NAPISAO SAM UPOZORENJE

Ovde možete da postavite svoje poučne priče o životu i o raznim pojavama koje nas okružuju a iz kojih možemo naučiti i podsetiti se šta su najlepše životne vrednosti :)

Počasni naziv je "Žikin kutak" jer je Žika započeo ovu divnu tradiciju da nas uveseljava i podučava sa svojim divnim pričama.

Naravno svi su dobrodošli da dodaju svoje priče :D
Post Reply
Zika

NAPISAO SAM UPOZORENJE

Post by Zika »

NAPISAO SAM UPOZORENJE

Danas sam napisao upozorenje koje ću zalepiti na moja ulazna vrata a vrata su sa providnim staklom kao i ceo zid pored njih. Imam uspravne venecijanke kojim mogu da zatvorim pogled unutra ali ih ne navlačim jer nemam nikakvih tajni. Ako se baš pojavi tajna lako mogu da razvučem venecijanke i tajna ostaje unutra. Do sada sam imao zalepljeno upozorenje koje je glasilo
Ako virite kroz moja vrata ili prozore činite to na svoj sopstveni rizik.

Novo upozorenje glasi

UPOZORENJE

Ulazite u moju kuću koja je vrlo srećna sredina ispunjena pozitivnom energijom.
Svoju negativnu energiju ostavite napojju ili još bolje, ostavite je kod vaše kuće.
Svako ogovaranje i trač su neprihvatljivi i rizikujete da budu izbačeni zajedo sa vama.
Svako kritikovanje čistoće i sredjenosti moje kuće je neprihvatljivo izuzev ako ste spremni da je očistite. Moja kuća može biti da je prljava ali nije zagadjena pa ne dozvoljavam ni vama da to učinite.

Ako smo se sporazumeli onda
DOBRODOŠLI U MOJ DOM.

Ovo ću otštampati čim kupim mastilo za moj štampač.
najzad

Re: NAPISAO SAM UPOZORENJE

Post by najzad »

Super! :veselica:
najzad

Post by najzad »

Tvoje je srce ogromno i puno ljubavi a tvoj podmladak,svi tvoji andjeli :andjeo: :andjeo: :andjeo: :andjeo: ....se brinu i neguju ga :bravo: :bravo: :bravo: ono je cisto i biva mladje i mladje.Kako rece i Spoygg ti si bogat covek.S postovanjem, svaka cast :drugari: :zdravica:
Zika

Post by Zika »

Hvala NAJZAD sa zakasnjenjem, nisam uspeo sve da vidim kad sam dosao iz bolnice.
Član 257

Post by Član 257 »

Super je ta ideja sa pravilima i upozorenjima.
Mogla bih i ja da napišem neka upozorenja.
-Ko priča negativne stvari moraće da gleda komedije, viceve i smešne klipove samnom u istom omeru koliko dugo je pričao. Npr. ako je pričao pola sata o poslu kojeg mrzi morace da pola sata gleda skrivenu kameru.
-ko priča o nestašici taj će morati da mi donese potvrde da nije kupio ništa osim stvari za golo preživljavanje: nije išao na more, nije kupio koka kolu na trafici, nije išao na pedikir i sl...
itd...seticu se
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Zika

Post by Zika »

Dobra ideja Zdenka. Moracu da prosirim svoju listu i ako mi se neka zena zali na svog muza da napisem: Ako se zalite na muza onda cete morati da jedno vreme provedete samnom pa da vidimo na koga cete se posle zaliti. :aloalo: :ludiranje:
DenVik

Post by DenVik »

hehe, Žiko, počinješ opasno da rizikuješ.
Ali ko nije probao, kao da nije živeo :mig:
E, Član, dobra ideja.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Zika

Post by Zika »

Bas tako DV, mozda je opasno a mozda i nije i nemoze se znati dok se ne proba.
Post Reply