Kriticar

Saveti o svemu i bilo čemu :)
Saveti su u formi konkretnih instrukcija i podsećanja na sve što znamo ali nije zgoreg ponoviti :D
Frikou

Re: Kriticar

Post by Frikou »

Ne ne nije tako bilo,joj cekaj,paz' sad...ososba a je uzela malog filipa da se zeza i okrenuo ga je naopako ja sam to prokomentarisao iz straha da se detetu nesto ne desi,a osoba b koja je moj prijatelj je prokomentarisao da bi se ja osetio uvredjenim ili spustenim,u svakom slucaju ne bih trebao da dajem mnogo znacaja na takve kontare i da ih ne delim okolo,ponavaljam se
Зоран

Re: Kriticar

Post by Зоран »

Frikou, tvoja reakcija je zasnovana na brizi, a svaka briga je suvišna. Uzmimo, na primer, da se sve odvija nekom uzvišenom i savršenom logikom koju mi ne razumemo, ali se uvek odvija najbolje za nas. U takvoj situaciji nema potrebe za brigom. Sve će se odvijati po božanskim zakonima, sa nama ili bez nas. U ovom slučaju je nešto u tebi vezano za kontrolu situacije, pa kada nismo sigurni u tim momentima, onda upadamo u kandže brige. Samo svesnost da ništa ne možemo kontrolisati može da nas učini spremnijim za učenje. I uz veliku dozu ljubavi puno toga se nauči..:) Pozdrav... :)
Post Reply