Kafić "Dobre vibre"
Re: Kafić (ex. Dobro jutro, dobar dan, laku noć i lepi snovi
Hehe kolega programer A vidim ja ubuntu logo reko ovaj neki opasan hahaha
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
- zelenažaba
Re: Kafić "Dobre vibre"
for the people
opasan nije, tek je "onako"...
opasan nije, tek je "onako"...
Ja sam poslednjih par meseci na archu Mnogo učim ali možeš zaista da ga tweakuješ u elektron Fluxbox koristim kao window manager i to je to hehehe
- zelenažaba
hm, zbog potrebe posla sam na windowsima...inače sam fan "amiga os", nikada prežaljene UBERmašine a1200 ( PPC mc68060,4MB RAM, zorroboard, flickertwixer...i CELIH 1,3GB HDD) ( ko se seti,dobro je)
html5, gml, corona sdk( lua) je nešto u čemu se odlično snalazim
html5, gml, corona sdk( lua) je nešto u čemu se odlično snalazim
Fala bogu ja mogu na poslu da radim na lindži U vreme kad su amige bile in ja nisam imao kinte tako da sam taj period bio bez kompa, ako ne računaš c64
Ja radim full stack web dev. Od apache do js i sve između
Ja radim full stack web dev. Od apache do js i sve između
- zelenažaba
hm.... server imaš...apache,php,mysql znaš....cooperation?
tipa,KAO,html5 game ali isključivo pozitiva , bez nasilja? šta meni zapravo treba? pa server
odavno radim na remake-u starog hita rick dangerous, naravno na html5 platformi, samo iz cilja platform nezavisnosti
jesi li razmišljao o "androidizaciji" foruma i sajta?
tipa,KAO,html5 game ali isključivo pozitiva , bez nasilja? šta meni zapravo treba? pa server
odavno radim na remake-u starog hita rick dangerous, naravno na html5 platformi, samo iz cilja platform nezavisnosti
jesi li razmišljao o "androidizaciji" foruma i sajta?
Htela sam da razumem sta pricaju Spoygg i zelena zaba. I razmisljala sam i razmisljala...
- Attachments
-
- j.jpg (29.38 KiB) Viewed 1831 times
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
- zelenažaba
e pa pričaju... me ne pričaju više, prestali su
napisaču kratku skriptu " razumevanje programera 1-2-3"... a za početak, evo sažetka:
"RAZUMEVANJE PROGRAMERA 1-2-3
Chapter 1
Ne trudite se da ih razumete!
Kraj"
napisaču kratku skriptu " razumevanje programera 1-2-3"... a za početak, evo sažetka:
"RAZUMEVANJE PROGRAMERA 1-2-3
Chapter 1
Ne trudite se da ih razumete!
Kraj"
@Zdenka hahaha eto doživela si tabula raza momenat
@zelenažaba E Rick-a sam igrao na c64, čak sam nedavno instalirao na tablet neki emulator hahaha ekstra igrica vrh!!! O serveru ne razmišljaj ako zatreba samo javi
Razmišljao naravno samo treba sesti i uraditi od razmišljanja nema vajde hahahaha
@zelenažaba E Rick-a sam igrao na c64, čak sam nedavno instalirao na tablet neki emulator hahaha ekstra igrica vrh!!! O serveru ne razmišljaj ako zatreba samo javi
Razmišljao naravno samo treba sesti i uraditi od razmišljanja nema vajde hahahaha
Ubacili ste me u alfu za sekundu...hahahahahahaha
Niko brze nije...ni Ekart tol, ni meditacija, ni hooponopono...hahahahahaha
Niko brze nije...ni Ekart tol, ni meditacija, ni hooponopono...hahahahahaha
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham