Kafić "Dobre vibre"

Danas ti je rođendan? Na čemu si zahvalna? Kako si počela? Predstavi se :)
User avatar
Zika
Posts: 690
Joined: 19 Aug 2012, 23:17
Location: Kanada
Contact:

Re: Kafić "Dobre vibre"

Post by Zika »

Ti si znaci tajni agent 257, od tebe se nista ne moze sakriti. :ruzha:
01590A~13.GIF
01590A~13.GIF (27.99 KiB) Viewed 1537 times
User avatar
Hitheroad91
Posts: 82
Joined: 10 Mar 2013, 22:34
Location: Beograd

Re: Kafić "Dobre vibre"

Post by Hitheroad91 »

Verujem da kafana po svim pravilima sveta tj. po svim NE pravilima radi 24 sata. :D Pa pre nego sto odem i legnem da spavam da podelim sa vama koji trenutak. :) Uzivam citajuci vase dugodovstine iz zivota. Ovaj forum je genijalan! :) Voleo bih se vise druziti sa svima vama,jer kad god dodjem ovde osetim pozitivu. Zelju da se izrazim,a slabo pisem jer sam... pa sad.. Troprsti lenjivac. Nema izgovora. Sa osmehom znam uci na ovaj sajt. Delujete ljudi! :) Imam par stvari podeliti... Upao sam na budzet na fakultetu! Sad imam slobodna 2 meseca! Ne mogu na more ove godine,ali sam svejedno planirao da radim nekih mesec dana cisto kesa malo da se dokopam. Sutra izjutra u 10 snimam novu rep pesmu(reper sam) i jedva cekam! :) Nisam snimao nista vec nekih 8 meseci. Velika pauza,ali nisam prestao sa pisanjem. Meditirao nisam vec nekih 10 dana i mogao bih sutra taman posle zavrsetka snimanja da izdvojim "par trenutaka" za predivnost meditacije.. Nedostaje mi.. Odoh na spavanje oci mi se zaklapaju. Laku noc svim ratnicima svetlosti zelim! Ko ostaje duboko u noc da sedi neka uziva u trenutku..
User avatar
Vina
Posts: 200
Joined: 20 Aug 2012, 04:54
Contact:

Re: Kafić "Dobre vibre"

Post by Vina »

Najbolji veganski kuvar ikad!!! hahaha http://youtu.be/CeZlih4DDNg ovo je umetnost ljudi! hahahah valjam se od smeha
Ti si ono o čemu razmišljaš najveći deo vremena.
User avatar
Član 257
Posts: 803
Joined: 25 Oct 2012, 11:30
Contact:

Re: Kafić "Dobre vibre"

Post by Član 257 »

hahahahahahahahahahaha :rofl: :rofl:
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
User avatar
Zika
Posts: 690
Joined: 19 Aug 2012, 23:17
Location: Kanada
Contact:

Re: Kafić "Dobre vibre"

Post by Zika »

Gde ste narode? Sedim u kaficu ali nema nikoga ceo dan. Znam da se neki brckaju, neki se zakopavaju u pesak, neki lutaju planinama, neki kuvaju vegansku hranu, neki prate kamere po Rusiji a neki vode ljubav samo ja nemam sta da radim. OK uzivajte u tome sto radite a ja cu jos jednu kafu pa da vidim da i ja nesto radim.
Veliki pozdrav svima.
THUMBS~18.GIF
THUMBS~18.GIF (27.78 KiB) Viewed 1512 times
image5.gif
image5.gif (55.38 KiB) Viewed 1512 times
image6.gif
image6.gif (114.89 KiB) Viewed 1512 times
User avatar
Član 257
Posts: 803
Joined: 25 Oct 2012, 11:30
Contact:

Re: Kafić "Dobre vibre"

Post by Član 257 »

Napravili smo grupu na faceu...Stocetvorka se zove...
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
User avatar
maksimilijan samot
Posts: 45
Joined: 10 Mar 2013, 21:51
Location: Beograd

Re: Kafić "Dobre vibre"

Post by maksimilijan samot »

Dje ste raja??! :) :) (Volim da govorim različitim narečijima ovog našeg BosanskoHercegovačkoHrvatskoSrpskoCrnogorskog jezika) :)
Prije svega moram se ispričati za moj prošli boravak u kafiću kada sam prvi stiga a kafu stavija nisam! Zato sad, Žiko, nadam se da ćeš izdržati još jednu kafu da popiješ... Jes da si ih danas popio brdo,al da vidiš kakav Nes ja pravim! (A može i Turska kahva, kako ti drago) :)
Bilo kako bilo, pravim sedam Nes kafa i sedam običnih i sedam da napišem to što kanih napisati...
Napokon kraj nedelje! Idem u tazbinu kod devojkinih u jedno mestašce u Banatu da se napojim dobre vode sa prečišćivača i da se napojim pozitivne energije i čistog vazduha koji me uvek dočeka... Dobro, pre svega toga čeznem za najdivnijim zagrljajem u Univerzumu sa svojom drugom polovinom, a koji mi je, uzgred budi rečeno ZP doneo, kao i sve dobro što mi se dešava u životu a hvala Tvorcu i Univerzumu mašina ZP se zahuktala pa žanjem sve ono što sam posejao...
I eto tako, upravo se Sunce sprema izgrejati negde na Južnoj polulopti pa da ga pozdravim i ispratim sa ove Severne strane... Pozdrav Suncu, Zahvalnost Tvorcu, Ljubav Nebu a svima vama dragi prijatelji, predivan vikend želim bili sami ili sa nekim, na vodi ili na straži, u stanu ili kući, na poslu ili na odmoru-nikada niste sami-osetite energiju Svetlosti! :*
Ljubim vas!
Zahvalnost Tvorcu, Pozdrav Suncu, Ljubav Nebu.
User avatar
tanjusa
Posts: 46
Joined: 13 Oct 2012, 12:20

