Kafić "Dobre vibre"

Danas ti je rođendan? Na čemu si zahvalna? Kako si počela? Predstavi se :)
najzad

Re: Kafić (ex. Dobro jutro, dobar dan, laku noć i lepi snovi

Post by najzad »

Jao dragi moji, koji dozivljaj sinoc....vec ste toga dosta culi (dok sam putovala nazad) no neda se opisati radost koju sam osetila pri susretu u NS. Pa to je kao da se vec 300 godina sa nekim znas i prija ti sve i atmosfera, toplina tako dragih bica, uzajamno prepoznavanje i razumevanje. Jest da je otimacina za rec, jer bi sve u dahu, uskacemo jedna drugoj, vrlo cesto bilo koja da pocne prepoznaje se kraj zapocetog ili pak dopuni brzo i onda dalje, nova tema pa u krug.
Sta da vam kazem.
Leci je stvarno MAJKA. Uliva poverenje samom svojom pojavom. Otvorena, blaga, oci duboke, prati - posmatra, osmeh ne silazi sa lica, odmerena...a zaaaagrljaj ah...
Predivno. :andjeo: :drugari: :ruzha:

Pozitivin smajlic je pre stigao od nje. :aloalo: :veselica: Zadrhtalo je i tlo od vibracije i onda bez kraja volja da sve objasni, pomogne u cemu god. :drugari: :ruzha:

Dunav je je za svo to vreme prisluskivao i plovio veseo i zadovoljan dalje upijajuci nase utiske i razmenjena iskustava i odnosio ko zna kome i ko zna kada bude pocastio
nove divne duse.
Volim vas svetlucave moje, ulepsale ste mi zivot i opet me podmladile. :drugari: :zdravica:

Slag na torti i veliko iznenadjenje na moju ekstra radost bio je blic susret sa nasim Ivanom :drugari: :bravo: koji je dotrcao do nas sa sve svojim prelepim kucom, te smo uspeli i da se izgrlimo islikamo :svekul: :D :D :D

Leci draga uspela sam da nabavim i knjige (abrahamova ucenja) Ester i Dzeri Hiks - Zadivljujuca moc osecanja
- Zakon privlacenja
i od Dr Svetlane Goge Kostic - U pravu si al' bas me briga (mozda od tebe tip kojim redom da krenem, bice to
morska lektira)
najzad

Post by najzad »

Ziko sudar, nesto si poranio, bas prijatno iznenadjenje.Topli zagrljaj :drugari:
Ivan Spg
Gradska Čistoća

Post by Ivan Spg »

Najbolje je da počneš sa Zakon Privlačnosti jer će ti ovo posle biti logičnije :) To je onsova.
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
najzad

Post by najzad »

Spoygg wrote:Mogu da se pohvalim da sam i ja na blic upoznao Najzad hehehe pošto sam baš u vreme kad su se rastajale krenuo da izvedem kera :D hehe simpa simpa
Vrlo mi godi i ponosna sam, thank you.

Draga Tanitice, no problem ako ne pre videcemo se cim polozis vozacki, lepo sednes u nova kola i dodjes do nas (mislim i na moju ljubimicu) moze i na more. Pa znas da nam se sve zelje mogu ispuniti. :drugari:

Draga Sarice, bice vidjenja i u BG. :bravo: :veselica: :veselica: :veselica:

Draga Mila, izuzetno mi je drago da sve ide bas kako treba kod tebe i da si toliko srecna. :svekul:

Pozitivo vidim da je u ovom vidu duhovna hrana izuzetna. Vrlo sam kratko ali posebno kvalitetno spavala, te se osecam kao perce, prosto letim. Hvala za sve jos jedanput :zdravica:
najzad

Post by najzad »

Poslusat cu.hvala na brzom odgovoru. :ruzha:
leci

Post by leci »

Hej ljudi nadam se da će te se dogovoriti i pomoći našoj članici, he he he he
Image
Eto videsmo Pozitiva i ja našu dragu Najzad!
Vrckava puna radosti ko brod, sve preliva. Energetska bombica, njoj uvek lepo, slatka, mila, topla i lepa i zagrljaj joj je predivan.
he he he mala ko Pozitiva i ja....he he he
Bio je predivan susret i druženje ko da smo rod, a jesmo!
Draga naša Najzad, lično bih ti preporučila prvo zakon privlačena!
ImageImage
najzad

Post by najzad »

Jos malo pa cu se istopiti od ovoliko komplimenata..hvala. Smajlici su posebni, da mi je znati kako ih pronalazis i montiras? :bravo: :zdravica: :ruzha:
leci

Post by leci »

Istopi se slobodno, he he he ImageImageImage
Image
najzad

Post by najzad »

Vidim ja da ovakve smajlice samo ti umes da saljes te odoh na Dunav da se setam i da znas svasta cu mu lepo reci a ti u zoru kad stigne pohvataj i uzivaj u svemu :D :veselica: :veselica: :veselica:

Tako sam i ja mislila a eto i ti i Spoygg, istomisljenici, da pocnem sa Zakonom privlacenja.
DenVik

Post by DenVik »

Najzad, tačno znam kako se osećaš.
Predivne su...a videla si i Ivana. Kad vidiš i Vinu, sve ti bude jasno.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Post Reply