Zakon dopuštanja
Re: Zakon dopuštanja
Da bi nam se nesto ostvarilo treba da stvorimo uslove da se to ostvari e to je po mom misljenju zakon dopustanja. Molitva je nesto najjace a vortex je veoma koristan. Kad smo u vortexu tad smo spremni za pozitivne promene, tad dobijamo ono o cemu smo mastali.
Imam svoju unutrašnju lepotu koja privlači druge!
Kada smo daleko od vortexa, energija oko nas postane gusta i teška, pa nove ideje i manifestacije jako sporo ili gotovo nikako ne ulaze u naše okruženje. Naša aura se doslovno zatvori. Promjenom raspoloženja u pozitivno mijenja se energija oko nas, ona postaje rijetka, nježna, mekana i stoga je dotok manifestacija puno lakši i brži.
Isto tako, potrebno je da damo znak Univerzumu kako smo spremni na ono što je on pripremio za nas. To se odnosi na ovo što je Srećica rekla, da trebamo stvoriti uvjete za ostvarenje. Glupo je očekivati novu ljubav ako u krevetu još leži ona stara. A glupo je i očekivati da ćemo vidjeti sunce ako su nam rolete spuštene.
Jedna nedavna manifestacija, koja mi zapravo još uvijek traje, se dogodila s nevjerojatnom lakoćom i spontanošću samo zato što se ni trenutka nisam pitala "kako". Razmišljala sam o tome, ali onako "bilo bi lijepo, ali čuj, lijepo je i bez toga..." I paf - evo ga! A meni još ljepše
Isto tako, potrebno je da damo znak Univerzumu kako smo spremni na ono što je on pripremio za nas. To se odnosi na ovo što je Srećica rekla, da trebamo stvoriti uvjete za ostvarenje. Glupo je očekivati novu ljubav ako u krevetu još leži ona stara. A glupo je i očekivati da ćemo vidjeti sunce ako su nam rolete spuštene.
Jedna nedavna manifestacija, koja mi zapravo još uvijek traje, se dogodila s nevjerojatnom lakoćom i spontanošću samo zato što se ni trenutka nisam pitala "kako". Razmišljala sam o tome, ali onako "bilo bi lijepo, ali čuj, lijepo je i bez toga..." I paf - evo ga! A meni još ljepše
Verovatno, osim zelja treba da ostvarimo i uslove da nam se te zelje ispune. Trebali bi ukolko zelimo opstu dobrobit i ostvarenje svojih zelja da pozitivno razmisljamo i okrenemo se lepim stvarima u zivotu. Verujem da nam se mogu desiti neke neverovatne stvari u zivotu ali naravno samo ako im mi dopustimo.
Imam svoju unutrašnju lepotu koja privlači druge!