evo sarah da te i ja pohvalim :) ljubim te hvala ti!
hehe-shvatila sam !!!
znam sta sam htela da kazem i oko cega sam se pitala.
definisala sam sebi sta je narcisoidnost a sta je prava ljubav (ona o kojoj je sarah govorila)
htela sam da razdvojim to sebi,i uradila sam ovako
ono sto mi je na pocetku konverzacije smetala i nazivala sam ga narcisoidnoscu je ljubav prema kompletnom Egu ,prema svim fizicin karakteristikama i svega sto me cini Jovanom -to je ono sto svi drugi vole vecina drugih ljudi sa kojima nisam bliska tako kao sa bliznjima.uglavnom moze recima da se opise zasto volimo tako sebe i druge. ta ljubav prema sebi je dug i svakodnevni proces od rodjenja do smrti ,stalno se menjamo.
a po meni je prava ljubav ono sto onda ostane, kada se izuzme sve to sto zovu Jovana a ja se odazivam :-D:-D:-D hehe svako ko je postao svestan te ljubavi prema sebi u prvi mah se raplakao.
a to kao sto Sarah kaze ne moze recima da se kaze nikako.
-to je ljubav koju osecam samo ja i jako bliski ljudi mogu da osete (najcesce partner bude taj koji to oseca najace "volim te ali ne umem da ti kazdam zasto recima")ta ljubav prema sebi nije ni svakodnevan ni dug proces to je ono cime uvek raspolazemo sa cime se radjamo i mozda traje besknacno pre i posle toga.
sve ovo su moja licna shvatanja.
ko razume i oseti svu tu ljubav itekako ce razumeti nas pozitivan stav prema zivotu a i svoj pozitivan stav. legendarni stav foruma "dajmo ljubav i ona ce se vratiti sigurno "

ima je u svakme na pretek
e to je ono sto sam se pitala.
ni jedna ni druga ljubav nisu nimalo lose, naprotiv. ali sam primetila da ima tu necega sto mi nije jasno. sada mi je jasnije.

:-):-):-)
hvala vam! <3<3<3