Zdravo dragi moji

Ja verujem u ZP,toliko smo protkani njime,da je to fantasticno,
E sad,imam jedno malo pitanje i izlozicu ga kroz jedan banalan primer. Dakle,ja probudim sva hepi,zapocnem dan savrseno,divno i saljem ljubav,trudim se da odrzavam svoju vibraciju i sve je to bozanstveno,ali onda se nekako upadnem u neku rutinu,svakodnevni dogadjaji me malo odvuku sa puta,umor,obaveze,zurba..naravno nije to nista dramaticno,za sada jako dobro vladam svojim mislima i trudim se da ih kontrolisem i da u svemu nadjem najbolje. Znaci,desi se koji sat u toku dana da se ja prepustim tim manje pozitivnim osecanjima,mislima..i tako se razvlacim,ali onda mi se pali lampica i ja krecem da rasipam svoj osmeh i sve bude opet savrseno

Ono sto me zanima,da li ce nama ZP zbog tih pola sata ili sat negativnih misli poslati neke negativnosti u zivot,bez obzira na to sto smo se u jednom trenutku probudili i krenuli u pravom smeru???
Kad sam se vec raspisala,iskoristicu priliku da se zahvalim na ovom forumu i svim divnim ljudima ovde,ali i ovim oko mene,koji upotpunjuju moj dan. Ovo je jedna revolucionarna stvar,i zaista mi se svidja nacin na koji sam pristupila svemu ovome,znaci nisam odmah zavapila za novcem,savrsenim deckom,cool stvarima ili ne znam cime jos,vec sam prvo pocela da radim na sebi...pogotovu na samopouzdanju,jer mi je u jednom trenutku to zaista i trebalo. Naravno,tako sam pocela da volim,da zaista volim sebe,a u skladu sa tom ljubavlju,menjala se i moja percepcija,jer mi smo tako slatka,divna,bozanstvena bica i sav stres i sve brige su postepeno nestajale,naucila da sam da gledam stvari i ljude sa pozitivne strane,i sto je najbitnije pocela sam(bar se tako osecam

)da shvatam(sta god to znacilo)

. I sve sto sam kasnije pozelela doslo je ili u ovom trenutku putuje ka meni,jer JA TO ZASLUZUJEM
volim vas sve,i ovaj zivot i ovaj dan,i ovu kafu,i divnu knjigu koja me ceka i sve sve sve