Zaista je jednostavna,jasna,cista a kad sam pogledala Albaharijevu varijantu zaista se nisam snasla,nekako su tumacenja...tvrda i nerazumljiva,pa joj se nisam posle ni vracala.Evo sam nasla da se ima kupiti u Srbiji polovna je pa ako imas nekog da je kupi za tebe uzmi je
http://www.kupindo.com/Astrologija-i-al ... e-R-L-Ving
http://www.knjizara.com/antikvarnica/knjiga340072o0/
a o proricanju kratko-ima veze sa energijama koje,u sustini,najcesce,nisu pozitivne.Zato i osobe i tehnike proricanja bolje funkcionisu,mnooogo bolje kada govore o proslosti /ili o opstenim ,opstim tvrdnjama jer je proslost fiksirana pa iako je vise osoba vidi iz vise razlicitih uglova a sto se tice buducnosti cinjenica je da su vrlo vrludave netacne i neuspjesne.Ali ne bih dalje o tome,moze ispasti da "trolujem",haha!Meni se kod Ji Djinga,mada je dugo nisam pitala za savjet,dopada to sto je nenametljiva,savjetodavna,nista nije konacno i nepovratno,a to i jeste tako u realnosti.
I Ching
Re: I Ching
Prvi put cujem za ovu tehniku,i jako mi je interesantna....voljela bih da je naucim
Aleister Crowley - Ji Djing.pdf - Ponude.biz ovo sam pronasla na inter.
Aleister Crowley - Ji Djing.pdf - Ponude.biz ovo sam pronasla na inter.
Kako volim Univerzum i njegove darove! U knjizi koju čitam upravo naišla sam na poglavlje o I Chingu, zajedno s tumačenjima heksagrama. Danas ću isprobati tu metodu, pa javim dojmove.
Evo isprobala sam, i koliko vidim, to u knjizi je dorađena, tj. pojednostavljena verzija metode, budući da joj je posvećeno tek dvije stranice. Skinula sam si i knjigu o I Chingu pa ću nastaviti proučavati.
Odgovori mi imaju smisla, i moram priznati da sam si već ranije po intuiciji odgovarala na ta ista pitanja, promatrajući najbolje načine kako da nešto izvedem. Svaki odgovor se poklapa s onim što sam i sama predosjetila, tako da mogu potvrditi učinkovitost metode, iako se nisam koristila njenim originalnim oblikom. Zapisala sam odgovore, imat ću ih na umu i primjenjivati ih u razvoju situacije.
Odgovori mi imaju smisla, i moram priznati da sam si već ranije po intuiciji odgovarala na ta ista pitanja, promatrajući najbolje načine kako da nešto izvedem. Svaki odgovor se poklapa s onim što sam i sama predosjetila, tako da mogu potvrditi učinkovitost metode, iako se nisam koristila njenim originalnim oblikom. Zapisala sam odgovore, imat ću ih na umu i primjenjivati ih u razvoju situacije.