Ne kazem da se sam se zbog toga smatrala glupom. Mislim za sebe da sam mudra osoba, da sam pametna glede zivota...znam razluciti sto je dobro za mene, sto lose, kako postupiti u nekoj situaciji. Dobra sam u savjetima. Istina, ono sto je meni dobro ne mora biti dobro drugome. U to ne cemo sada ulaziti. Al mi se postavilo sada pitanje glede tih informacija koje bismo kao trebali znati. I gdje nas neki mozda po tome svrstavaju - ako ne znamo, glupi smo, a ako znamo- pametni smo. Uzmimo da nam jednog dana kazu "To se zapravo nije dogodilo te i te godine nego ove i ove" i slicno. Sto onda znamo?? Koje onda informacije posjedujemo? Tko je ona "glup" ?

Salim se, naravno...ne mislim nikoga vrijedati... eto samo razmisljam naglas, odnosno pisem svoje mislii, jer mi je bas palo to na pamet dok sam citala zadnje komentare.
Mislim da je najvrednije znanje ovo koje posjedujemo. Osjecaji, misli, afirmacije - to je znanje koje se nikad nije mijenjao, ne mijenja se , niti nece. To je ono sto cini ovaj zivot i svakodnevnicu.