Zdravo Nikola i Kyra!
Srećna nova godina svim ljudima sa foruma. Sve najlepše i od srca od Leci.
Da se upoznamo :D
- Noetic Sparkle
Re: bok
Hvala! I vama svima sve najljepse zelim u 2013-oj!A najvise vam/nam zelim rasudjivanja ,to je ono sto nam pomaze na najbolji nacin da razlikujemo duhove,tehnike,duhove,energije u ljudima i pojavama.
NOETIC SPARkLE
Re: Da se upoznamo :D
Pozz.
Zovem se Dragana,imam 37 godina i dve divne ćerkice..Tamaru 16 i Aleksandru 13 godina...trenutno sam u fazi razvoda.
Iz Beograda sam..o vama sam čula sve najbolje..pa evo me...da podelim sa vama svoje iskustvo.
Posle 17 godina braka život mi se promenio 100% i pokušavam da iz svega toga izađem što normalnija,ako je to moguće.
Dosta sam radila na sebi i mislim da još mnogo treba da radim,a ovo je pravo mesto za nadogradnju
Zovem se Dragana,imam 37 godina i dve divne ćerkice..Tamaru 16 i Aleksandru 13 godina...trenutno sam u fazi razvoda.
Iz Beograda sam..o vama sam čula sve najbolje..pa evo me...da podelim sa vama svoje iskustvo.
Posle 17 godina braka život mi se promenio 100% i pokušavam da iz svega toga izađem što normalnija,ako je to moguće.
Dosta sam radila na sebi i mislim da još mnogo treba da radim,a ovo je pravo mesto za nadogradnju
Dobrodosla Dragana75 Na pravom si mestu,ovo je divan izvor pozitivne energije.Meni su "Ratnici Svetlosti"puno pomogli u radu na sebi,njihovim clancima,odgovorima na pitanja i inace sve sto rade bas je mocno.Ja sam izasla iz braka nakon 23godine i znam kako ti je,treba ti dosta energije,vere i nade da prevazidjes poteskoce.Znaj da posedujes tu snagu,samo je pronadji u sebi i koristi je.Zelim ti sve najbolje od srca,pozdrav!
Pozdrav i od mene ........ dovoljno je bilo ime koje ste odabrali ,,Ratnici svetlosti,, i eto mene . Sto kaze jedam moj prijatelj ( Ratnik takodze) , zvezdica na nebu pa jos jedna pa jos jedna , e to je ono vec.... Idem razgledati teme
Hej,ja sam Margareta..relativno skoro sam otkrila vas site,i mogu vam reci da sam odusevljena sto sam naisla na istomisljenike !Dosta je vise negativnih misli ..
Pozdrav svim članovima! Ja sam Krijesnica, imam 20 godina i iz Hrvatske sam. Dugo sam tražila forum nalik ovomu, i danas sam vas napokon pronašla...ili ste vi pronašli mene, tko će znati Jedna sam u moru indigo djece (što ne iznosim kao pohvalu, nego samo informativno), što mi je osiguralo malo problematično djetinjstvo u puno pogleda, ali shvativši svoju izvornu prirodu, odlučila sam da idem naprijed, nikada unazad. Mislim da sam i više nego dovoljno vremena provela pateći zbog nerazumijevanja okoline, ali tome konačno dolazi kraj. Napokon sam se prestala opterećivati vanjskim svijetom, i okrenula se radu iznutra, budeći najprije sebe, a potom i druge. Počela sam se "buditi" prošle godine, sve se dogodilo veoma naglo i samo buđenje je bilo prilično bolno... Ali, što je, tu je, slučajnosti ne postoje, a moje buđenje je bilo savršeno osmišljeno od strane Više sile i na tome sam neizmjerno zahvalna!
Sretna sam što mogu biti ovdje s vama, i nadam se da ćemo nastaviti širiti ljubav, i znanje o našoj istinskoj prirodi koja je čista Svjetlost!
Sretna sam što mogu biti ovdje s vama, i nadam se da ćemo nastaviti širiti ljubav, i znanje o našoj istinskoj prirodi koja je čista Svjetlost!
Krijesnica, ima u ovoj grupi ko će ti poželeti dobrodošlicu, ali evo ja sam pročitala pre njih, pa želim da ti kažem DOBRO DOŠLA da se družiš sa nama Sve najbolje nisi pogrešila što si došla
Pozdrav novoj članici Dobrodošla u naše društvance.
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
Svako dobro moji pozitivci! )))))))))))
Ja sam pozitiva, stigao jos jedan mali smotuljak osmeha i razdraganosti! Pozitivne energije!
Volim ovaj svet sazdan takav kakav jeste
Volim prirodu, opustajucu muziku, volim ljude, ples, decu
Uzivam u citanju knjiga
Uzivam u plesu, pisanju poezije, uzivam u kreativnosti, napredovanju
Cak i kad je najteze i najtuznije ( a mom zivotu je toga bilo na tone)postoji izlaz, postoji svetlost! Samo razliciti nacini dolaska do istog, do srece, do svetlosti.
To smo mi ratnici svetlosti!
Ratnici za svetlost!
Lujza Hej i njene knjige su mi u rukama jos od 15 te godine a sad imam 35
Moc pozitivnog misljenja
Moc sadasnjeg trenutka
Moc uma
Zakon privlacenja
Sve je to deo mog zivota dosta dugo i to zelim da delim sa vama, stoga
Volim vas sve i radujte se zivotu takav kakav jeste jer bas takav sazdan jeste ono sto bas vama treba!
Voli vas pozitiva
Ja sam pozitiva, stigao jos jedan mali smotuljak osmeha i razdraganosti! Pozitivne energije!
Volim ovaj svet sazdan takav kakav jeste
Volim prirodu, opustajucu muziku, volim ljude, ples, decu
Uzivam u citanju knjiga
Uzivam u plesu, pisanju poezije, uzivam u kreativnosti, napredovanju
Cak i kad je najteze i najtuznije ( a mom zivotu je toga bilo na tone)postoji izlaz, postoji svetlost! Samo razliciti nacini dolaska do istog, do srece, do svetlosti.
To smo mi ratnici svetlosti!
Ratnici za svetlost!
Lujza Hej i njene knjige su mi u rukama jos od 15 te godine a sad imam 35
Moc pozitivnog misljenja
Moc sadasnjeg trenutka
Moc uma
Zakon privlacenja
Sve je to deo mog zivota dosta dugo i to zelim da delim sa vama, stoga
Volim vas sve i radujte se zivotu takav kakav jeste jer bas takav sazdan jeste ono sto bas vama treba!
Voli vas pozitiva