razocarenje negativne misli

Moć misil, kako misliti pozitivno, kako izgraditi zdrav stav, sumnja, ljubav, ljubav prema sebi, zahvalnost
Post Reply
sale

razocarenje negativne misli

Post by sale »

Moze li bilo ko od ljudi koji su clanovi ovog foruma koji si organizovali ovaj forum da mi daju savet kako otkloniti svu negativu iz sebe,lose misli poceti jedan sasvim normalan zivot.sve veze koje sam imao od 21 god do svojih 27 nisu bile duze od meseca dva dana,izmedju svih tih ludosti verovao da cu imati normalnu vezu i na kraju imao je 2 godine(zavrsila se pre 4 meseca) i to je puklo sta da radim a volim je i znam da i ona je nije ravnodusna navodno nije za vezu sta vec,sve to asocira na neku crnu magija nesto sto nas je razdvojilosta vec sve su pucale,nadao boljem rekao sebi bice ok ali ovo je kraj krajeva zasto kako neznam,da naglasim prosle godine u aprilu imao smrtni slucaj u kuci od tad,mi se vrzmaju crne misli po glavi tad smo jos bili zajedno,sebi non stop ponavljam jel sam lud sta mi je boga oca sam proplako jer znam da to nije pravda nije to to,plasio sam se svega i svacega,oseji proganjanja svega i svacega,nespavanja,lose spawam ili ne sanjam nista ili lose ssanjam,cudan osecaj dA je neko samnom u sobi trista cuda,sve je to bilo i ranije ali nekako sve gore i gore,samo lose misli poceo da se plasim i puklo je,sve se to odrazilo na nas,kako da se ocistim od svega toga i a nije mi tesko da je vratim samo sebi glavu da sredim HVALA VELIIKO
Krijesnica

Re: razocarenje negativne misli

Post by Krijesnica »

Pozdrav, Sale!

Jasno mi je u kakvoj si situaciji, i sama sam prolazila svojevrsni kaos tako da imaš moje suosjećanje. Svoj sam kaos tek počela stišavati, i mislim da sam na dobrom putu, pa ću ti dati nekoliko jednostavnih savjeta da i ti postigneš isto. Najprije prestani žuriti sa željom da ti bude bolje. Jer žurba vodi u brzopletost, a brzopletost natrag u kaos, pa od toga ne bude ništa. Dakle, polako.
Ne znam koliko si upoznat sa Zakonom privlačnosti, ali mislim da znaš nešto o tome, jer je to od prošle godine prilično razvikana tema. Dakle, za početak bi bilo dobro da prihvatiš činjenicu kako je cijela tvoja stvarnost manifestacija onoga što je u tebi. Tvoje misli stvaraju tvoje doživljaje, nije obrnuto. Ne osjećaš se ti loše zbog vanjskih okolnosti. Vanjske okolnosti ovise o tome kako ti misliš i kako se osjećaš. I to je teško za čuti kada su u pitanju smrtni slučajevi, gubici i slično. Ali i takve stvari imam iza sebe, no nisam dvoumila niti sekunde, znala sam da sam ja odgovorna za sve što mi se dešava u životu. Tu trebamo malo zastati. Nisam kriva, nego odgovorna. Dakle, ne preuzimaš krivnju ni za što, nego samo odgovornost. Ti si uzrok, a događaji su posljedica. Zapamti da si ti kreator svega.

Kako bi se doveo u red i počeo čistiti negativnosti koje su se očito nakupile u tebi kroz godine, od srca ti savjetujem da počneš meditirati, ako dosad nisi. Jednostavna zen meditacija čini čuda. Sjedneš ili legneš, nije bitan položaj, bitno je da ti je kičma ravna. Zažmiri i samo diši. Prati svoj dah. Naravno, čuda se ne dešavaju nakon prve meditacije, jednom kada počneš raditi na sebi to postaje način života, rad na sebi je neophodan kroz cijeli život. Mogu ti pomoći i razne pozitivne afirmacije koje možeš pronaći i tu na forumu. Jako je važno da odvojiš vrijeme za komunikaciju sa samim sobom. Ti sam si možeš dati najbolje odgovore na pitanja i shvatiti kako da promijeniš stvari.

To je ono što ti ja mogu ponuditi kao savjet, kao i većini ljudi koji se javljaju sa problemima i "neurednim" životima. Sve govorim isključivo iz iskustva, jer nitko od nas se nije rodio sa savršenim životnim planom. Svi trebaju raditi na sebi da bi postigli određene ciljeve. Bitna je ustrajnost i da nema žurbe jer, kao što rekoh, žurba vodi nazad u kaos...

Nadam se da sam pomogla. Sretno! < 3
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

