Kafić "Dobre vibre"

Danas ti je rođendan? Na čemu si zahvalna? Kako si počela? Predstavi se :)
User avatar
Zika
Posts: 690
Joined: 19 Aug 2012, 23:17
Location: Kanada
Contact:

Re: Kafić "Dobre vibre"

Post by Zika »

Dobro jutro evropski ratnici, zelim vam divan dan a ja odoh na spavanje. :drugari: :zdravica:

Evo nesto iz naftalina.
Sastale se dve prijateljice, jedna Zagrepcanka a druga Bosanka. Dogovore se da odu u restoran na rucak. Dodje kelner (ili konobar) i Zagrepcanka naruci picek na rizi. Gleda je Bosanka i rece "Sta se tu femkas, daj i meni mindzu na pirincu". :lud: :ludiranje:
Ivan Spg
Gradska Čistoća
Posts: 684
Joined: 19 Aug 2012, 19:58
Location: Novi Sad
Contact:

Re: Kafić "Dobre vibre"

Post by Ivan Spg »

Dobro jutro - svako jutroooo!!! :D

Želim svima maksimalno uživanje u danu :)
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
User avatar
Aurora3
Posts: 141
Joined: 18 Aug 2013, 20:32

Re: Kafić "Dobre vibre"

Post by Aurora3 »

Dobro jutroooooo :)

Ja pogubljena se i dalje bijem sama sa sobom, jedan dan mi super, drugi uzas, treci mi svejedno....luda zena :budala: :D nikako da uzmem stvar u svoje ruke i rascistim sama sa sobom sta da radim, i iz dana u dan posljednjih dana u horoskopu pise ''imaju problem sa samodisciplinom a mogu biti mnogo uspjesni'', e neces reko', ima da sredim sve cakum pakum. (saka o sto samoj sebi)
I tako pored ovoliko tehnika, ucenja, cega sve ne, ne znam za sta da se odlucim, i sve odlazem jer znam da je rad na sebi veliki posao, ali pocela sam sinoc da citam vase postove o afirmacijama, ono skroz detaljno, valjda se od njih pocinje, dosta toga mi je jasnije, ali nijesam jos sve iscitala, prispavalo mi se, bilo je baaas kasno, pa danas kad sve to iscitam, i donesem neke svoje odluke, ocekujte me sa hiljadu i jednim pitanjem, pa ako ko bude raspolozen da se bakce sa tom kucinom mog mozga dobrodosao. :) Do tada, uzivajte mi svi. :)
Ljubim vaaaas. :* :*
User avatar
Član 257
Posts: 803
Joined: 25 Oct 2012, 11:30
Contact:

Re: Kafić "Dobre vibre"

Post by Član 257 »

Jutros sretnem Supermena dok sam nesto isla u grad...http://www.youtube.com/watch?v=Rk6hnVmoccE
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
User avatar
DenVik
Posts: 870
Joined: 24 Jan 2013, 21:14

Re: Kafić "Dobre vibre"

Post by DenVik »

Kakvi ste vi ludaci, genijalci. I volem vas, baš.
Heh, tata se napokon vratio sa službenog puta, deca se uželela( šta si nam kupio :veselica: )
Mi jurili talase ceo dan, bilo fenomenalno. Mrtva umorna. Odo ja u krevet, samo da ga nadjem, pomoć prijatelja potrebna.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
User avatar
najzad
Posts: 229
Joined: 19 Jan 2013, 17:54

Re: Kafić "Dobre vibre"

Post by najzad »

Malo si me zbunila, Den, zapravo ne znam u cemu zapravo trazis pomoc prijatelja, no u jednom ces zasigurno imati posto cu
od subote i ja vijati talase u istom moru samo sa drgog kraja :lol: Jedva cekam i drago mi je da vam je fenomenalno, veliki ljubac za svo troje. Obozavam i jesenje dozivljaje, kada se suce prizeljkuje a boje su predivne i nema guzve, pa i ovo voce, ma divota.
Dobro nam dosao glavni i to na vreme :drugari: :zdravica: :veselica: :veselica: :veselica:
User avatar
ratnica svjetlosti
Posts: 31
Joined: 01 Sep 2013, 08:09
Location: SAD
Contact:

Re: Kafić "Dobre vibre"

Post by ratnica svjetlosti »

Aurora3 wrote:Dobro jutroooooo :)
nikako da uzmem stvar u svoje ruke i rascistim sama sa sobom sta da radim, i iz dana u dan posljednjih dana u horoskopu pise ''imaju problem sa samodisciplinom a mogu biti mnogo uspjesni'', e neces reko', ima da sredim sve cakum pakum. (saka o sto samoj sebi)
Aurora3, da slucajno nisi riba u horoskopu? :-) Meni je to izgleda vjecni problemcic.
Ne znam sta bih sama sa sobom u zadnje vrijeme.
Da mi je se samo disciplinovati, nebi mi bilo kraja :-D
User avatar
Član 257
Posts: 803
Joined: 25 Oct 2012, 11:30
Contact:

