Zakon privlačnosti

Zakon privlačnssti
DenVik

Re: Zakon privlačnosti

Post by DenVik »

Dugo godina sam verovala da je dovoljno da promenim misli( obrnula sam 95 % svojih misli) u pozitivne.
Misli bez AKCIJE su samo misli.
Univerzum voli brzinu( iliti hrabre), da ne oklevamo, da VERUJEMO u zivot, sebe, tebe, da smo bezbedni i voljeni...da se osluskujemo.
Ovde ne pricam o brzopletosti( niti konkretno o svojoj energicnosti) ali budi aktivna, kreci se, probaj to sto si naucila, ne boj se-jer strah je iluzija uma.
Poenta je u onom e sad skoci i ne brini...( mene jos nesto negde zulja, sitno je to u odnosu na sve ovo do sada ali provalicu ga, obecala sam sebi :mig: )

Pa sta i ako mi isporuci nesto sto mislim da nisam trazila, kako cu drugacije da naucim?( svidzate mi se devojke...svidzate)
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

upravu si DV ,
zivot nema daljinski upravljac , moram da ustanem da promenim kanal :)
tako ja to sebi cesto kazem
samo sto je stvar lenjosti ustati i potraziti bolji program , nece nista samo od sebe , sigurno mislima necu to uciniti :D
al' uvek postoji ona ''zona konfora'' koju cesto ovde pominjemo ,
e pa meni je sada ''konfono'' ali to nicemu BOLJEM OD OVOG SADA ne vodi
hocu bolje i zasluzujem bolje :)

...DV mislim da cu se ako ne budem istrajna , obratiti u tvojoj temi za porsku ;)
onda nema sanse da ne pivucem sta zelim :)
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
DenVik

Post by DenVik »

Bravo, Jo.
Lenjost..i ja budem lenja, bukvalno, mrzi me..ej?! Zona komfora..tacno tako.
U redu je da imam par dana kad cu samo da posmatram i uzivam..ali jos sam u fazi kad bi bilo lepo promeniti jos tih par starih obrazaca( ili ce toga uvek biti, a meni se samo cini da je to sad )
I onda pustiti.
Shvatila sam da mi ZP uvek daje ono sto mi treba u tom trenutku i naucila sam da citam znakove pored puta..jos SAMO da se prepustim 100%( i nikako to da uradim)jer luda glava misli ona ce to pametnije od Univerzuma, kakva budala. :ludiranje:
Lj
Love

Post by Love »

Predivan zakon!
Preletila sam vaše stare posteve pa malo da prokomentiram temu smrti.
Meni je isto trebalo vremena da ju shvatim i prestanem gledat kao kazni, kraj, bol..
Mamu sam "izgubila" sa 4 godine. Ajme nisam ni shvacala zasto me je napustila pogotovo kad sam procitala u novinama recenicu" pustite me umrit cu" nisam shvacala pa zasto se nije borila.
A sada iz dana u dan sve više vidim da me stvarno NIKAD nije napustila, da je ovdje samo u malo drugacijoj dimenziji.
I smatram da s tim našim borbama i mislima kuda sebi otežavamo k tome i njima.
Ali oni nas nikad nisu ostavili, i treba poštovati i put njihove duše :ruzha:
I da stvarno je komunikacija moguča sa njima ako jedna i druga strana to žele.
Meni je fascinantno što u zadnje vrijeme sam sve više sigurna da čak mogu i osjetiti ponekad energiju svoje djece..( koja tek trebaju doči na ovaj svijet)

Prije jedno godinu dana sam gledla Louise Hay Ti možeš izliječiti svoj život hehe baš kako počinje taj dokumentarac, ja sam bila upravo takva.
Tada nisam shvačala da nemogu voljeti druge, ako nevolim i prihvatim sebe. ( a bila sam jako komunikativna i voljela ljude)
Iako sam se vodila za tim da se odnosim prema drugome kako želi da on prema meni i da nam se sve loše i dobro vrača, gadno sam griješila. A nije mi bilo jasno gdje.
Ali normalno je da ako mislim da sam ružna, smotana, ljena, bez novaca takva i biti.
A sada imam sasma drugačija mišljena ljepa sam, pametna i sposobna :veselica: ( i nemislim to iz ega. svi smo mi predivni, a i svi smo mi jedno zato sada imam cesto potrebu podsječati ljude kako su predivni )
Uvela sam afirmacije napisala divan papir, ali nije baš potrajalo bilo je na umu ali u nekom 56 planu.
I prije mjesec dana me vratila njima baka od mog prijatelja.

Žena se razbolila dosta, gubila snagu, energiju, imala misli samo o smrti i zamišljala sahranu. Onda se je sjetila afirmacija koje je davnih godina dobila i dok je obitelj gledala Tv ona je afirmirala i snažno vjerovala u to onda je promatrala svoje tijelo iz nutra, ja sam ostala zapanjena kako ona nesvjesno meditira. Kaže brzo joj je postalo bolje i misli o sahrani su nestale.

