citam ovu temu i opet se smijem, veceras mi je sve smijesno...
Imala sam fazu kad sam se dopisivala s deckima prek neta, ono iskrica i takve fore, uglavnom bezbeze iz dosade vise ali eto bilo je njih par s kojima sam dosla do te faze da mi posalju sliku...
E posto meni ta slika malo sta znaci ja sam imala svoj odbor za slike

4 prijateljice i jedan gay prijatelj znaci kompetentan je za muskarce hehe...
I znaci svi neovisno jedni od drugih vide istu fotku a misljenja su takva da ne mogu biti razlicitija, ok ajde nekad bi se i slozili ali samo nekad..
Nije mi bilo jasno kako je to moguce, mislila sam da su ti nekakvi fizicki kriteriji ljepote malo fiksnije odredeni
Ja cim me netko takne il progovori znam jel mi se svida ili ne i gotovo...
Cesto me neki pitaju da kako ja mogu znat svida li mi se neki decko kad ga ne vidim i ono kak mi se uopce i moze neko svidit kad ga ne vidim

Za bivseg decka s kojim sam bila skoro sest godina sam jedno dobre tri godine bila uvjerena da ima plavu kosu a zapravo mu je kosa smeda ccc uzas ha?
Citala sam dosta da je sve oko nas privid i sve vise vjerujem u to
Pa samo na faksu sam se upoznala s hrpom perceptivnih varki, ako par crta ovako ili onako polozenih mogu zbunit covjekovu percepciju sta je onda s nekim slozenijim stvarima kao sto su druge osobe...
Teži visokom jer u duši ti leže skrivene zvijezde. I sanjaj jer snovi predhode svakom cilju.