Novac

Anđeli, Aura, Channeling, Svetlosno telo, Vibracija tela, "Neobjašnjive" pojave, Slučajnost, Znakovi, Borjevi, Imena i njihovo značenje i uticaj

"Malo" znači da ove pojave nisu obavezno nešto što je neobjašnjivo, nego samo da moramo pomalo da naslućujemo kako funkcionišu
Post Reply
ShajniS

Novac

Post by ShajniS »

Lijep pozdrav svima...

Imam jedno pitanje koje me muči otkako sam se upoznala sa ZP.
Tiče se novca...
Zanima me... dali je u redu željeti/imati novac samo za sebe, svoju obitelj i najbliže. Te tu i tamo pomoći nekome potrebitom, npr. u lječenju nekog djeteta i sl.
Kad sam si počela zamišljati koliko bi novca željela imati (tj.imam :) ) zamislila sam određenu svotu koja bi meni i mojoj obitelji bila dovoljna za početak (samohrana sam majka dvoje djece, bez svoje vlastite kuće, auta itd. no, to je trenutno stanje :) ) Nije mali novac,a nije ni preogromna svota nego dovoljan za nas, naše potrebe i želje.
E, sad...pročitala sam negdje da ako dobiješ novac, trebaš ga i davati...(a ja si toliko novca nisam zamislila) jer novac "nije tvoj" te ga treba koristiti tako da i drugi budu bogati kao i ti. Te ako ne činiš tako izgubit ćeš ga i imaš lošu karmu za sljedeći život. Ne znam...
Dali to znači ako imam par miliona... da "moram" investirati, biti neka vrst biznismena ili otvarati radna mjesta npr. itd...inače ću ga izgubiti?
To mi nekako ne leži jer nisam taj tip... ne "pucam" na ne znam kakav uspjeh u tom smislu...
Otkako radim afirmacije i imam osjećaj kako mi novac s lakoćom dolazi...on mi zaista i dolazi. Predivno nešto i jako sam zahvalna.

Nadam se da sam jasno postavila svoje pitanje i da razumijete što me muči... te se unaprijed zahvaljujem na odgovoru.

Lijep pozdrav!
Wave goodbye, wish me well,
You gotta let me go...
ShajniS

Re: Novac

Post by ShajniS »

Ispričavam se....slučajno sam postala na krivi pdf.
Htjela sam na "Neodređeno", a ne pod ovaj.
You gotta let me go...
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

:*
caos !
nemoj da se opterecujes time .... koliko imas i kada ti se ukaze prilika daj. kupi neki lep pokloncic nekome koga volis (sad ce praznici a i da nisu ) :)
daj 100 dinara nekom detetu koje nema i osecaces se kako da si pomogla jednom malom svetu (kao i sto jesi )
kupi cvece, unesi ga u toplu prostoriju (hladno je)... sta god da ti se nadje na putu ... ima milion nacina da se oduzis zato sto su ti se ispunile tvoje zelje ...
doduse, meni treba toliko para normalno da zivim nemam drugih anbicija ...
nekada dam prosjaku ako imam u dzepu , nekada i kada imam prodjem pored njega ... kako se kada osecam, necu da mi to postane mehanica radnja i da pomislim u sebi JA SAM VELIKI COVEK POMOGLA SAM . sta radim tako ? NISTA! Uzdizem sebe bez razloga a postajem budala kada ne dam nekome nesto od srca nego iz zelje da porastem u sopstvenim ocima. Tako se ne postaje velike nego mnogo mali i plitak.
divim se kada cujem da je neko ko je dao veliku fondaciju (bolesnima, bez doma ili roditelja) i ostao anoniman, to je hteo da uradi osetio je potrebu a da niko ne sazna, a kada neko o tome stalno govori "kako je on pomogao" to je tako smesno, trazi samo potvrdu da je DOBAR COVEK...

tako da moje misljenje je opusteno... sto je nekome puno nama je malo.. uvek su mi poklanjali oni koji nemaju najlepse (male, mastovite, predivne) poklone . radi kako osetis da treba :* :* :*
zelim ti jos punoooo novca :* :)

* _██_*。*./ .˛* .˛.*.★* *★ 。*
˛ . (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫*˛.* ˛_Π_____. * ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬ .
¯˜"*°••°*"˜¯`´¯˜"*°••°*"˜¯` ´¯˜"*°´¯˜"*°••°*"˜¯`´¯˜"*°
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
jelena

Post by jelena »

Slažem se sa Jovanom važno je sve što radiš da radiš iz srca uvek budi viđena srcem.
Kad osetiš želju da nekom pomogneš to i uradi.

