Pozdrav za vas.
Zelim da pocnem da koristim audio afirmacije u toku sna radi boljeg efekta. Ne znam da li je to dobra ideja, jer sam procitao negde da kao ukoliko je televizor ukljucen nocu, da sve to ulazi u nasu podsvest... Pa zelim da cujem vase misljenje u vezi sa ovim.
Hvala!
Afirmacija u toku sna
Re: Afirmacija u toku sna
Da ulazi ti sve jer kada spavas samo je mozak aktivan,drugim recim u toku nocu telo se odmara i mozak procesira sve misli u glavi,kao kada bi uzeo poa slagao fajlove tamo gde im je mesto.Tako da kada budes slusao/la afirmacije uci ce ti u podsvest.Offtopic-Saznao sam da ima tehnika ova,kupis dve sveske jedna ti je za losa iskustva,i u njoj zapisujes lose stvari i sve sto ti smeta.A druga sveska je za dobre stvari,dobra iskustva,ono sto te ispunjava,sto te usrecuje itd.Tako da ova druga ti dojde dobro kada ti je los dan,ali za sta onda sluzi prva?
Prva bi mogla poslužiti za objektivno rješavanje problema..? Recimo, ja vodim dnevnik, i kad god zapišem neko loše iskustvo koje mi se desilo, pročitam to što sam zapisala i dobijem osjećaj kako taj problem više nije dio mene, nego neka zasebna pojava odvojena od mene. Tada mi je puno lakše procijeniti stvarnu vrijednost "problema", odnosno da li se zbilja trebam brinuti oko toga i u kojoj mjeri. Isto tako, često ne pokušavam ništa napraviti nego sve to ostavim i prepusim se situaciji. Nakon toga zapišem rezultate takvog djelovanja i dobijem uvid koliko je situacija uopće bila ozbiljna, ako jest.Frikou wrote:Da ulazi ti sve jer kada spavas samo je mozak aktivan,drugim recim u toku nocu telo se odmara i mozak procesira sve misli u glavi,kao kada bi uzeo poa slagao fajlove tamo gde im je mesto.Tako da kada budes slusao/la afirmacije uci ce ti u podsvest.Offtopic-Saznao sam da ima tehnika ova,kupis dve sveske jedna ti je za losa iskustva,i u njoj zapisujes lose stvari i sve sto ti smeta.A druga sveska je za dobre stvari,dobra iskustva,ono sto te ispunjava,sto te usrecuje itd.Tako da ova druga ti dojde dobro kada ti je los dan,ali za sta onda sluzi prva?
Vezano za pitanje od jatomogu, ideja afirmacije tijekom sna je odlična, i vjerujem puno efektnija nego kada ih samo čitaš dok ti glavom prolazi još sto drugih misli.
- jovanajovana10
ja smamo moram da napisem da tw nema nikakve veze sa tim
i da on en ulazi u podsvest ako ga slusas tomom noci
slusanje afirmacija tokom sna su nesto drugo, to je konstantno ista emocija i konstantno ista poruka koja se prenosi tokom sna duzi vremenski period, jer je to potrebno da bi se proizveo neki efekat. tw emituje mnogo totalno razlicitih poruka , a ne jednu konstantnu tako da je po meni to poredjenje besmisleno.
ne manifestuje se sve sto cujemo ili pomislimo odmah, mozda neke reklame koje se stalno emituju na twu na svaka pola sata i to one tipa '' imate gorusicu? escerichiu colli? imate perut?!... paradontopatiju?!'' jooooooj ! e to je zazlog zbog koga ja poludim mada nista drugacuje ne cujem skoro svakog dana i od ljudi, kako su svi bolesni nedeljama, virus koji nikoga ne zaobilazi a ja sam resila da ne budem bolesna i nisam, sve je u glavi a ne u twu, mp3u, kompu...
tw nema po nemi ne utice izuzev tako tih reklama koje se konstantno ponavljaju i salju istu emociju i to ako ti zelis da je prisvojis jer si na niskoj vibraciji ili prosto ti je potrebno da odlezis neko vreme i odmoris se sto omah asocira na razbolet se jer si iscrpljen, ako cujes seriju pa vesti pa utakmicu tokom sna nista se nece dogoditi.
:*** puno pozdrava
i da on en ulazi u podsvest ako ga slusas tomom noci
slusanje afirmacija tokom sna su nesto drugo, to je konstantno ista emocija i konstantno ista poruka koja se prenosi tokom sna duzi vremenski period, jer je to potrebno da bi se proizveo neki efekat. tw emituje mnogo totalno razlicitih poruka , a ne jednu konstantnu tako da je po meni to poredjenje besmisleno.
ne manifestuje se sve sto cujemo ili pomislimo odmah, mozda neke reklame koje se stalno emituju na twu na svaka pola sata i to one tipa '' imate gorusicu? escerichiu colli? imate perut?!... paradontopatiju?!'' jooooooj ! e to je zazlog zbog koga ja poludim mada nista drugacuje ne cujem skoro svakog dana i od ljudi, kako su svi bolesni nedeljama, virus koji nikoga ne zaobilazi a ja sam resila da ne budem bolesna i nisam, sve je u glavi a ne u twu, mp3u, kompu...
tw nema po nemi ne utice izuzev tako tih reklama koje se konstantno ponavljaju i salju istu emociju i to ako ti zelis da je prisvojis jer si na niskoj vibraciji ili prosto ti je potrebno da odlezis neko vreme i odmoris se sto omah asocira na razbolet se jer si iscrpljen, ako cujes seriju pa vesti pa utakmicu tokom sna nista se nece dogoditi.
:*** puno pozdrava
-Danas je moj srecan dan !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg