Pokaži šta umeš
Re: Pokaži šta umeš
Evo, nesto novo i lepo od mene. Sada cu ovde zvanicno reci sta sam planirala da radim sledeci period. Pocecu da pisem knjigu koja ce da olaksa zivot tinejdzerima koji imaju problema u srednjoj skoli. Nikada nisam pisala knjigu, ne znam nijedno pravilo u vezi toga, ne znam odakle da pocnem ni kako da zavrsim ali u jedno sam sigurna. Pomoci cu tim mladim ljudima koji imaju problema. Priznacemo svi da je to najosetljiviji period kada se pojedincima stvaraju kompleksi i traume. Imam neki unutrasnji osecaj da bi bilo super da pomognem tim divnim, mladim ljudima i sa njima podelim i svoju pricu. Nadam se najboljem. Toliko od mene.
LIFE IS MUCH LARGER THAN BIRTH AND DEATH, FAILURE AND SUCCESS. YOU ARE THE UNBLEMISHED, PURE, ETERNAL SELF. KNOWING THIS, YOU WILL WALK LIKE A KING!
Znam da za svakog slikara njegovo delo ima neku simboliku. Volela bih da mi kazes par reci o ovoj slici... Inace,Miso...slike su predivne. Svaka cast na trudu,radu, i ne sumnjam da ces da se ostvaris u svakom pogledu. Samo napred vidi se tvoj talenat
LIFE IS MUCH LARGER THAN BIRTH AND DEATH, FAILURE AND SUCCESS. YOU ARE THE UNBLEMISHED, PURE, ETERNAL SELF. KNOWING THIS, YOU WILL WALK LIKE A KING!
Sa zakasnjenjem!
Ovo nije na platnu nego u photoshopu mada ni na platnu ne bih uradio sa velikom razlikom.
Znacenje: Mislim da elementi koji su vrlo vidljivi isto tako dobro pokazuju sta je umetnik hteo da kaze a ti si to vec videla.
Hvala na komentaru i podrsci.
Izvini uopste mi se ne pise puno vec duze vremena, samo citam.
Ovo nije na platnu nego u photoshopu mada ni na platnu ne bih uradio sa velikom razlikom.
Znacenje: Mislim da elementi koji su vrlo vidljivi isto tako dobro pokazuju sta je umetnik hteo da kaze a ti si to vec videla.
Hvala na komentaru i podrsci.
Izvini uopste mi se ne pise puno vec duze vremena, samo citam.