Re: Kafić "Dobre vibre"

Post by Član 257 »

Dobro jutro svima!!!!
Nadam se da ste shvatili do sad da je jedini uzrok negativne emocije misao.
I ako hocete da vam bude dobro birajte lepe mislii...
Juče mi se dogodilo nešto lepo. Nakon meditacije izađem ja u šetnju i odem do Merkatora da malko virnem šta ima. Uđem u radnju da se prošetam (a nemam pojma što sam došla jer ništa mi se ne kupuje) i tako šetam između rafova, gledam neke usisivače kofol i tako se vrtim. Kad odjednom na odeljenju za keks vidim nešto i ne mogu da verujem.
Postoji jedan keks koji sam obožavala kao dete. Zove se Bosanski lokum i pravio ga je Klas, Sarajevo. Nisam ga jela preko dvadeset godina i mislila sam da neću nikad više. Kad sam ga videla na rafu, ja samo što nisam zaplakala od sreće. Mislila sam da ga više nikad neće proizvoditi. To je najbolji keks na svetu, majke mi. I ne samo to. Čak su napravili i varijantu sa više oraha, što je meni ekstra jer baš sam tako i volela da bude. Uglavnom, ja sam zgrabila tu kutiju keksa i prislonila na grudi i otišla na kasu (hvala Bogi što sam ponela pare) i platila ga, a zatim požurila napolje da ga smažem...Merkator je ogroman i trajalo je večnost dok sam izašla, svi su bili na pokretnim stepenicama, ceo svet...Kaa sam izašla i počela da jedem vikala sam naglas ''mmmmmmmmm'', mislim da su me svi prolaznici čuli.
Hvala svima koji su učestvovali u tom procesu proizvodnje i distribucije. Hvala Ivici Todoricu jer je kupio i Klas i Merkator pa je meni sada to dostupno...
Uraaaaaaaaaa :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :veselica: :veselica: :veselica: :veselica: :veselica:
Attachments
bosanski.jpg
bosanski.jpg (62.15 KiB) Viewed 473 times
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
User avatar
DenVik
Posts: 870
Joined: 24 Jan 2013, 21:14

Re: Kafić "Dobre vibre"

Post by DenVik »

Cudo ti je to detinjstvo...ti ukusi i mirisi..
Isto imam i ja jedan, obican medenjak preliven belom glazurom, koji sam uvek jela u Nemackoj i taj ukus mi je ostao i dan danas.Prave ga pojedine pekare. Naravno da postoje novi ukusi koji smenjuju stare i moguce i da su bolji, ali taj smek ranog detinjstva ostaje uklesan.
Heh, moja Najzad, naravoucenije, ne pisati post kad si umorna :mig: ...ma za sve mi je trebala pomoc sinoc...nemam naviku da kazem M 'E, aj ti to a ja cu to ili ces ti sve to", tja zena navikla sama vec sto godina i ovo su neke lepe promene u mom zivotu, imam pomoc i podrsku, ali treba mi malo da naucim neke stvari u odnosima, sto i nije lose. Jer sve je uvek dobro..i bukvalno je tako.
Ako ga tako postavim u svom umu i pustim srce da vodi...a onda sve to prepustim velikom menadzeru i ne uzbudjujem se oko detalja...
No, Najzad, znam da ces se lepo provesti...i uzivaj i pisi nam utiske..
Clan, cim probam lokum, javljam impresije...
Aurora i Ratnice :svekul: ...ma kakav horoskop, dnevni...mi sami pravimo svoju sudbinu..( postujem astrologiju, naravno, uzimam pozitivne aspekte iz toga)

Pljustala je kisa celu noc( cuj, kisa, valjda je ovo bila bura :nempojma: )sto znaci da cemo i danas juriti talase. Nikad Vika nisam videla tako radosnog kao juce...i ta radost je zarazna, hvala bogi na tome. Valjda je svesniji okoline i desavanja i lepse uziva u svemu.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
User avatar
Aurora3
Posts: 141
Joined: 18 Aug 2013, 20:32

Re: Kafić "Dobre vibre"

Post by Aurora3 »

Ratnice, pogodila si. :D
Ribe :)
A, DenVik, ne obracam ja mnogo paznje na te horoskope koji mi iskacu sa svih strana, ali zaparalo mi oci to isto ponavljanje posljednjih dana, pa mi dodje ono ''ti ces meni...''. :)
I uzivaj na moru...ono je totalna revitalizacija i duha i tijela. :* :*
Post Reply