jovancice..
ja sam veoma pocastvovana time sto pises sada ali znaj da ni ja niti Krijesnica ne bismo nista mogle tim pricama da TI nisi bila ta koja je pozelela promenu, ta koja je pozelela pojasnjenje, ta koja je pozelela da se oseca sjajno!!!
Shvati da ti i dodjemo samo kao inicijalne kapisle za tvoju dalju pozitivnu exploziju
vidite
kada sam ja dosla na ovaj forum u januaru, tada nije postojao kucni red
ali sam ja ipak sama pozelela da prvo iscitam i vidim kako dise ovaj forum da bi bilo sta rekla
a samo dva dana pre moje registracije moj prijatelj koji me je digao iz blata i koga cesto pominjem u mojim postovima je izbacen sa ovog istog foruma jer nije postupio u skladu sa ovim forumom
a nije zao
cak ni malo
samo ima neke svoje krute stavove, koje ne zeli da menja
dakle ako sam ja tako normalno primila to sto je on izbacen sa foruma a veoma mi je drag i dalje se druzimo i on me mnogo poducava o energiji i mnogo mi pomaze i jako smo dobri prijatelji
zasto bi ja nekom davala podrsku nekom kome se u postu u svakoj recenici provlaci vredjanje, trolovanje, namerno podbadanje, vredjanje mojih prijatelja ili mene da smo puni gordosti kada tacno znam privatno da ta osoba nije gorda ili ja
po cemu bi ja bila gorda
ja volim i cenim sebe
ali isto tako znam da onaj ko vredja, osudjuje, kritikuje zaboravalja na ljubav prema sebi
a kako je ovo tema - osecate li energiju?
a kako ja jesam u toj prici i osecam
osecam da ta osoba koja je juce vredjala je s namerom sirila negativnu energiju
pa recite mi i da sam gorda to sto imam dar od Boga da osecam tu energiju
kako god
ja se ni na koga ne ljutim
ne mogu
a i nemam to pravo
ali isto tako volim i cenim sebe i ne dam na sebe
tako da nedam da namerno neko rusi nesto sto sam ja licno gradila mesecima
a to je totalno pozitivan stav prema zivotu, prema svemu
e ne dam da mi to neko rusi
isto tako znam da je moja pozitiva jako dobra donela i srece mnogim ljudima a onda je moje srce vece ako su oni srecni, drago mi je sto ste sada srecni kao i ja
hvala vam je sam jos vise srcena zbog vas samih!!!
isto tako znam da nekima i smeta tolika moja pozitiva
ali to nije moj problem vec tog nekog
nek se zapita sta je to sto toj osobi smeta kod mene jer to je cista reflexija onoga sto ne voli kod sebe\
dakle nemojmo kriviti druge za nase probleme
iso tako i samo osecate kakva se energija sirila ovde juce takvim trolovanjem
zavadi pa vladaj je krenulo da prevagljuje...
ali na vreme smo shvatili i poslali ljubav
jer razumite i njega
i on pokusava da nadje svoje mesto pod suncem u hvata se za slamku
isto tako ponudjena mu je ruka druzenja, podrske a on je nastavio da siri negativnu energiju
pravila su pravila
ili ih postujte ili ne
kada shvatite nuznost zakona i pravila tada znate sta je sloboda
ja nisam dosla ovde da prosipam filozofske termine i moje znanje jer to nikog ne zanima
prvenstveno sam dosla ovde da spasim svoju dusu od negativnosti
povinovala se pravilima i dozivela srecu, spokoj mir, blagostanje i slobodu
slobodi da kazem sta mislim a da je u skladu sa pravilima foruma
isto tako kada sam dosla ovde bila sam jedna izgubljena dusa koja je trazila spas
pomislite na jos takvih dusa koje tumaraju forumom i nalecu na gomilu negativnosti i negativne energije koja je kruzila ovih dana
a znam sigurno da smo svi bili dobronamerni i krajnje ljubazni u pocetku i znam da smo sve uradili da smirimo tu energiju
e a kada je neko gord, pun sebe, pun neljubavi prema sebi i netolerancije za druge ne preostaje nista drugo nego stati toj negativnoj energiji na rep!
i staviti tacku na sve to
dakle
kao zakljucak ja znam da sam sve dobro uradila ovih dana
ja verujem sebi i svojim odlukama, svojim stavovima i volim sebe i volim druge
tako da ko to ne moze da razume veoma mi je zao jer u tom slucaju gubi saznanje da on sve moze i da moze da bude maximalno srecan i deli tu srecu sa nama
eto toliko volim vas sve
i volim da disem ljubav
izvinite ako vam smeta