Zakon privlačnosti

Zakon privlačnssti
Suncokret

Re: Zakon privlačnosti

Post by Suncokret »

Moguce, moguce. Imam mali problem sa samopouzdanjem, pojavio se poslednjih godina, pa moguce da je u paketu
islo i to uz harmoniju :D
Od skoro sam pocela da pisem sta zelim, da otklanjam negativne misli, pa sad valjda cu uspeti da se manem i eritrofobije i izgradim samopouzdanje i sto cuda na pameti :D
A za vezbanje, moram se baciti, malo sam se olenjila u poslednje vreme. Htela sam na boks al me sramota bilo da idem sama,
i od puno stvari odustanem zbog nekog cimanja, sta ce ko reci, kako cu, sta cu. Htela sam i u manastir da idem, par dana (vernik sam, ne da se zamonasim :)) al me sramota da zovem, i tako. Mada, da nisam pocela da se cimam za svasta ne bih ni pocela da citam o svemu, a i misli mi tako funkcionisu, npr (banalan primer) skoro sam drugarici htela da kazem da ne ostavlja tanjir (u menzi) kao drvoseca nego kao dama :rofl: , i reko da ne bude da stalno zakeram za gluposti nisam nista rekla, nakon minut se neka zena zgranula sto ne ostavlja lepo tanjir, ahaha. Primer je nebitan, ali tako je stalno.
A ima jos jedna fora, znam da je duga poruka ali brzoo cu :D
Svidjao mi se jedan decko, zvala sam ga smecar (skupljao smece na plazi), ali iz fore nadimak, nista ruzno, ali ga nisam upoznala. Jedno vece, par meseci kasnije lezim u krevetu i padne mi on na pamet. Kaze mi da ide za Ameriku, ja ga nazovem Slobodanom, i tako jos nesto pricamo i on odlazi. Iduce godine, pricamo sa njegovim drugom, i ispalo je da se zove Slobodan i da je u Americi. To je bilo kljucno da se zapitam kako misli funkcionisu.
Eto, :**
DenVik

Post by DenVik »

Forum je meni, najbolja stvar koja mi se desila ove godine , doneo mi je nekoliko fenomenalnih ljudi i ljudica koji prete da mi postanu pravi prijatelji.
To je, po meni, najjace delovanje ZP u mom zivotu, da ne budem vise sama. Da budem okruzena ljudima koji veruju i gledaju u isto ili slicno kao ja, a vide svako na svoj nacin. I zajedno koracamo putem koji se redje ide. To je veeeliko bogatsvo( tako da znam da sam miljenik bogova :svekul: )
Sunockret, dobro ti nama dosla, ja sam isto bila odusevljena ovim mestom.
I znam da ces pronaci sve sto ti treba.
Tu smo.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

DenVik wrote:Forum je meni, najbolja stvar koja mi se desila ove godine , doneo mi je nekoliko fenomenalnih ljudi i ljudica koji prete da mi postanu pravi prijatelji.
ma ko ti bre DV to preti da mu mi kazemo gde mu je mesto ?! :D
ono jeste da te ljudi ovde ''prate'' , pisu ti anonimne poruke a ni oci im nisi videla i potpisuju se nadimkom, ali da ti prete to stvarno nisam znala :nebimoglo: :pardon:

:))))))))))))))))))
:* :* :* :*
volim te i ljubim :)

ne brini suncokret , sve ce doci na svoje mesto , samo polako i upotnost :ruzha:
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
DenVik

Post by DenVik »

E, Jo, skoro sam nesto bila iznenadjena, bas ovde na forumu. Ne secam se tacno sta, ali salili smo se u Kaficu, a moja sala je protumacena kao zbilja.
Inace, Ere imaju surovi humor, koji ja volim a i navikla sam na to i mislim da me ljudi ponekad shvate ozbiljno i strasno :veselica: . Jer mi odvalimo nesto, mrtvi ladni ali nam se oci smeju kad pricamo tako da se zna da se salimo, vec ovde, kad ne vidimo jedni druge, malo je nezgodno.
Jer skoro svaki drugi moj post- je sala...mada sam ja ovde i blaga kako se mi stvarno salimo na svoj i tudji racun.

