Pozdrav, Skopje
iako je možda došlo do nekoih rešenja u tvom životu, jer hopsanje jako brzo "deluje", želim da ti ukažem na intuiciju, koju ako poslušaš(ma koliko delovala iznenadjujuće, nemoguće ili čudno), uvek ćeš biti na pravom putu. Ja sam počela da hopsam pre godinu ipo dana, da bih popravila bračne odnose, koji su tada već 10tak godina(od ukupno 20), bili katastrofalni. Što sam više hopsala, bilo je sve gore, da bi se desilo... Posle burne, burne, burne svadje, neprospavane noći, spremala sam se za posao, i dok sam pila kafu onako depresivna, u mojoj glavi se vrtela pesma: "...Idi, jer neko čeka na tebe, ko će zlatom da te zlati, kome nećeš kao meni, biti dugme što se klati..." Niti sam ikada slušala narodnu muziku, niti sam tada znala ko to peva. Jednostavno me "koknulo". Čak posle deset minuta nisam mogla da se setim ni reči pesme. Elem, ja sam prvi put rešila da poslušam svoje JA. Prva osoba koju sam tog jutra videla, pitala me je da li znam nekog kome treba stan...zanemela sam. Da ne dužim, našla sam savršen stan, na savršenom mestu, za savršeno nisku cenu,i to sve u roku od sat vremena. Posle tačno dve nedelje upoznala sam čoveka kakvog sam tražila celog života, tj.onakvog kakvog sam želela da bude moj sada bivši muž.
Zato obrati pažnju na znake, intuiciju, ceo Univerzum se pokreće da bi svakom dao ono što želi, samo ako mu dopustiš...
Hvala ti, Volim te