Jesam li konfuzna? Oprostite...
Hopsam nekih desetak dana, a prethodna tri meseca sam procitala sve sto sam pronasla o temi samopomoci,oprastanja,afirmcija,ZP i slicnog, jedino sto sam HO tehniku uredno preskakala kad god sam nailazila na nju i eto dovoljan je bio jedan klik na snimak gde Suzana Vemic govori o HO, ljudi moji eureka

Sad sam dosadna ko muva, stalno nesto pitam, jel ovako, jel onako, zena mi daje odgovore, svaka joj cast,no ono sto ne umem a najbitnije je, kako se povezuje sa unutarnjim detetom?
Da li je zaista dovoljno da pricam (samoj sebi), ne umem da vizueliziram da ga milujem, drzim za ruke i ostalo sto sam gledala na snimku dr.Lena, a u Novom Sadu bas i ne organizuju bilo kakve seminare, radionice ili sl. a sad nisam u prilici da odlazim bilo kud van grada, moram priznati materijalni momenat je presudan (znam da ne treba ovako da gledam na to ali...sad je tako)
Zatim, ok je da se prihvati odgovornost za svoj zivot i dogadjaje u njemu, ali nije jednostavno kad ti iz "pozadine" isplivavaju negativne misli, uf al sam zakomplikovala

ali volim vas, cistite i za mene treba jako puno da se ocisti