Ja sam iskopala svoje afirmacije i posvetila s njima ovaj put zapravo s guštem i od srca i tako svaki dan produbljujem napišem neku intuitivnu :bravo:

Shvatila sam zašto me novac nije htjeo, naime od malena ga nisam shvačala, nisam ga voljela a time i odbijala. Sad i imam dobar motiv nije samo osobna korist pa počinjem i vidjeti razlog zašto ga zavoljeti :lol:

Nešto me je natjeralo da nazovem nekidan one tarote te na tvu sam smatrala glupostima i nisam davala pažnju ali nekidan nešto me navelo da na trenutak pogledam i bila je jedna drugačija žena
i odlučila sam da ju moram nazvat, sva sam bila uzbuđena i sretna, a nisam imala ni pitanje, kada me je pitala nisam znala i izleti da želim finacije riješiti i ona treba konkretnu želju i odma izleti iz mene za otvaranje lječilišta. Uputila me s obzirom na moj životni br 3 da napravim simbol trokuta u znaku vode okrenut prema zapadu i unutra napišem konkretnu afirmaciju u vezi toga, da pojačam djelovanje neka bude u crvenoj boji i iznad posuda s vodom. sama sam nadodala tome i crvenu ružu i stvarno me privlači to mjesto i reko nije slučajno ni što sam pogledala niti nazvala poklapa se, zakon privlačnosti djeluje na svakom koraku. i cesto me privlaci taj moj trokut, pogledom, mislima, dođem do njega ponovim želju, pošaljem energiju :D

Prvi put sam svjesno koristila zakon privlačnosti za posao prošle godine, sam bila slabo plačena iskorištavana i moj i prijatelji išli na sezonski posao odmah sam i ja tamo htjela cijelu smjenu dva dana ja sam bila tamo s njima i vjerovala kako idem tamo i što se desolo, posao nisam ni tražila a za par dana sam se našla tamo sa njima :ludiranje:
Nakon povratka nisam išla tražiti posao uzela sam si pauzicu i bila uvjerena da ću odmah nači posao, moj cimer je dano-noćno tražio ali nije baš vjerovao teška je situacija, ženama je lakše itd. drugo mjesto na kojemu sam ja pitala dobila sam posao( šteta što se ograničavam na pekare xD) on je tražio još mjesecima.

Nisam mogla shvatiti ljude i događaje da ih sve privlačim. Pogotovo (u to doba) poslovne kolege, upoznata sam da skoro svi imaju s kolegama slične probleme u početku sve divno i krasno a onda zlo i naopako.
Ali sam onda shvatila da sve što me nervira kod njih je ono u meni, i da sam ih stvarno privukla kao i oni mene, da naučimo puno toga. I stvarno sam počela učiti iz tih iskustava i na prvu sva ta "lošija" poznanstva i ljude koji su mi se penjali na nerve baš poštujem i presretna sam što me je život spojio s njima.

I sada kada mi šalju negativna uvjerenja samo ih vračam nazad npr baka mi je u ovih tjedan dana izgovorila ti nikad nečeš imat dijece, ti nikad nečeš imati novaca. A ne ne više nespremim to u sebe i nesmatram to mojim, vec joj odgovorim da nisam ne sposobna i da to mogu i da mi prestane slat negativnu energiju. ( malo ju to razljuti) ali barem ju više nehranim

U zadnje vrijeme baš počinjem osječati kako me neki ljudi "zovu" . došla mi je u misli jedna cura koja je iz istog sela kao i ja , a dijelimo potpuno isti datum rođenja negdje prije sam se vratila u svoje selo i od onda ju često viđam, baš koda me vuće.. poslala sam moje i njene podatke bioen. rekao je da je otkrio neke fascinantne stvari, ali mi neželi ništa otkrivati dok nebude sigurno, cak da je slao nekome covjeku u neku drugu zemlju da to istraže hmmmm baš me zanima o cemu je rijec, tu stvarčicu nemam s kime podjeliti pa eto imam sada vas
:D

Ova tema mi je uvela još više vjere i pozitive u afirmacije i zakon privlačnosti. Iz dana u dan samo raste. :andjeo:
You are my mother,you are my father,You are my lover and my best friend
You are the mountain, you are the ocean,You are the beginning without end
And I love you so,cause you help me see
And to see you in all is to see you in me
I'm in you and you're in me
profajler

Post by profajler »

Zakon privlacnosti deluje uvek i svuda bez izuzetaka...ako te je neko razocarao to znaci da nisi precizno odredio ili naredio u svome umu, nisi precizirao sta zelis....na primer na googlu kad ukucas neprecizno ono sto trazis izadje ti trista gluposti, dakle zbunio si zakon privlacnosti koji ne razmislja umesto tebe.. :svekul:
Suncokret

Post by Suncokret »