Ali, s obzirom da je ZP nepogresiv i doneo mi vas, sto znaci da ste i vi jednako ludi kao i ja.
Suncokret

Post by Suncokret »

Ja jesam luda, luda jesam, ko ludi ljudi, i ljudi ludi, ahaha
I odlazim u grad da malo zijanim, nema vajde od ovog kompjutera, mnogo greje, bolje neka rakijica da me greje.
I vama preporucujem ;)
:zdravica: :ruzha:
Aurora3

Post by Aurora3 »

Zdravo svima :)
Ne znam je li bas pravo mjesto, ali procitah cijelu temu, pa...:)
Osjecam da nijesam spremna za ZP. Rastrzana sam na 100 strana, sve je nesredjeno u mom zivotu, sve, i prvo to treba da sredim, pa da idem dalje.
E sad....naravno, ne znam odakle da pocnem, tj. kako?! Koji je pravi nacin?

Procitah da ne mozemo voljeti druge dok ne zavolimo sebe, da, to sam i ranije citala, ali nijesam obracala paznju, iako u isto vrijeme izrazeno nijesam voljela sebe, ni malo, i sve na meni bila je velika mana, a u isto vrijeme sam bila dobra prema drugima, i bili su mi dragi...ali sad ne znam je li to prava ljubav.

Takodje, imam i problem sa ispoljavanjem emocija. Sve emocije, i dobre i lose krijem. Sve zbog straha da ce ih neko iskoristiti protiv mene.
Eto jos jednog problema, strah...zaista imam strah...konstatovala sam ga skoro. Mislila sam da ja nemam nikakava strah, cak sam vrlo cesto govorila sebi i drugima: ''Strah?! Koga briga?'' (citat iz knjige ''Jedi moli voli'' Elizabet Gilbert.....odlicna knjiga, bar je meni mnogo znacila prosle godine kad nijesam imala pojma o pozitivnom razmiljanju, niti sam bila svjesna svog stanja....i eto slucajnosti i nakon sto sam je procitala zvala sam druga koji mi je poklonio da mu se zahvaljujem...''do neba''....bas je pozitivno djelovala na mene :) )

Jesam se raspisala, a nijesam rekla vjerovatno sve, jer mi koncentracija pada kao malom djetetu, i zaboravljam :)

Konkretno moje pitanje, koji je najefikasniji nacin da dosegnem sva svoja osjecanja, zelje, da razumijem zasto sam ranije nesto privlacila, itd.... znaci kako da zavolim sebe, i ono sto imam, i da onda krenem na put ka onome sto nemam, a zelim?

Trenutno sam pozitivna, znam da sam na dnu jame, ali znam da postoji nacin da izadjem, samo treba da ga pronadjem, a onda se malo potrudim (ne znam da li je adekvatno reci pomucim) i izaci cu....i ne panicim.

Hvala vam unaprijed, divni ste zaista! :bravo: :bravo: :bravo: :ruzha: :ruzha: :ruzha:

Negdje uhvatih da postoji neka grupa za podrsku, pokusala sam da nadjem, ali ne uspjeh, pa me uputite tamo, mozda nadjem nesto sto mogu da primijenim, i mozda da ovu moju pricu tamo preselimo, da ne ponavljate psavjete, ako ima slicnih meni. :D
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

