Abraham je skupina nefizičkih entiteta koji nam svima pomažu kroz Ester. Ženu koja ih čenelinguje - oni govore kroz nju. Znam da zvuči van pameti, ali slobodno mogu da se složim sa Luiz Hej i kažem da su po meni, oni današnji vodeći učitelji na celom svetu! Moj život su promenili za 360 stepeni na bolje. Ima mnogo knjiga i kod nas u svim knjižarama, boljim, pa možete pronaći sve što vas zanima. Takođe i na našem sajtu i YT kanalu ima dosta preoda njihovih tekstova, blogova i videa.
Kada sam prvi put čula za ceo taj koncept pomislila sam da su to potpune nebuloze i gluposti. Samo što je tu bio jedan problem za mene - njih je u svojoj knjizi direktno preporučivala sama Luiz Hej, koju ja izuzetno poštujem i kojoj sam zahvlana, tako da nisam mogla u potpunosti odbaciti ideju Abrahama i morala sam proveriti stvar. Moj muž je bio pet koraka ispred mene (kao i uvek) u vezi toga i već je na netu pronašao i skinuo nekoliko njihovih knjiga i predavanja koje smo zajedno onda gledali, slušali...
To je bio potpuni mind-blowing za mene... Ne mogu to ni opisati, spas je stigao, eto... ne znam kako bih drugačije rekla.
Svima najtoplije preporučujem.