Vizualizacija...to mi je jos uvijek tesko, jako tesko, je koliko god to pokusavala, i uspijevala ne mogu da istrajem, ne osjecam istinsku vjeru u mogucnost ostvarenja mojih zelja, u nihovo ostvarenje bez velike muke uopste.
Eto i odgovora kako nijesam spremna za ZP jos uvijek, nemam snage da konstatujem svoje zelje, i da radim na njima. Bas imam neki strah.
Procitala sam ovo sto je Clanica pisala, e bas je tu moj problem, ne mogu da zamislim da je sve idealno, jer uvijek imam strah da ce nesto da se promijeni, da ce da iskrsne problem.
Sto se tice pretplate na sajt, ja sam iz Crne Gore, kako bih mogla to izvesti, pretplacivala sam se na sajtove sa filmovima, asto ne bih na nesto sto ce biti jos korisnije od filmova.
Vinini videi su fenomenalni, bas kad sam otkrila Ratnike svetlosti to je bilo na facebooku, tako da sam najvise pratila njene videe....moram da priznam, oni su me i malo podigli, i dali bar malo nade, i izvukli iz one najdublje depresije u kojoj sam bila.
Uh...ima posla meni sa mnom.

E, da...tehnike....sto se tice afirmacija....zapisivanje mi nikako ne ide, ne znam zasto, nemam strpljenja. A kad krenem da ih izgovaram ne vjerujem u njih, pretpostavljam da je potrebno vrijeme da ih zaista prihvatim, ali nekako zaboravljam na njih, energija mi varira, i mozda na samo par minuta dnevno bude zaista vrlo pozitivna, uvijek je nekako na granici da pada.
Ali bice bolje. Pretrazicu sad alate i tehnike, pronaci cu neku koja mi odgovara u ovom trenutku, da krenem da prociscavam svoj um.
(Je li napredak sto sam prepravila ovu zadnju recenicu, jer je prethodna verzija zvucala: nadam se da cu pronaci....tra la la)

:* :*