Aurora, postoji grupa za podrsku koju ja izgleda preporucujem svima :D tu mozes podrzati samu sebe i dati podrsku drugima http://forum.ratnicisvetlosti.com/viewt ... ska#p11451

samo da ti kazem da nema slicnih tebi - svi smo mi ovde skoro pa isti kao ti i kroz isto samo prosli i tek prolazimo :) tako da svi smo isti kao ti i svi te razumemo i svi te podrzavamo ,sigurna sam u to :)

ne znam koliko ti imas godina ali i ja sam mojih malih 24 ne mogu da rascistim sta sam kad u zivotu sve uradila i zasto sam nesto u odredjenom trenutku privukla ... nonekad se tek setim neceg... ALI to sad nije vazno :)
pocni da se bavis sadasnjim trenutkom
sve sto je bilo bilo je i nisa se sad tu ne moze promeniti a i ne treba da se menja jer je sve danas najbolje ovakvo kakvo je.
da u proslosti nisi saznala da si satvorena sto se emocija tice , da nisi postala svesna svojih strahova i to da si sebe stavljala na drugo mesto i vise volela druge nego samu sebe (a od same sebe blizeg nikog nemas) danas nebi bila ovde sa nama i nebi imala zelju da promenis to AKO TI NE ODGOVARA.
nemoj da se drzis standarda , budi svoja ... i sta god da ti ne odgovara MENJAJ. zato ti i kazem da se skoncentrises na sadasnji trenutak - pusti to sto je bilo :)
pogledaj sebe sada a vidi sebe kad si tek napisala post i procitala temu - sigurno se nesto promenilo .
da bi mogla ljubav da das prvo je ti moras imati na pretek znaci da moras voleti sebe i prihatiti sebe bas takvu kakva jesi.
ovde u meditacijama imas http://forum.ratnicisvetlosti.com/viewt ... 210#p10122
pokusaj ...
porazmisli malo o pristnosti (i tu temu imas ovde) ... o zahvalnosti (i tu temu imas ovde)
sve mozes da privuces kada si zadovoljna sobom u sadasnjem trenutku ... ne postoji stvar koja ti se nece manifestvati
ali pre toga moras sebe da podignes na tu vibraciju srece i ljubavi prema sebi i svom zivotu :)
busi srecna i zashvalna dok jede, spavas, kupujes, prodajes, radis... i univerzum ce videti tvoju srecu i dace ti jos svega, privuci ces to jer univerzum cuje nase misli i najskrivenije a neka tvoje misli budu napredujem, srecna sam, imam sve...
samo polako ... neka uverenja koja si skupljala godinama nece da se zamene drugim za 2 dana. nemoj da rasclanjujes prosla uverenja ni da se bavis njima kako je do toga doslo -samo ih zameni ODMAH suprotnim od njih samih i govori ih svuda i svima (''nesto sam razmisljala...'' shvatila sam da ipak...'' reci kada si u drustvu) ... prati sebe i budi ponosna na sebe za najmalji pomak (i obavesti i nas da se radujemo OBAVEZNO).
i nije istina da se bilo sta privlaci mukotrpnim radom :) - u tome i jeste stvar kod zakona privlacnosti :)
nista ne moras da radis , samo ce ti doci
to je stvar koju (i moj ) mozak malo teze shvata , ali kada jednom shvati nema vise nazad :)
<3
svi imamo potenciala da privucemo sve sto zamislimo(ako dozbolimo sebi to) ... SVI SMO NA OVOM SVETU ISTI :)
:ruzha: :ruzha: :ruzha:

a da , i najbolji nacin da pomognes drugima je tvoj licni primer , kada se ti zavolis svi ce te jos vise voleti. kada ti privuces nesto svi ce to primetiti i privuci ce i oni... kada si ti nasmejana uvek ce te pratiti smeh u okruzenju. ako si ti zdrava niko oko tebe se nece osecati bolesnim... najbolje ces voleti druge time sto volis sebe ;)
Aurora3

Post by Aurora3 »

Jovana, hvala.
Trebace mi i grupa za podrsku, i meditacije i afirmacije, i sve moguce. :)

I desila se upravo jedna nevjerovatna stvar...osjetila sam toliku srecu, ono kad mislis da ti zivot biti bolji ne moze, jer sam shvatila sta zelim, i sta bi me usrecilo, i nasla nacin, a onda sam u sledecem trenutku shvatila da to vjerovatno nece biti moguce.

