Draga Sophija, pre nekog vremena sam postavila temu Kako mogu služiti, na koojoj nije bilo za sad konkretnih odgovora, možda zato što piatanje nije dovoljno konkretno ili nešto drugo je u pitanju...Kako bilo, služiti u životu po meni treba da znači da radiš nešto što voliš i što te ispunjava, takođe sam završila faks radila u struci i shvatila da tako ne služim ni sebi ni drugima jer me taj posao ne ispunjava, ne znam da li ti voliš da radiš to za šta si se školovala ali to bi trebalo da ti pruži ispunjenje u svakom smislu...
Ja sam se više osećala da gubim vreme na tom poslu nego sad kada nemam posao, jer moj dan je ispunjeniji i smisleniji nego ikad, možda ne dobijam materijalnu satisfakciju, ali zato uživam u vremenu čitjući knjige koje me zanimaju i radeći sve ono za šta ranije nisam imala vremena. Život je predivan dar i greota ga je traćati na stvari koje radimo sa naporom i nezainteresovano, postavi sebi pitanje šta najviše voliš da radiš i taj odgovor je karta na koju treba da igraš, i u tom slučaju verujem da nećeš više imati osećaj da gubiš vreme...
Živimo u poslednjim vremenima sistema kakav poznajemo, od nas zavisi koliko će vremena biti potrebno da se izdignemo iz apatije sistema i da punim plućima udahnemo svež vazduh koji donosi promena...Volimo i cenimo sebe i oslušnimo šta je ono što nas zaista čini srećnima