Privlačenje novca

Abraham, Pleiadians, EFT, Vizuelizacija, Audio knjige, Meditacija, Afirmacije, Silva metod, Tehnike za privlačenje novca, Binauralni zvuci
DenVik

Re: Privlačenje novca

Post by DenVik »

Meni se okrenu nesvest od ove olovke, jel ovo Leci nama namerno? Ošamuti nas, pa onda možemo da se bacimo na posmatranje??
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
tanita

Post by tanita »

ahahah njoj se okrenula nesvest :lol: DV, ne gledaj u pravcu olovke na zidu :totalnolud:
A za novac, ja bih rekla kratko: ,,daj-daće ti se.,, :mig:
Dreamcatcher

Post by Dreamcatcher »

Otisla sam na bankomat i izvadila listic sa stanjem na mom racunu. Onda sam ga skenirala, ubacila u komp. u jednom programu pobrisala cifru i upisala svoju cifru, sve ostalo je ostalo isto (broj racuna, moje ime, ime banke...)
Onda sam si to isprintala, izrezala na velicinu koje su inace velicine ti listici i to nosim u novcaniku.
Ne fokusiram se na to da zelim imati tu svotu na racunu nego na. "Imam dovoljno novaca za sve sto mi je potrebno" a dokaz imam u novcaniku.

Zbog ovog se osjecam odlicno a to je bit svega.
...The Way Flows In You...
tanita

Post by tanita »

a sta vi mislite o ostavljanju ,baksisa,? I da li ostavljate neku sitnu razliku pri vracanju kusura nekad onom ko vam vraca. I da li date novac nekom na ulici kad vam trazi?
DenVik

Post by DenVik »

Volim da ostavljam bakšiš, uvek i svuda, metalne novčiće skoro da ne uzimam, nego obično ide Vik iza mene i pokupi, a to svima bude simpatično. Sad i on ostavlja.
Ako se baš obrate meni ovi naši "ulični glumci" što prose, onda da, pratim svoj osećaj, koji je sve izraženiji. Volim da ostavim novac uličnim sviračima, to mi nešto gušt.
Novac je tu da kruži, a ja veoma doprinosim tom kruženju. ( a i dolazi mi sve lakše i bolje)
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Ninica83

Post by Ninica83 »

Evo mojih afirmacija:
Ja volim novac.
Novac mi stalno pristize lako i brzo.
Izvor mojih prihoda je nepresusan.
Ja zasluzujem da imam mnogo novca.
Uvek imam vise nego dovoljno novca za sve svoje potrebe.
Osecam se veoma prijatno kada imam puno novca.
Novac mi uvek dolazi u pravo vreme.

Svakog dana moje bogatstvo je sve vece, vece i vece.
Moja finansijska situacija
se popravlja iz dana u dan.
Volim da trosim novac i sve sto zaradim visestruko mi se vraca.
Zivim u svetu punom bogatstva gde ima dovoljno za sve.
Meni je jednostavno da zaradim novac.
Mislim da su veoma mocne, i itekako deluju. :D
Da imam onoliko dusa koliko nebo ima zvezda, sve bi ih dao Mefistu.
Dreamcatcher

Post by Dreamcatcher »

Ninica, odlicno! Ovo odmah biljezim u svoju skrinjicu sa afirmacijama. Njih nikad dosta.
Krijesnica

Post by Krijesnica »

Ninica hvala na afirmacijama, dobro će doći :andjeo:
Dreamcatcher

Post by Dreamcatcher »

Desilo se nesto odlicno s "mojom tehnikom" privlacenja novca.
Prije nekog vremena pisala sam ovdje o svom bankovnom listicu, odnosno onom listicu sa bankomata na kojem pise stanje na racunu.
Naravno stanje na racunu je bio prilicno velik minus, ja tada nisam zamisljala nikakvu veliku cifru kada sam obrisala stvarno stanje i napisala ono sto zelim da bude na racunu .

Jos sam i prije svojih brojki zamisljene svote napisala veliki + da nebi bilo zabune i da svaki put kad pogledam listic moj mozak zapamti ovaj +, da to bude ono sto ce prvo zapaziti.
Tocnije,htjela sam da budem u plusu otprilike onoliko koliko sam u minusu.

I tako, uglavnom ja sada trenutno, u ovom trenutku na racunu imam ovu cifru koju sam upisala tada na listic kada sam ga prepravljala. Ja sada jesam bas onoliko u plusu koliko sam tada bila u minusu a nista nisam radila posebno.
Jest da ova cifra nece biti dugo na racunu,svega par dana, idu dalje novceki...ali ono sto hocu reci je...ma kuzite.
Dobila sam bas tu cifru!

Eto tako, sad se bacam na malo ozbiljnije svote. Jaoooj bit ce para ko...Ma bit ce! U mojoj glavi vec jest! :veselica:
Krijesnica

Post by Krijesnica »

:veselica: :veselica: :veselica: Bravoooo, čestitam!!!

Uh, kakva motivacija...ništa, ja ću si isprintati koju novčanicu, staviti u novčanik i čekati da postane prava :D Baš si mi sad dala volje, hvala hvala hvala hvala!!!!
Post Reply