-Hvala Pozitiva na dobrodoslici, ja sam isto pomalo sludjena forumom, sve bih nesto a ne znam kojim redom, ali ucim polako.
Istini za volju vise volim da citam nego da kometarisem mada iznenadjujem sebe
Vec sam napomenula na druzenju da sam samo sa najblizima pricala o zp pa mi sad sve ovo cudno i lepo u isto vreme. Nema vise onog osecaja da kad nesto kazem "navale" na mene samozvani "realisti" a ja ih onako u cudu gledam i pitam se sto bi u mom kraju rekli - Ko je ođe lud
Pre nekih 10-ak dana zove mene moja draga ali zaista draga, koleginica i sve osecam hoce nesto da kaze a ustrucava se, pa izokola i nikako da kaze a ja onako otvorena kao i uvek - kazem pucaj molim te poluđeh, a ona kaze kako je zabrinuta za mene jer u poslednje vreme gledam neke filmove koji su opasni ( videla je kad sam drugoj koleginici davala film "the Secret", pa se onda ukljucila treca kojoj se isto svidja ) i onda je ova moja( da se vratim na nju) sve to skockala u svojoj glavi i zakljucila da mi treba pomoc, pa me je savetovala da ozbiljno ali ozbiljno porazgovaram sa mojim dragim jer njega vidi kao jedinog ko bi me mogao urazumiti, a ja joj kazem on ti je luđi od mene
Da bi mi juce ta ista koleginica rekla kako je ona imala samo 200 din u dzepu kad je isla da obilazi stanove i da uopse nije znala na koji nacin ce kupiti ali je znala da hoce.(Naravno kupila ga je) A ja je gledam i celo moje bice vtristi - ZENO TI ZIVIS ZAKON PRIVLACNOSTI A NISI GA NI SVESNA, ali samo sam rekla onako obazrivo ( da je ne bih opet zabrinula jer joj sad delujem urazumljeno

) pa jeste jako je bitno misliti pozitivno.
Eto htela sam to da podelim sa vama.
I jos nesto Pozitiva ona kucica na moru ono, ono je savrsenstvo, e to sam upravo u najludjim mastarijama jos kao klinka opisivala mojim drugaricama sa onim obaveznim kucica na moru ali doslovce na moru i trebam li vam napomenuti da su i one bile "zabrinute" za mene.