Kafić "Dobre vibre"

Danas ti je rođendan? Na čemu si zahvalna? Kako si počela? Predstavi se :)
Brida

Re: Kafić (ex. Dobro jutro, dobar dan, laku noć i lepi snovi

Post by Brida »

Dobro jutro svima :D
Slusam pazljivo svoje Unutrasnje Bice,ono mi govori o cemu treba da mislim.Kad mi moje Unutrasnje Bice salje negativne emocije,to znaci da treba da se vratim.Kad je moje Unutrasnje Bice srecno,srecna sam i ja.Moj najbolji prijatelj je moje Bice. :drugari:
Nekad kad ne znam sta kako,pitam ga i ono mi kaze sta treba.. :D Uvek mi da dobar savet.
Moje Bice se zasitilo svega i zato sam odlucila da se stvarno odmorim od svega. :pardon: Malo cu da se opustim :D
Pozdrav svima :ruzha:
Život se nikome na ovom svetu ne duguje. Ni majci ni deci, ni prijateljima, nijednom idealu! Život je moje, jedino moje neprikosnoveno pravo. U šta ću ga satreti moja je lična stvar.
Krijesnica

Post by Krijesnica »

Dobar vam dan <3

Neću puno filozofirati, samo ću vam svima poslati snažne vibracije Ljubavi, Mira i Blaženstva. Neka svjetlost vaše duše sjaji kroz vas i obasja sve nesvjesne osobe u vašoj okolini. Budite u dodiru s Bićem, baš poput Sanco, i znat ćete što i kako trebate učiniti.
Prepustite sve svoje strahove i brige univerzumu. On će se pobrinuti za vas. Na vama je samo da dijelite Ljubav, i prihvatite isto kad vam se vrati nazad.
DenVik

Post by DenVik »

Eh, draga Krijesnice, lepo ti to napisala, a ja sam uspela već pre 12 h da 2 put zeznem stvar danas.( ili možda i nisam)
Još bi bilo lepo da mi je bar "malkice" krivo zbog toga, nego nije :nebimoglo: . Rekla nešto što mislim i osećam, a nije baš u skladu sa ovom našom pričom ovde :pardon:
Ma, u stvari sve je skladu naše priče. Ma, nisam trepnula, obično nešto kažem i posle razmišljam o tome, a sad evo samo vama ovde kažem i šlus.
Nego, neka je nama lep početak ove radne nedelje :drugari:
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
pozitiva

Post by pozitiva »

Dobar dan :D
ja ne znam odakle da pocnem dragi moji ...
ali ne znam
sta da vam kazem
mnogo je toga a ja bih da skratim
nego ajde da krenem od petka
saznajem od sefice da cu umesto od 10, raditi od pola 2, tako da dragi moji manje cemo se kuckati, i imacu manju platu...
ali zato cu provoditi puno, puno, puno vremena sa mojom cerkicom, jer ona sada i samo sada ima dve i po godine i samo sada je ovakva

e to vam je onaj princip
radujem se svemu sto mi nailazi
e pa iako cu raditi manje
iako cu imati manju platu
neprocenjivo je vreme koje sam dobila da provedem sa mojom cerom
dakle radujem se tome
i zahvalna sam na ovome sto mi je Univerzum dao
vidite
opet cu ponoviti
mi ne znamo zasto Univerzum nama salje nama nelogicne stvari, nesto sto ne zelimo
a zapravo
to sto nam Univerzum salje je to sto nam treba i sto smo negde u dubini mi zaista zeleli
a sad cu objasniti kako sam dosla do toga u ovom mom primeru sada
dakle
pocelo je sve sa onim mojim otporom ka novcu
i krenulo da se odmotava klupko
pocecu da drzim radionice o ZP i svemu ovome
a Univerzum pomno sve prati sta se desava
dakle
salje mi smanjenje radnog vremena
test
koji ja sada upravo prolazim i delim ga sa vama
jer znam da smo svi ovo prosli, bar vecina
i da cemo jos miliona puta proci
je ostati pribran, verovati Univerzumu da on najbolje zna sta nama treba
a zaista se ispostavlja da ovako treba da bude
jer
moja cera od kako se vratila sa mora
postala je jos tamo
jedna mala agresivka i jedva ceka da mlatne neko dete, ugrize ili gurne
sad dize ruku i na mene
ima napade histerije
hocu-necu vise nego pre
.....
na moru je mlatila sta i koga je stigla, jednom malom zabila sladoled u lice
ona nije bila takva pre mora
ali je bila takva pe 6,7 meseci kada sam ja bila na rubu nervnog sloma...
iz vama vec poznatih razloga
sada!!!
sada!!
zapamtite
sada
ZNAM OVO STO ZNAM!!!!
I HVALA BOGU NA TOME
jer sad sve ima logike
sada je sve
iako
iako sada izgleda kao da radim Sizifov posao
ne radim ipak
jer sada je mnogo lakse sa njom
sada ja znam kako da primenim afirmacije, vizualizacije i energiju ka njenom boljitku
ka nasem boljem odnosu
sada sam mocna\
tj imam moc da menjam sebe
tj znam sva ova znanja
i mogu da ih primenim
a ne da ostanem u ulozi zrtve
ja imam moc da budem odgovorna za sebe, svoj zivot, svoju vibraciju i svoje postupke
a to je daleko bolje
od onog "jadan ja"
a pre samo 7 meseci nisam imala pojma koliko lak moze biti zivot
i svi "problemi" citaj "izazovi" mogu biti lako resivi