Re: Kafić "Dobre vibre"

Post by tanjusa »

Maksimilijan, dok sam čitala tvoj post osjetila sam nevjerovatan talas pozitivne energije i zahvalnosti koji me je zapljusnuo. Čini mi se da sam u trenutku osjetila svu tvoju radost i ispraćala sunce sa tobom i poszravljala i sve u sekundi. Divan osjećaj. Hvala ti, hvala, hvala! :D :ruzha:

Vina, motivisala si me da razmislim malo na temu veganskih recepata. Naćiće se oni uskoro na mom blogu. Da, imam kulinarski blogić, koji je, istini za volju, malo zapostavljen u poslednje vrijeme, ali će ga veganski recepti malo osvejžiti. Ali bez šećera, aditiva i glutena. :)

Ljudi, a sada moram sa vama da podjelim nevjerovatno današnje iskustvo, moram, moram, ako ne ispričam puknu ću, a žabi (Bojana, u mojim postovima ubuduće. Presmješno mi je da ga zovem nickom) sam već toliko puta ponovila i opet i opet analizarala, da mu se sigurno manta od moje lude energije danas:)
Ovo što se danas dogodilo je toliko jasan i očigledan znak, nešto što me iz temelja potreslo, iako ja odavno nemam sumnje u namjerno kreirajući način života. Elem, čitam Abrahamovu knjigu Traži i dobićeš (hvala Ivane još jednom) i sinoc sam odlucila da se poigram malo sa tehnikom čarobne kutije, samo što sam ja u trenutku odmora na poslu otvorila folder umjesto kutije i smještala u njega slike onoga što želim da iskusim. Uživala sam tražeći fotke, naravno, odmah one krupnije stvari, našao se to jedan fini auto, neki gradovi u koje želim otići i štošta još i na kraju fotkice nekog parfema koji sam spazila prije 2-3 mjeseca, ali mu je cijena nešto viša pa sam odlučila da ga kupim kada bude "zgodniji" trenutak. Slučajno sam otkrila taj parfem, tj. Bojan ga je otkrio i meni je jakkkkooooo dopao, ali to nije ni novi ni extra popularan ni reklamiran parfem. I njegova sličica se našla u kutiji i osjetila sam radost njegovog mirisa, radost zbog činjenice da ću ga imati jer sam znala da ću ga prije ili kasnije svakako kupiti, tj. mislila sam tako. Btw. samo Bojan i ja smo i znali da mi se taj parfem svidja. Kada sam došla kući, čujem se sa majkom, kao obično i ona mi pred kraj razgovora gotovo usput kaže: "hej, svratiću ja večeras i da ti donesem nešto, jedna koleginica mi je (sad nevažno zbog nekih razloga) poslala neki parfem, nisam ga htjela otvoriti dok ne vidiš, daću ga tebi, pa ako ti je ok koriti ga, ako nije zamijeni ga za nešto što voliš. Piše na njemu...." i počinje ona da čita ime parfema, naravno po Vuku, a ja počinjem da razumijevam da ona drži u rukama TAJ, ONAJ, MOJ parfem koji sam danas stavila u kutiju. Ljudi, ja sam vrištala od sreće! Naravno, drago mi je zbog parfema, obožavam ga, željela sam ga, ali mnogo mnogo mnogo više od same činjenice da sam dobila taj parfem me je obradovala ova brza i luda manifestacija. Mama je ostal u čudu, tipa....ok, nije baš da nemaš parfema, :budala: ali ako ti je ovo toliko... Ja sam cijeli dan, kao na struju priključena, toliko sam srećna zbog ove potvrde, ovog super osjećaja da sam ga privukla, ma.....ne mogu opisati. Sjetila sam se odmah filma Tajna i priče o ogrlici. Ovo fenomenalo funkcioniše i ova situacija nije jedina potvrda. privukla sam ja mnogo značajnije stvari u svoj život, ali ovo je prvi put da je "isporuka" ovako brza, konkretna, nedvosmislena!
Volim vas, grlim, ljubim, srećna sam što vas sve znam, što me razumijete:) Hvala vam!
Idem u krevet, a kako je krenulo, dočekaće me auto sutra ispred zgrade, hahahahahah
Uspjeh i sreća me prate u stopu!
User avatar
gagica
Posts: 57
Joined: 01 Jul 2013, 18:21

Re: Kafić "Dobre vibre"

Post by gagica »

Draga Tanjusa,
tačno znam o čemu pričaš kad kažeš da si vrištala od sreće "zbog parfema". :bravo: :bravo: :bravo:
I to naravno ne zbog parfema kao parfema već zbog manifestacije. SUPER! Obožavam da čitam i slušam takva iskustva i svaki put se iznova oduševim. :shok: :rofl: :bravo:
Negde sam pročitala da su sve stvari spremne ako je UM spreman! I to je upravo to. Sve što treba je da osećamo kao da to nešto već imamo i u tome je sva mudrost samo treba da nam je to uvek na pameti.
Želim ti da što pre ostvariš svoj auto. Kiss-ić.
User avatar
Član 257
Posts: 803
Joined: 25 Oct 2012, 11:30
Contact:

Re: Kafić "Dobre vibre"

Post by Član 257 »

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Bas mi je drago sto to delis sa nama...nekako je jedno kad se cita u knjigama a drugo kad ovako neko potvrdi.

Evo piće i od mene za celu kafanu...
Attachments
hj.jpg
hj.jpg (7.37 KiB) Viewed 1472 times
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Post Reply