Izlečite svoje telo - Little blue book

Abraham, Pleiadians, EFT, Vizuelizacija, Audio knjige, Meditacija, Afirmacije, Silva metod, Tehnike za privlačenje novca, Binauralni zvuci
Mila

Re: Izlečite svoje telo - Little blue book

Post by Mila »

Uspela sam, ne u potpunosti, ali u velikoj meri jesam. Da se ne bismo udaljile od teme, pogledaj na forumu, postoji tema "kako izgraditi i odrzati samopouzdanje", tako nekako glasi. Pisala sam tamo, pa ako budes zelela, razgovor mozemo nastaviti tamo.

A ovu pricu sam ispricala jer zelim da naglasim da nas istinski usrecuju samo zelje srca, ne i zelje ega. Naravno, ne zelim da te odgovorim od namere, niti znam da li je kod tebe u pitanju zelja ega ili srca, da me ne shvatis pogresno. Ali secanje na onaj prazan osecaj "mozes misliti", koji se najcesce javlja kada ispunim zelju ega, me "tera" da napisem ove redove.
Lekcija je uvek voleti sebe.
vasneza

Post by vasneza »

Uf, pre nepunih 2 meseca sam krenula ovim putem, a u prethodnih 15 dana 2 puta izvrnula i uganula nogu?!?! Znala sam da je to neki znak, da nešto znači... ali sad sam pomalo u šoku...Zar je moguće da je otpor toliko jak??? Hvala ti do neba za ovu knjigu :)
Naly Younis

Post by Naly Younis »

nera wrote:Nista se nedesava ,neotvara se nikako,neznam mozda zbog tog sto sam udrugoj zemlji ili neznam sta,jednostavno nece,a bas bi da imam :(
Nera. imaš gore "download"... :D
Image ŽIVIM SVJESNA BOŽJE PRISUTNOSTI.
NJEGOVA PUNINA NEPRESTANO TEČE KROZ MENE, PUNEĆI SVE PRAZNE POSUDE U MOM ŽIVOTU.
nera

Post by nera »

Nemoze,nema veze pokusatcu naci negdje,jer meni se ovaj link neotvara tako da nemam mogucnosti da skinem ga ;)
Hvala na pokusaju pomici :D
Ivan Spg
Gradska Čistoća

Post by Ivan Spg »

Nero poslao sam ti knjigu na mejl kojim si se registrovala :)
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
nera

Post by nera »

Hvala puno,imam je sad sam bogata za jos jednu knjigu,Vi ste divni,ljubim vas!!!!!!!!!!
Naly Younis

Post by Naly Younis »

Jučer sam bila kod doktora po uputnicu za mikrobiologiju, zbog učestalih bolova mjehura... Nisam pila nikakve ljekove...ali sam počela čitati dr. lazareva, dijagnostika Karme.Dr.Lazarev kaže da čovjeku treba materijalno, duhovno ili ljudi biti samo sredstvo. A svrha treba biti jedino ljubav prema Bogu, Bogu koji je svepristnost pa prema tome i onom dijelu svakog čovjeka. Oprostiti znači potpuno eliminirati agresiju u sebi.... Ja im vjerujem i ono o čemu pričaju poruke iz drugih dimenzija - mislim da se radi o bolestima koje bis se mogle brzinom munje manifestirati ljudima koji odašilju destrukciju. Budući da sam bila pomalo ljuta na svog dragog zbog nekih njegovih promjena u ponašanju, a urinarni trakt je po Louise povezan sa ljubavnim partnerom i odnosima u tome segmentu, i nakon nekih događaja, shvatila sam da sam previše ovisna o njemu i da sam ga idealizirala , iako sam shvatila da promjena u njemu nije zbog mene i da se on ustvari nije prema meni promijenio.
Puninom svoje duše sam iskreno u svojoj tišini odlučila da će moja svrha biti - ljubav prema Božanskom umu. Razmišljala sam o tome i vodila unutrašnji dijalog sa oduševljenjem i zahvalnošću Božanskoj energiji za tu spoznaju. Jutros sam se probudila potpuno bez ikakovg osjećaja bilo kakve bolesti..... :D
Moj savjet je povežite Louise i dr. Lazareva u svojim spoznajama o izliječenju.... :D
NJEGOVA PUNINA NEPRESTANO TEČE KROZ MENE, PUNEĆI SVE PRAZNE POSUDE U MOM ŽIVOTU.
John Work

Post by John Work »

Puno hvala na knjizi!

Zelim da primenim par afirmacija.

Na koji način se to radi?

Može li se u isto vreme raditi više afirmacija?
Naly Younis

Post by Naly Younis »

[quote="John Work"][/quote]

@John...pogledaj temu "Afirmacije" :D
Vucko1985

Post by Vucko1985 »

Spoygg wrote:Legendarna knjiga od Luiz L. Hej sa spiskom bolesti, uzroka i afirmacija.
Pogledati ovde

Vina i ja smo ovu knjigu koristili bezbroj puta :)
Hvala legendo, Bog te blagoslovio. :) Ova knjiga mi treba kao zemlji kisa. :) A bas razmisljam kako mi se cita ova knjiga, a trenutno nesto bas nisam u situaciji da je kupim i udjem posle 15 min. od kad mi se javila misao na forum da nesto pitam i "slucajno" naidjem na ovo. :) Ma zakon privlacnosti je cudo! :)
Post Reply