Ciaooo,
Ja sam od skora pocela da citam, i skontala da ZP postoji, a dugo mi nije bilo jasno kako moje misli toliko uticu i sta se desava, da li je slucajno i td, itd. E sad, meni nije jasna jedna stvar. Ja dosta vremena provodim zamisljajuci, mastajuci, tako je odaavno, medjutim, vrloo cesto se desava da, na primer ako ima veze sa nekim momkom :), sve se to desi ali ne sa mnom, samo ispadnem iz price. Kasnije cujem da se ta prica bas tako odigrala (kako sam ja zamisljala), harmonija, ljubav, sve super al ja ispala iz igre. I niije mi jasno, nije i nije i nije. Eto. Divan je forum, divni ste svi i eto. ciaooo :*
najzad

Post by najzad »

Ljudi ,pomagajte,dodje nam Suncokret a da niko nije primetio...vrucina...very sory...DOBRO NAM DOSLA
Draga divno ti je ime, samo se okreni sebi, jer ti si sunce, pogledaj se u ogledalo, sijas fantasticno i znam da ce ti se ostvariti tvoja "mastanja", nista nije slucajno.Zapitaj svoju prelepu dusu..ona zna..dace ti odgovor..posmatraj..skocentrisi se samo na sebe, voli sebe najvise..sve je tu..u tebi...
Saljem ti ljubav. :andjeo:
DenVik

Post by DenVik »

Ol rajt, za Najzad.
Suncokret, Zakon je nepogrešiv...va vijek i vijekova.
Ili ti misliš da to ne zaslužuješ( pa te zaobilazi) ili ti Život donosi samo ono što je najbolje za tebe( ili oboje)
Znači: taj momak nije za tebe sad u ovom trenutku najbolje rešenje, pa ti to ne vidiš, a ne vidiš, jer si sanjalica.
Tačno je da treba biti konkretan sa stvarima, onda ZP brže deluje, ali kad je ljubav u pitanju, a još nisi ni sa kim u vezi, budi uopštena u maštanju, bitan je taj tvoj OSEĆAJ koji stvaraš. Ne zamišljaj nikog konkretno, Zp će ti ga samo dostaviti kad bude trebalo.
Dokazala si sebi da imaš jaku imaginaciju, sad se igraj i uživaj.
Suncokret

Post by Suncokret »

U kojoj sam ja euforiji zbog ovog foruma, ali stvarno, po ceo dan "visim" ovde :lol:
U sustini, jos od malena, provaljujem da misli uticu, i nije mi nikako bilo jasno sta je u pitanju. Pa sam citala od oca Tadeja "kakve su ti misli takav ti je zivot", pa mi je to malo pomoglo, pa jos neki duhovnici i sad ovaj forum. Pisala sam (tema "strah), da imam problem sa eritrofobijom (strah od crvenila na licu), i opasno se ganjam sa tim, a inace sam komunikativna i vesela, al mi se to pojavilo pre par godina i zbog toga sam i pocela da citam o cakrama, meditaciji, afirmacijama itd, itd. Jos uvek imam taj strah i dalje ne znam kako cu sa njim ali inace sam dobro, uvek, uvek :veselica:
I divni ste, opet pisem, ovde je jako lepo, i sreecna sam, i eto, i evo vam ruuza :ruzha:
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

Suncokret wrote:U kojoj sam ja euforiji zbog ovog foruma, ali stvarno, po ceo dan "visim" ovde :lol:
i ja se tako osecam !!!
dobro dosla Suncokret ! :ruzha:
tvoj zp savrseno radi. tu se oko tvog malog problemcica nisu samo neke kockice skolopile ,zato nije uspelo.
samo, mozda postoji u tvojoj glavi ona tvrdanja '' mozda ja nism bila dovoljno dobra za njega'' , kazem mozda jer ne znam ,
ako je tako , pogledaj to i sa ove strane mozda je univerzum to ovako video '' on nije dovoljno dobar za tebe'' .
tebi verovatno treba neko bolji , u smislu neko bolji sa kojim ces biti na istoj tacci i od koga ces uciti i on od tebe i sa kim ce tvoja veza i tvoj licni razvoj samo napredovati.... razmisli o tome i raskrsti sa tim, malo bolje pogledaj tog muskarca, kada raskrstis sa starim zeljama i pustis ih na miru i u ljubavi da odu onada ces dobiti nesto novo i lepo :))))) mozda ces i dobiti ali ga neces primetiti da je tu zaokupirana razmisljanjem iz proslosti.
:)))) :*****

ja sam primetila da moj zp bolje funkcionise i snazniji je kada sam u boljoj fizickoj kondiciji.
mozda nekako imam mnogo vise snage ... pa i fizicke.
nekako jedno sa drugim ide. nista se nece promeniti ako se ''bilduje'' samo mozak , ako se uz to vezba i telo, tek onda dolazi do finih rezultata. nisam to bas ranije shvatala. pa hvala na saznanju :))
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
Post Reply