Legendarna knjiga od Luiz L. Hej sa spiskom bolesti, uzroka i afirmacija.
Pogledati ovde
Vina i ja smo ovu knjigu koristili bezbroj puta
Izlečite svoje telo - Little blue book
Izlečite svoje telo - Little blue book
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
- Naly Younis
Re: Izlečite svoje telo - Little blue book
HVALA, Spoygg....
ŽIVIM SVJESNA BOŽJE PRISUTNOSTI.
NJEGOVA PUNINA NEPRESTANO TEČE KROZ MENE, PUNEĆI SVE PRAZNE POSUDE U MOM ŽIVOTU.
NJEGOVA PUNINA NEPRESTANO TEČE KROZ MENE, PUNEĆI SVE PRAZNE POSUDE U MOM ŽIVOTU.
Hvala Spyogg Knjiga je odlična. Imam nekoliko pitanja. Mogu li da da koristim afirmaciju za ćelavost da bih imala gušću kosu. Uošte nisam ćelava, samo bih voljela da imam ljepšu kosu. Mogu li da koristim afirmaciju za grudi da bi bile veće i afirmaciju za maljavost da bi mi dlake prestale da rastu.
E znaš kako ja nisam koristio ovu za kosu pošto mi je i ovako prilično gusta, a ovu za grudi nešto nisam imao potrebe da isprobavam nešto ne mogu sebe da zamislim sa grudima
Mislim da možeš
Mislim da možeš
Nemogu da skinem ovu knjigu,mada sam vec natrpana knjigama,ali zelim i ovu,sta jos i mene bas interesuje afirmacije za kosu,poprilicno je duga ali zeljela bih da je gusca
Hvala
Hvala
Nera, a šta ti to znači da ne možeš da skineš? Šta se dešava kad klikneš na link?
Nista se nedesava ,neotvara se nikako,neznam mozda zbog tog sto sam udrugoj zemlji ili neznam sta,jednostavno nece,a bas bi da imam
hahahaha, ni ja ne mogu da te zamislim sa grudimaSpoygg wrote:E znaš kako ja nisam koristio ovu za kosu pošto mi je i ovako prilično gusta, a ovu za grudi nešto nisam imao potrebe da isprobavam nešto ne mogu sebe da zamislim sa grudima
Mislim da možeš
Da li je djelotvornije izgovaranje ili pisanje afirmacija, koliko puta dnevno ih treba izgovoriti/napisati i za koji vremenski period će se početi primjećivati rezultati?
Meni je u jednom trenutku takodje dosla ideja da radim afirmacije za grudi. Sa svih strana sam "bombardovana" informacijom da muskarci vole samo velike, ili bar grudi srednje velicine. A moje su male i eto problema . Medjutim, kada sam razmislila o ovome, shvatila sam da to nije moja iskrena zelja i da me vece grudi zapravo ne bi ucinile srecnijom. Ono sto sam ja zelela je bilo da izgradim samopouzdanje, da naucim da me ne doticu komentari makar koga. Tako da, mozda bi mogla da pokusas da razmislis o svemu tome. U svakom slucaju, neka ti je srecno .
Lekcija je uvek voleti sebe.
I meni je na prvom mjestu namjera da izgradim samopouzdanje, a ako već mogu da povećam grudi što da ne, probaću.
Jesi li ti uspjela povećati samopouzanje i na koji način?
Jesi li ti uspjela povećati samopouzanje i na koji način?