SVETLOSNO TELO

Anđeli, Aura, Channeling, Svetlosno telo, Vibracija tela, "Neobjašnjive" pojave, Slučajnost, Znakovi, Borjevi, Imena i njihovo značenje i uticaj

"Malo" znači da ove pojave nisu obavezno nešto što je neobjašnjivo, nego samo da moramo pomalo da naslućujemo kako funkcionišu
jelena

Re: SVETLOSNO TELO

Post by jelena »

Boni wrote:Pozdrav svima!
Pitanje: da li kundalini moze da izazove iskustva telekineze i telepatije i obratno? Telekinezu sam uspela da izvedem ali sam osetila strasan udar elektriciteta pocev od stopala preko trupa ka glavi sve u sekundi. To bih opisala kao opipljiv bolan osecaj straha od nepoznatog. Usput mi se nicim izazvana stvorila slika u mozgu kako mi se zmija uplice oko kicme (mozda sam bila pod utiskom tekstova o tome).
Neznam šta da ti odgovorim na ovu temu zato što naisam imala slična iskustva.
Kundalini je jako snažna energija i njeno uzdizanje izaziva veliki strah zbog EGOVOG straha od smrti (gubitka svesti)citiram:
"Može se reći da je kundalini sila života, sâm naš život. Život upravlja životnom energijom, koju tada možemo opažati. A što je život kao takav… odgovor na to dan je u Bogu, jer je život u svojoj biti sila Božanskog očitovanja. Kundalini je, dakle, naš osobni aspekt Božanske prisutnosti, sila koja nas može vratiti Bogu, spojiti s Njim, jer dolazi od Njega. Kad spojimo tu silu Božanske manifestacije s vlastitom dušom, mi u osnovi zatvaramo krug Manifestacije, postižemo sjedinjenje života i svijesti, u posve budnom življenju života, kojeg vidimo ne više kao naš vlastiti, nego kao sveopći, Božanski.
Tek kada čovjek razvije svjesnost vremena i prostora, javit će se i mogućnost buđenja kundalini.
S druge strane kad prema svijetu djelujemo blago, s puno ljubavi, na uzdižući i vrli način, kundalini će u našem sustavu biti uspravna i istodobno će nas osvježavati, te iz nas na uzdižući način zračiti prema drugima."

Naj važnije je predati se toj energiji bez straha sa punim poverenjem u sebe i u Boga tada je uzdizanje energije manje bolno nemoj se bojati Božijih darova telekineze i telepatije prigrli ih sa pino ljubavi i povjerenja i tada će tvoja transformacija biti manje bolna.Budi sretna zbog toga što te Bog jako voli i šalje ti te darove zato što ih zaslužuješ i prihvati ih bez straha(ZNAJ DA IH ZASLUŽUJEŠ JER BOG NE GREŠI)Jednom ćemo svi imati te sposobnosti.
Boni wrote: Ne znam kako da prepoznam jesam li aktivirala kundalini iz radoznalosti
Netrebaš razbijati glav zbog toga kako si energiju aktivirala.
Sumljam da je iz radoznalosti.Ta energija je uvek bila u tebi samo si je tek sada prepoznala obratila pažnju na nju te mislima i ljubavlju(prepoznavanjem) dala joj snagu i pustila je da naraste.To jest prepoznala si Boga u sebi i pustila ga da se kroz tebe izražava.Oseti svim svojim bićem Njegovu ljubav i pusti Ga neka te vodi imaj poverenja u njega i potpuno mu se prepusti.Neka ti pokaže svoju ljubav i budi je spremna prihvatiti..
Danijela
leci

Post by leci »

Draga Jelena dobro si odgovorila Boni, i ja je puno pozdravljam i želim sve najbolje, što se i dešava.
Ono što bih ja dodala je sledeće.
Image
Korisno je iskreno osluškivati svoje biće, i biti svestan svojih promena, jer tada radi u nama ona istinska radoznalost, koja je praćena iskrenom ljubavlju našeg bića, pa nam je lako da se otvorimo i prihvatimo Božansko iskustvo koje nam se daje, jer osećamo da je to sledeći mogući korak za koji smo spremni.
Biti prisutan, svestan, znači biti spreman za sledeće promene.

Image
Jelena puno te voli leci.
jelena

Post by jelena »

leci wrote: Image
Jelena puno te voli leci.
Jeeeeeeeeeeeee.....

I feel good na na na na...

http://www.youtube.com/watch?v=MVFj-_SDIHE
Danijela
Ivan Spg
Gradska Čistoća

Post by Ivan Spg »

Hahahah ekstra spot :D
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
leci

Post by leci »

Jelena, he he super je video!
Image
John Work

Post by John Work »

Dakle kao što sam napisao na jednoj drugoj temi pokušao sam taj postupak opisan u knjizi promenite svoju DNK, samo što sam ja imao neku vrstu vođene meditacije koju je neko snimio u audio formatu i s obzirom da nisam postao ni pametniji ni mladji niti mi je kosa porasla :lud: pretpostavljam da nisam baš uspeo u postupku.

E sad saznavši od clana 257 za Tesla metamorfozu sticajem čudnih okolnosti posle samo 2 dana saznam da Anja Petrović održava seminar u BG, ne razmišljajući puno nađem se na uvodnom predavanju i posle na seminaru, između ostalog Anjina asistentkinja Rina mi je uradila aktivaciju svetlosnog tela i to je bilo pre otprilike 15 tak dana, prilikom same aktivacije za razliku od mojih svetlosnih kolega koji su imali vrlo zanimljive reakcije ja nisam nešto naročito osetio, nisam postigao sve one gore opisane ciljeve, ali iskreno nije mi ni važno više.
I kao što kaže fantastični Žika tek mi je 40 ima vremena, a ako mi se desi bilo šta od ovog što ste ovde napisali vi ćete prvi saznati.

E sad možda ja tražim instant rešenja i prečice ali... videćemo!
Nadam se da će biti sve više probuđenih, ili bar onih koji pokušavaju da to postignu. U to ime :zdravica:
nikola

Post by nikola »

John Work, planiram i ja da odradim Tesla metamorfoza zdravlja i Svetlosnog tela, uskoro :D
Moj brat je odradio pre 3 meseca i kaze da mora da prodje otprilike 6 meseci da bi osetio promene na bolje.
Pozdrav :D
John Work

Post by John Work »

Odlično samo napred Nikola! :svekul:
Pa da p.p da je tako ipak treba rekonstruisati isključene DNK lance a za to je potrebno vreme.
Poznajem oko 20 osoba koje su primile svetlosno telo, od toga 10 tak koje su to uradile kad i ja, još nismo razgovarali o tome, čekam da prođe sezona godišnjih odmora pa da razmenimo iskustva.
pozz!
Post Reply