Bravo, DC, moćna kreatorko, tako mi je drago
I mada znam da će tako biti, jer mora, ali ipak me uvek iznenadi kako genijalni ZP nepogrešivo fercera
Privlačenje novca
Re: Privlačenje novca
Nema tog delanja koje može da nadomesti neusaglašenost energija. - Abraham
Vi ste super kraljevi i mega carevi. Ekstra!
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
- Dreamcatcher
Ihihi, cekajte samo kad objavim ovdje da sam dobila malo "ozbiljniju" svotu. Onda vas sve vodim...ma idemo kud god zelite!
...The Way Flows In You...
Necu ulaziti u diskusije koje su vodjene ranije na temu kazne i samokaznjavanja. Mada videla ko je sta pisao ali smatram da nije ni mesto ni vreme da iznosim svoje misljenje o tome. Reci cu par reci o svom iskustvu sa novcem. Imala sam veliki otpor prema novcu zvani strah od nemanja istog. Kako se menjam tako menjam i svoja uverenja o novcu. I pocela sam da radim razne tehnike i neverovatno je kako je sve pocelo da se menja. Univerzum mi daje novac kada god mi je potreban. I zaista je tako. Radila sam EFT, afirmacije, i ono prebrajanje novca u umu. Neverovatno je kako funkcionise. Svi ste mi nekako divni i puni neke lepe energije. Hvala!
LIFE IS MUCH LARGER THAN BIRTH AND DEATH, FAILURE AND SUCCESS. YOU ARE THE UNBLEMISHED, PURE, ETERNAL SELF. KNOWING THIS, YOU WILL WALK LIKE A KING!