Eh....doselile se iznad nas nove komsije prije par mjeseci, stara zgrada, pa je bilo par mjeseci renoviranja, busenja, struganja, smirglanja, naravno rusenja zidova, al' ajd' to smo nekako i podnijeli...sta ce ljudi, moraju da srede. Ali...od kad su se uselili i poceli tu da zive....tako bucno koracaju da je to prosto za nepovjerovati. Komsije od ranije nikad nijesmo culi, od ovih svaki korak. E, sad, meni licno ne smeta, ali babi, sve to smeta, ujutro dok se spremaju za posao je probude, i tako...isla zena gore da vidi sta je, rekli joj da su stavili i izolaciju, i da ce paziti, ali dzaba sve. I dalje se cuju. Nerviraju babu, baba gundjanjem nervira nas. Koje je rjesenje ja ne znam. Eventualno da mi stavimo neku izolaciju po plafonima.
U tvom slucaju, ako si mladja i imas malo vise strpljenja, pokusaj da se naviknes. Jednostavno ignorisi. Ili probaj vizualizacije, ne znam koje afirmacije bi pomogle, zaista.
Inace, mislim da je ovo pitanje na pogresnom mjestu....meni licno ne smeta, ali ostali se bune, pa u buduce smo malo procackaj po temama da vidis koja je najpogodnija.
Pozdraaav.