a i samo saznanje da ipak nije zbog mene agresivna vec zbog porodicne generalne negativne energije
sada mi je mnogo lakse
pruziti joj ljubav, razumevanje, uputiti je ne pravi put
ne okrivljavati njih jer ni oni nisu krivi, njegovi roditelji rade samo najbolje kako umeju i mogu
oni za bolje ne znaju i njih su njihovi roditelji tako i samo tako ucili, i sve rade iz najbolje namere, iako grese, kardinalnu gresku - prezasticavanje deteta prave, ali nema veze, ja sam tu, da je usmerim
iako deda njoj skida zvezde sa neba
iako je ona njemu uvek na prvom mestu, makar gladovao ceo dan, recimo primera radi, ona negde u svojoj sustini zna pravu istinu
i ne bi je znala da nema takvog dedu, ne bi znala za prezasticavanje i pravljenje dece rako debilima
da nema takvog dedu koji ne voli i ne postuje sebe
koji sebe nipodastava radi malog deteta...
i ovakve majke kao ja koja u svojoj sustini voli svoje bice tj samu sebe i koja ce naci nacin
da zadovolji potrebe i svoje i njene cerke a da se to ne kosi sa Zakonima Univerzuma
i da im kazem sve ovo oni nisu u stanju da cuju
ali ja se sad ne nerviram
jer znam da ce biti sve kako treba jer ja sada znam ovo sve o cemu mi svakodnevno pisemo
a i cera vrlo brzo iz ponasanja agresije prelazi u ljubav
a ja cu vam uskoro
pisati i novu temu biti majka i ZP

a sto se tice smanjenja radnog vremena i manje plate
to je opet test
koliko verujem Univerzumu
sad bi
verovatno neko kukao
ja ne!!!
jer
mi mislimo
joj
a kad ce ta manifestacija
pa kad ce
pa kad ce
dopustanje Univerzumu zapravo znaci
bukvalno
miriti se sa onim sto nam u susret dolazi
prihvatiti
stvari kakve zaista jesu
bas takve kakve su u tom trenutku
ne dozvoliti im da vam srozaju vibraciju
i nastaviti vibrirati zeljeno
dakle
ja danas ne skacem od srece ali i ne dozvoljavam da placem , da kukam, da izigravam zrtvu, vec kazem ok, to je tako
idemo dalje
JA ISKRENO VERUJEM DA UNIVERZUM RADI ZA MENE
I DA MI SALJE SAMO DOBRE STVARI
A PAZITE STA DUBOKO U SEBI ZELITE
VEC MESECIMA ONAO DUBOKO, ISKRENO, JAKO ZELIM DA STO VISE BUDEM SA MOJIM DETETOM
TU NEMA NIKAKVOG OTPORA
A UNIVERZUM SE POBRINUO DA MI TO ISPORUCI
TRAZI I DOBICES!!!
I sad SAM NEZIZMERNO ZAHVALNA NA TOME
ne vicem al je vazno da stoje velika slova
hvala adminu :)
volim vas sve
hvala sto ste tu
bez vas ja ne bih bila ja
ova sada
hvala vam :drugari: :drugari: :drugari: :drugari: :ruzha: :ruzha: :ruzha: :D :D :D :D
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

nemam puno vremena trenutno da pisem i citam :)
samo sam htela da vam ispricam moje danasnje iskustvo :)

