
isto tako znam da nekima i smeta tolika moja pozitiva :pardon:
ali to nije moj problem vec tog nekog :pardon:
nek se zapita sta je to sto toj osobi smeta kod mene jer to je cista reflexija onoga sto ne voli kod sebe\ :ludiranje:
dakle nemojmo kriviti druge za nase probleme
iso tako i samo osecate kakva se energija sirila ovde juce takvim trolovanjem
zavadi pa vladaj je krenulo da prevagljuje...
ali na vreme smo shvatili i poslali ljubav
jer razumite i njega
i on pokusava da nadje svoje mesto pod suncem u hvata se za slamku
isto tako ponudjena mu je ruka druzenja, podrske a on je nastavio da siri negativnu energiju
pravila su pravila
ili ih postujte ili ne
kada shvatite nuznost zakona i pravila tada znate sta je sloboda
ja nisam dosla ovde da prosipam filozofske termine i moje znanje jer to nikog ne zanima
prvenstveno sam dosla ovde da spasim svoju dusu od negativnosti
povinovala se pravilima i dozivela srecu, spokoj mir, blagostanje i slobodu
slobodi da kazem sta mislim a da je u skladu sa pravilima foruma
isto tako kada sam dosla ovde bila sam jedna izgubljena dusa koja je trazila spas
pomislite na jos takvih dusa koje tumaraju forumom i nalecu na gomilu negativnosti i negativne energije koja je kruzila ovih dana
a znam sigurno da smo svi bili dobronamerni i krajnje ljubazni u pocetku i znam da smo sve uradili da smirimo tu energiju
e a kada je neko gord, pun sebe, pun neljubavi prema sebi i netolerancije za druge ne preostaje nista drugo nego stati toj negativnoj energiji na rep!
i staviti tacku na sve to
dakle
kao zakljucak ja znam da sam sve dobro uradila ovih dana
ja verujem sebi i svojim odlukama, svojim stavovima i volim sebe i volim druge
tako da ko to ne moze da razume veoma mi je zao jer u tom slucaju gubi saznanje da on sve moze i da moze da bude maximalno srecan i deli tu srecu sa nama
eto toliko volim vas sve
i volim da disem ljubav :veselica: :veselica: :veselica: :veselica: :veselica: :veselica: :veselica: :veselica:
izvinite ako vam smeta :pardon: :ruzha:
Ivan Spg
Gradska Čistoća

Post by Ivan Spg »

Krijesnica wrote: ... forum koji zagovara ljubav i prihvaćanje trebao bi imati malo više razumijevanja za ljude s drugačijim stavom. Kako je i u citiranom postu rečeno, čovjek govori o onome s čim ima iskustva.
Jedino što je Stalkerov problem je stav. On nije došao sa stavom tipa "progone me demoni pomozite", nego sa stavom tipa "ima da vas progone demoni". Nisam stekao utisak da on ima iskustva jer je bio baš jako nabrijan da utuvi svoje mišljenje drugima. Kako posejao tako i požnjao.
Krijesnica wrote: Umjesto da se na ovakve riječi reagira s upozorenjima, trebalo bi odvojiti vremena i strpljenja da se s osobom razgovara, bez obzira na njezina mišljenja i stavove. Svi smo jednaki. Koliko vidim, Stalker ovdje nije nikoga ponižavao, niti se ikome nametao. Vokabular mu je isto na mjestu (nema psovki i uvreda), stoga ne vidim razloga da se ovako reagira na njegove riječi. Ali, to je samo moje osobno mišljenje.
Poštujem. Ja nisam stekao takav utisak.
Krijesnica wrote: Obožavam ovaj forum i atmosferu kakvu stvaramo, ali ponekad se osjećam ugroženo prilikom ovakvih reakcija, čak i kad su usmjerene na druge. Voljela bih da se nađe više slobodoumnosti i razumijevanja za ljude čiji se stavovi razilaze s našima.
Opet ponavaljam, nije problem u razilaženju stavova. Ovde i pričamo o mnogim stvarima sa drugačijim stavovima. Problem je u napadnosti i forsiranju bez biranja načina.
Svestan sam da se svi pomalo zakoče kad je neko banovan ali to stvarno zavisi samo od osobe. Gosn. Stalker je banovan na 1 mesec pa će imati priliku kad malo ohladi da nam se opet pridruži. U ovome je najbolji primer Buki. Dečko je došao napravio svašta, tada je nastao kućni red. Posle mi se javio na mejl i pričali smo i odbanovan je. Znači ništa nije konačno. Sve je stvar otvorenosti pojedinca da nauči nešto novo o sebi :)

Kad biste me bolje znali bilo bi vam jasno koliko sam ja otvorena osoba koja jako lako zaboravlja sve moguće nedaće i koja prelazi u letu preko uvreda itd. Ali ovde na forumu moja uloga je da "učim pameti" one koji neće sami da budu pametni. Kao što sam napisao u kućnom redu, jako mi je žao da bilo koga banujem ili štagod ali jednostavno ovaj forum i atmosfera na njemu mi je vrednija od toga da pojedinci imaju neograničenu slobodu i koriste tuđu dobrotu.
Najjednostavnije rečeno ko hoće lepo s nama hoćemo i mi sa njim :) Ko neće, šta će uopšte ovde.

P.S. Pozitiva, ne sećam se tog tvog prijatelja koji je banovan, nek se javi ako želi, otvoreni smo za sve ;)
DenVik

Post by DenVik »

Spoygg, hehe, volim to. Poštujem ljude sa stavom.
Koji su potkovani i iskustvom i znanjem.( ima par takvih medju nama)
Ostali, m..š u ćošak. Ili da kleče na muruzu narednih dana golih kolena. E, ovo samo da vidite razliku :mig: :drugari:
Post Reply