VRATIO SE ŠIME (ŽIKA)

Ovde možete da postavite svoje poučne priče o životu i o raznim pojavama koje nas okružuju a iz kojih možemo naučiti i podsetiti se šta su najlepše životne vrednosti :)

Počasni naziv je "Žikin kutak" jer je Žika započeo ovu divnu tradiciju da nas uveseljava i podučava sa svojim divnim pričama.

Naravno svi su dobrodošli da dodaju svoje priče :D
Član 257

Re: VRATIO SE ŠIME (ŽIKA)

Post by Član 257 »

Ej Šime...
Tražila sam da mi ovi moji iz Kagebea pošalju neke slike ekagea :lud: koje su ti lekari radili dok si bio u bolnici.
Da vidimo i mi da li je naš drug sada dobro...evo šta su poslali:
(molim skrolajte sliku do kraja)
Attachments
Skardio (1).jpg
Skardio (1).jpg (67.92 KiB) Viewed 3545 times
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Ivan Spg
Gradska Čistoća

Post by Ivan Spg »

Hahahahahha :D
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
Zika

Post by Zika »

ROFL_C~13.GIF
ROFL_C~13.GIF (38.57 KiB) Viewed 3525 times
ROFL_C~13.GIF
ROFL_C~13.GIF (38.57 KiB) Viewed 3525 times
Epa Zdenka, nisam znao da si luckasta kao i ja. Sad znam.
image7.gif
image7.gif (65.27 KiB) Viewed 3525 times
najzad

Post by najzad »

Samo sto nisam pala sa klupe, cepam se a preko puta me gleda covek koji sedi za svojim laptopom. Da li mozete da zamislite: polukruzna klupa na obali mora, na kojoj je otimacina medju turistima obzirom da je tu najbolji signal, u pozadini muzicica sa hotelske terase, u travnjaku se izlezava ali budno sve prati i cuva moju blizu okolinu moja kuca ,verna i posesivna dok okolo nas zuje klinci na svim mogucim "vozilima od tricikla, rolsua, biciklova, skejtova,..Pokusvam da se skoncentrisem sto vise da procitam ovog materijala kojeg ima ne zna se koliko a meni je sve vase dragoceno.Clanica "luda", obozavam je, Zika fenomenalac.
Volim vas :drugari: :drugari: :drugari: :andjeo: :andjeo: :andjeo: :zdravica: :zdravica: :zdravica:
Post Reply