tako sva srecna ja sto smo ja i koleginica polozil ispit razletela se po ulici i sele smo na kafu :)
i taman sto sam sela nazvao me je zenski glas starije osobe i pitao ko je to i da li mi nesto nedostaje???
zbunila sam se
izgubila sam novcanik , ne znam kada ni kako kada, nism ni primetila,
ona ga je nasla 5 minuta nakon sto sam ga izgubila ... otrcala sam do nje i izljubila je i izgrlila (morala sam da je zagrlim)
svs sreca ni dinara nisam imala ,
e ko bi rekao da je sreca kad nemas para u novcaniku
odusevila sam se simpaticnom bakicom

i to nije sve,
kada mi je dala novcanik i vratila sam se u kafic da ispricam drugarici sta je bilo ponovo me je nazvala i pitala me posto sam joj rekla da nemam para da li zelim da mi ih da ili pozajmi :))))))))
ja sam se tek onda oduseila:)
moram da joj kupim neki znak paznje , znam sada gde simpaticna bakica skromno zivi :)
boooooze , kako divnih ljudi ima na ovom svetuuuu :) :) :)

pooooozdrav veliki svima :))
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
DenVik

Post by DenVik »

Vi ste svi ludi i genijalni i sve vas volim ( e, ja sam sve procitala)
Meni dan tece bas kako treba
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Krijesnica

Post by Krijesnica »

DenVik wrote:Eh, draga Krijesnice, lepo ti to napisala, a ja sam uspela već pre 12 h da 2 put zeznem stvar danas.( ili možda i nisam)
Još bi bilo lepo da mi je bar "malkice" krivo zbog toga, nego nije :nebimoglo: . Rekla nešto što mislim i osećam, a nije baš u skladu sa ovom našom pričom ovde :pardon:
Ma, u stvari sve je skladu naše priče. Ma, nisam trepnula, obično nešto kažem i posle razmišljam o tome, a sad evo samo vama ovde kažem i šlus.
Nego, neka je nama lep početak ove radne nedelje :drugari:
Nikad nisi zeznula stvar. Sve šta činiš, činiš točno onako kako treba ;)
sarah

Post by sarah »

Tako je Krijesnice sve se odvija onako kako bi trebalo biti, da bi sve išlo u našu najveću korist...I kada naiđe izazovniji period(kao što je meni sad) i kada ide sve kako treba...sve se dešava sa razlogom :)
Pozitiva divno je što si se otvorila i što prihvataš izazove, i nalaziš razloge za ono što ti se dešava :svekul:
Jovana :bravo: za ispit...još plus svega i takav divan susret sa osobom koja ti je još podigla vibraciju i uverila te u lepotu i dobrotu sveta u kojem živimo, sad si puna pokretačke energije...šalji dalje :drugari:

Meni se ovih dana dešavaju izazovi koji nisu direktno za mene vezani, već se teškoće dešavaju ljudima oko mene, i ja onda pokušavajući da pomognem nekako se sama upletem :budala: pa onda sama sebi spuštam energiju jer je i dajem, i što je više akomuliram tj meditiram, ja se do kraja dana ispraznim i tako već par dana...Ne znam šta je, ali moram da se usredsredim na razlog zbog kojeg mi se to dešava, pa čekam da mi sineeee :trazhi:
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

moji dragi ratnici su se malo zeneli... poslali su mi toliko srece da su pokrenule jos neke divne stvari i srecne dogadjaje kao sto je to pronalazenje novcanika i pre neko stao sam postala svesna da sam ga izgubila :)-srecna okolnost
ma ljudi vi kad saljete srecu , vi ne stedite :))))))

tako da sarah, rasiri rucice evo stize ti od mene jedan paketic srece, ni ja ne stedim :)

dodju tako dani sarah, kada ti treba da odmoris :) nemoj to da ignorises , moj ti je savet da kada se osecas umorno ti se prepusti tome i odmori malo, odmaraj na svoj nacin kakav god on bio , cuvaj sebe , ne osecas umor bez razloga i manjak energije :) :* :* :* stani malo , zastani ... daj sebi pauzu :)
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
Član 257

Post by Član 257 »

Kad vec pricas o novcaniku Jovana, juce ja sedim u gradskom prevozu i citam knjigu, Kiosakija, kad odjednom se pokvari bus. Vozac kaze, sad svi napolje, ne radi bus. I svi pocnu da rondaju i gundjaju, a ja provalim da sam u stvari tu trebala da izadjem i da sam se zanela u citanju da nisam primetila. Dakle, eto, kad crkne bus, ako se dobro osecas to u stvari ispadne super za tebe. Bilo je zanimljivo, svi gundjaju, a ja srecna, ko zna dokle bih otisla... :bravo: :bravo:
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Post Reply