Ja to uvek uradim onda kada za to osetim potrebu i od srca.
Pre neki dan sam na parkiralištu jednoj gospođi poklonila potvrdu za parkiranje,nije joj to bilo potrebno ali pošto mi je ostalo još 2h vremena odlučila sam da tu potvrdu poklonim prvoj osobi koja dođe na parking.Žena se iznenađeno nasmijala i zahvalila mi.Bilo mi je poslje drago zato što sam osetila iskrenu zahvalnost u njenim očima.

I desilo mi se to da sam na sledećem parkiralištu kada sam otvorila vrata na zemlji odmah kraj moje noge videla 10km.uzela sam novac i pokušala naći nekoga kome je to ispalo ali na parkingu nije bilo nikoga.Jako sam se u sebi nasmijala i zahvalila univerzumu na novcu.

Znači nije važno koliko ćemo nekom pokloniti već da je to od srca. :D :D :D
Jer kroz osećaje nam univerzum ukazuje kome i šta treba pokloniti.

.

++
Danijela
ShajniS

Post by ShajniS »

Puno vam hvala na odgovorima. ♥
You gotta let me go...
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

nema na cemu :)

i jos nesto .....
BUBAMARA je prihvaćena kao amajlija iz dva razloga: jedno je da njeno sletanje na čoveka označava dolazak gostiju, a drugo da će predskazati finansijski uspeh pod uslovom da je niste ubili ili oterali. Danas se bubamara nosi obično u vidu privezaka na lančiću.

dobar izbor avatara ! :* :* :*
ShajniS

Post by ShajniS »

Da, bubamarice su mi nešto posebno. :)

"Prate" me već godinama...
Bilo u mojoj tuzi ili sreći one su tu kao neki znak sa neba, uvijek u pravom trenutku.
Imam jako puno "čudnih" pričica s njima i jako ih volim.

Lijep pozdrav! :*
You gotta let me go...
SanjaS

Post by SanjaS »

Pozdrav,
Pre izvesnog perioda pogledala sam jedan od klipova (ne znam kako se zove) na YT u kojem je Vina pomenula kako je dobro uzeti dinar ako ga vidimo na ulici, odnosno da nam, na taj način, univerzum šalje signale da smo na pravom putu... Ono što me interesuje jeste, šta posle uraditi sa tim novcem? Da li ga treba potrošiti, čuvati, pokloniti (npr.prosjaku) i sl.
Šta vi mislite?

FEELGOOD
:D
Uživajte u sebi, da bi drugi mogli da uživaju u vama!
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

hej , i aja sam to cula negde posle posta koji sam objavila... :D :D :D
Videla sam bla novcanik u snegu a nisam htela da se savijem i uzmem ga (naucili su me moji da nikada ne treba da uzmem tudj novac na ulici ako nadjm jer to je tudj rad i trud i zaradjen novac a ne moj i nemam prava da ga uzmem) , nakom toga sam to cula negde da trebas da uznes novcic na ulici ako ga vidis jer ce to unverzum da shvati kao "uvredu" (ne znam da li sam to lepo objasnila)
od tada se okrecem po ulici (podsvesno) i trazim pogledom dinar-dva :)
za to jedan moj drug ima ovakvav stav : kada nadjes potrosi (bez grize savesti) kada izgubis ne kukaj i ne zali se
videla sam taj novcanik kada su mi pare trebale jer ih u tom trenutku nisam imala, trebala sam da ga uzmem - i da dam onda kada imam (poklonim, kupim nekome nesto, dam prosjkau, u krajnjem slucaju i da ga izgubim i da se ne zalim zato)
:***** <3
Post Reply