blistavost

Moć misil, kako misliti pozitivno, kako izgraditi zdrav stav, sumnja, ljubav, ljubav prema sebi, zahvalnost
Post Reply
Linda

blistavost

Post by Linda »

Evo jedne blistave ;) teme!
Verujem da ste primetili da kada ste poravnati sami sa sobom da prosto blistate. Mislim na poravnanje sa Izvorom, sa najvisim mogucim stepenom vibracije u sebi.Vibracija sama po sebi moze biti i pozitivna i negativna. Cvrsto verujem da smo svi mi bica svetlosti, da nam negativa nije prirodno stanje. Kada smo radosni apsolutno je nebitno to sto mozda nemamo najnoviji kaput, sto imamo koji kg. viska, neadekvatnu frizuru, sto nemamo trenutno decka/devojku, itd. Vasa unutrasnja blistavost je iz unutrasnje sfere presla u spoljasnju, vidljivu i to nikako ne moze biti neprimeceno. Pre par godina jedan covek mi je prisao u gradskom prevozu i postavio sledece pitanje- Gospodjice, moram nesto da vas pitam. Da li ste i u sebi takvi kakvi ste spolja? Pitala sam kakva sam to spolja, a on mi rece da blistam...Kako lepa, mocna rec...Kako snazna i cudesna... Na sebi sam imala neku smesnu zelenu kabanicu 2 broja vecu- nije bila moja ;) Uvek kada se setim te konstatacije o blistavosti najezim se :) jer iako nisam poznavala zp, sve sam radila u skladu sa pozitivnim razmisljanjem. Verovala sam bukvalno u sve sto sam radila, nije postojalo to sto nisam mogla da ostvarim! Secam se da sam na prozoru pronasla doletelu slicicu Hari Potera i da to nisam dozivela kao slucajnost. Sad cu vam reci kako sam to protumacila- buduci da je H.P. carobnjak, osetila sam da i ja imam svog licnog carobnjaka, sebe ;) da mogu sta god hocu AKO hocu. To - AKO- je kljucno za sve. i da, tada nisam postavljala sebi prepreke tipa mogu li ja nesto postici. Jednostavno sam znala da mogu. Ako mogu i hocu, onda ostvarujem sve i tacka! Ovo sve sam vam napisala da bih i vas a i sebe ;) podsetila da mozemo sve sta hocemo. Pitanje- osecate li se blistavo?
Kiss od blistave Linde ;) ;) ;)
Član 257

Re: blistavost

Post by Član 257 »

Ne osećam se blistavo uvek. Ali i ja sam doživljavala da ljudi komentarišu moju spoljašnjost onako kako je ja nisam doživljavala. Kad sam ja blistala u sebi, ne samo da sam dobijala komplimente nego sam i privlačila divne ljude oko sebe, a u tim trenutcima se otvarao portal ka ostvarivanju željenih stvari.
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Post Reply