I ova tema je odlicna, ima toliko dobrih tema, samo treba "setati" forumom, znaci svaki dan sam ovde i jos nisam procitala sve, kao sto ni na sajtu textove jos nisam uspela sve da iscitam
( a i videh da je Monja promenila avatar i gde je ta Monjica uostalom?)
Ja svoj dan zapocinjem bas kako je Valentina opisala na pocetku, probudim se, udahnem punim plucima i osetim jutro, celim telom , pod prstima osetim svoju lepu posteljinu i savrsen krevet, zahvalna za Zivot, za moje zdravlje, za ovaj udah mojim savrsenim plucima, za sva svoja savrsena cula i organe

( nesto poput ovoga kazem)..
i danasnja namera mi je da se osecam dobro, da uzivam u ovom danu, da osecam ljubav i da emitujem ljubav

i da budem svesna sadasnjeg trenutka( jer je on najmocniji za nasu svesnost i kreiranje)
pa tako nesto slicno uradim za Vika( ti si bezbedan, ti si zdrav, ti si srecan, ti si voljen i zadovoljan a ostalo ce ipak on sam da kreira sta god to da jeste)
I onda sam nekako detinje radoznala, jer znam to prosto da ce mi i ovaj dan doneti nesto fenomenalno
za to mi je potrebno samo par minuta, ali dovoljno da drzim svoju vibraciju gde zelim.