7 mudraca

Anđeli, Aura, Channeling, Svetlosno telo, Vibracija tela, "Neobjašnjive" pojave, Slučajnost, Znakovi, Borjevi, Imena i njihovo značenje i uticaj

"Malo" znači da ove pojave nisu obavezno nešto što je neobjašnjivo, nego samo da moramo pomalo da naslućujemo kako funkcionišu
Post Reply
Frikou

7 mudraca

Post by Frikou »

E znaima me ovo,ranije negde sma cuo pricu kako su na zemlji pre egipcana dosla sedam ili devet mudraca i da su nama ljudima pomogli da izgradimo prve civilizacije,e sada da li se to negde pominje ili sam ja nesto pogresno shvatio?Cini mi se da mi je kao neko rekao da je to bilo zapisano u biblioteci kralja Solomona,jel neko zna nesto o tome?
pozitiva

Re: 7 mudraca

Post by pozitiva »

Ima 7 mudraca u filozofiji, grckoj
U delfima, na samom ulazu pise jedna od najpoznatijih njihovih mudrosti
Nicega previse
Sve sa merom

oni jesu deo civilizacije, stoga jesu pomogli da se izgradi civilizacija, i celokupna filozofija ovoga sve sa merom ;)
Član 257

Post by Član 257 »

Ljudi se ne mogu setiti šta su juče jeli, a kamo li prekjuče...
Jovana10 mi je baš lepo juče rekla ''Sve knjige su napisali ljudi''...znači, to ko je i kad došao opet je napisao neki čovek koji najverovatnije nije video nego čuo po predanju, a to je igra gluvih telefona...
To je moj stav.
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

a meni je Clan 257 rekla ''moja vera je ljubav'' i ja sam to usvojila :)
svidelo mi se
tako da ... ako 7 mudraca ima istu veru onda se slazem :) <3
ako nemaju onda nista .
:zdravica:
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
Post Reply