A, inace, upravo sam odgledala film Luize Hej ''Mozete da izlijecite svoj zivot'' i u toku filma mi je sinulo resenje, ali opet....mada, mozda i postoji rjesenje...ali ja ga sad ne vidim...uh.....i evo ovako vec par mjeseci, taman znam sta hocu, kad hop...ne mozee....

Nego, smislicu ja vec nesto...Pomoci ce Univerzum. :)

A, imam 21. godinu. :)
:ruzha:
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

Sta bre ne moze ?!!?!?!?
ma ko to kaze da ne moze ?!
odakle ti ta ideja uopste da nesto ne moze ? e to treba da se menja .. sve je moguce
''jedan deo posla odradices ti drugi univerzum''
odredi sta ces odraditi ti a sta on

to je zakon privlacnosti koji ti zelis da osetis.
nastavi da budes srecna i mastaj i vizualizuj svoju zelju o kojoj govoris , kunem ti se - naci ce se resenje. (ne znam zasto, svako ima svoje ''carobno mesto'' gde se radjaju ideje kako da se ostvari zelja - moje je kupatilo :D... iznenada sine lampica i ja shvatim ''kako'')
moze sve. apsolutno sve . i da se ode ne mesec ako to dovoljno zelis :)
uz tebe smo ... pitaj na temama sta god da ti nije jasno uvek ce ti neko odgovoriti ili ako je intimnije pisi privatne poruke , ALI samo ti mozes da sebi pomognes i niko drugi od nas ako ti to ne zelis - a ti zelis :)
DenVik

Post by DenVik »

Aurora, ne mozes ne biti spremna za ZP. Zakon radi pa radi, a nesto je drugo da sto pre budemo svesni sebe i svojih htenja =tim bolje.

Posto sam ja pocela nekako od sredine, pa se malo mucila da od kockastih napravim trouglaste misli :svekul: ....osecam se nekako prozvanom da ti pomognem.
Mene je prodrmao The secret 2009 godine, i to dve stvari : rec VIBRACIJA, da sam ja bice koje vibrira ( svaka moja celija, svaki moj DNK lanac, moje najmanje cestice vibriraju osecanjima koje imam i koje su dominantne u meni i to privlacim u svoj zivot kroz ljude, dogadjaje, razne situacije, misli..)
i druga je bila Ester Hicks, koja je pricala jezikom istine koji se lepio za mene.
http://forum.ratnicisvetlosti.com/viewt ... =231#p3046 ovde je Clan veoma lepo objasnila neke stvari sa kojima se srecemo na pocetku.

http://forum.ratnicisvetlosti.com/viewforum.php?f=5 ( u ovom delu foruma imas mnogo nekih tehnika)
Lujza je fenomenalna za pocetak, bilo sta od nje sto ti dodje , razumeces, ona podize samopouzdanje i otkriva ti ljubav prema sebi.

i iskreno, pretplati se na sajt ( to je 350 din mesecno, ne znam sa cim bih uporedila ovaj iznos, lubenice sam skuplje placala kad su se pojavile u maju :mig: ) tu sam otkrila poprilicno stvari o sebi kroz textove koje su postavili Ivan, Vina i Leci i dalje uzivam u njima.( ovo nije reklama, ovo smatram da je najmanje sto mozemo da ucinimo za sajt)
Imas poprilicno video klipova koje je Vina snimila , a imas i video klipove od Leci, meni malo vise blize od Vininih ( jer smo pribliznih godina valjda :veselica: )ali moguce je da ce tebi harizmaticna Vina prijati, nadji pocetne klipove od pre par godina i odatle kreni.

Ili, ono u sta najvise verujem: same knjige dolaze do nas, informacije, ljudi, samo treba biti otvoren da primis tu informaciju. A otvorena si uvek kad radis nesto kreativno, nesto sto ti podize vibraciju a da toga nisi ni svesna.
Nesto sto je meni pomoglo, ne znaci da ce prijati tebi i obrnuto,
Svi smo razliciti,ali se slazemo svi u jednom: ovaj forum nam je pomerio zivote na pozitivnu stranu sveta( ili nas pomerio u pozitivnu dimenziju sveta)
Post Reply