Krijesnica wrote: Ti sam si možeš dati najbolje odgovore na pitanja i shvatiti kako da promijeniš stvari.
Krijesnice , slazem se :)
jeste da se Saletu mozda ovo ne cini kao resenje (na prvi pogled) ALI TAKO JE
Sale, to sto si pokazao volju ze resavanje svojih "problema" tj. prepreka na putu ka tvojoj sreci -TIME SI URADIO VEC POLA POSLA :) bravo !
nemoj da dozvolis da ti ni jedna prepreka stoji na putu ka sreci. znam da zelis da budes uspesan, srecan, spokojan, i uspesan na svim poljima ODBACI SVE STO TE SPRECAVA
A nista nije dovoljno jako da moze da te spreci
sebi si najdrazi -ako je tebi dobro , svima ce da bude dobro u tvojoj okolini , i sve ce da se odvija kako ti zelis :)
reci sebi "od danas pocinjem da budem srecan", i svaki naredni dan ces sve vise i vise verovari da je tvoj zivot potpuno u redu (znam da ti ne verujes mozda sad u to , ali pokusaj , nista ne gubis )
citkaj malo po forumu na sajtu i fejsbuk stranici "RATNIKA SVETLOSTI"svakog dana (poslala sam ti neke linkove) i videces da ce sve biti uredu :)
ali zapamti da moras da budes uporan, ne moze sve od jednom , i kada ne ide kako ti zelis nastavi da citas a ima i puno tehnika na forumu i yt kanalu , budi uporan uvek jer radis za sebe i svoje dobro :)
a kada uspes u ostvarenju svoje srece , videces i ti ces deliti savete drugima i pomagati im da dostignu tvoje stanje
mi mozemo samo da ti pruzimo ruku da ustanes , a dalje ces sam , i bices ponosan na sebe jer se ODLICNIO OSECAS i sam si to uspeo da postignes ;)
za pocetak:hajde seti se trenutka kada si u zivotu bio najsrecniji
zamisli da mozes da ga vratis ? :) :) :)
kako bi to lepo bilo :)
E PA MOZES :)
OPET MOZES DA BUDES TAKO SRECAN :)
zamisli jos i ovo MOZES DA BUDES SRECAN TAKO SVAKOG DANA, konstantno -VERUJ MI :) ZAR TO NIJE DIVNO :) ?
poradi malo na tome ,veruj vredno je truda ;)
puno srece i pozdrava :*
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
sale

Post by sale »

Hvala vam veliko,svestan sam svega toga verujem u sve to i zakon privlacnosti i sve sve sto ima veze sa tim,verujemda je sve ovo posledica koja se skupila svih ovih godina i da je to sve to magnet bilo negativno bilo pozitivno,i znam da je sve u glavi,ali prvo moram,kao sto rekoh sve veze su se raspadale sexualni zivot nula da tako kazem poceo da sumnjam u sebe sve sve pa i sebe,sad shvatam zasto neko kaze nEMOJ DA BUDES SA NEKIM RADI REDA,jer odsvega tog dizanja nosa u drustvu mozes samo da navuces kompleks da nisi dobar sta vec ZATO ZA PRVI PUT SAVET SVIMA SAMO SA ONIM DO KOGA VAM JE STALO I KOGA VOLITE I KO VAS VOLI,krivim sebe to sto mi se veza raspala i ako ona kaze da je ona kriva nije shvatila nbt,jer se ta negativa prenosi sta vec sa jednog na drugo nepostoji objasnjenje ali se prenosi,ZNAM,i verujem da ona i ja mozemo da funkcionisemo i sto puta sam joj to rekao,treba price razgovora to je isto kao da isperes nesto vodom,razgovor vredi,BIRAJTE GLAVOM KOGA CETE VOLETI NE SRCEM SRCEB VIDI SAMO ONO STO MU ODGOVARA PO IZGLEDU LEPOTI ITD GLAVA BIRA DA TRAJE I DA VREDI,GLAVOM SAM JE BIRAO VEROVATNO zato i hocu i da je vratim ali prvo moram da rakrstim sam sa sobom ja nju zelim jer je fenomenalna i verujm da nas spoj moze puno puno da vredi,boga sam proplakao jer nezelim da ovako bude,najvise me pogodilo sto sam poceo da se tripujem da nece biti srecna samnom da cu joj zivot upropastiti sta vec i sva ta negativa je ucinila da se raspadnemo cujemo se,kad smo se otpoceli vezu sve je bilo ok iako me je mucilo sve i svasta i sve se odrazilo na sve zivo kasnijeu vezi,a hteo i da pricam i sve,ali mlado je i ludo i ne shvata nista,nemoj te nikad da trazite ko ce vas voditi u zivotu u da vam navodno neku sigurnost u muskarcu ko ce da lupa sakom o sto ili sta vec,cenite onog ko vam daje slobodu priliku da izgradite vas kao licnost po BOZJIM ZAKONIMA UNIVERZUMA pravdenosti i cestitosti i cenjenje onog ko vam daje slobodu da mozete normalno da odete u grad gde vec,volite ga vise od svega jer vas pusta da izgradite vas same kao pravdene licnosti bica ovog univerzuma,i nikad mi nece biti jasno zasto njih vecina uradi kontra pa se kaje trpi sta vec,najvise me pogodilo sto sam poceo da se tripujem oko svega a kao posledica jer sam brinuo oko svega i na kraje te brige dosle ti glave jbg HVALA PISACU JAVLJACU SE JER MI JE TAKO LAKSE
sale

Post by sale »

Jos nesto postoji li negde opis same meditacje sta kako gde, i kako mogu da pisem drugim korsnicima na PVT HVALA VELIKO
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

DOBAR LINK ZA MEDITACIJU (NAJBOLJI) http://www.youtube.com/watch?v=xgRPMajd ... ture=share

SAMO NAPRED ! :) ;)
imas ispod svakog avatara oznaku ''pp'' -privatne poruke
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
DenVik

Post by DenVik »

Sale, pozdrav i srecno. Obratio si se ljudima koji su stvorili sajt, mozda bi mogao da probas nesto da procitas sa ovog odlicnog sajta. Sve imas u njemu, svi textovi su dobri. Pretpostavljam da ti koncentracija ( pretpostavljam) nije sad bas najjaca, ali probaj slucajnim pogadjanjem da otvaras textove,Vinine video klipove, nacices svoje odgovore. Vecina nas je to prosla, ne tu situaciju, ali bili smo u najcrnjem tunelu u nasem zivotu. I jesi na pola puta, onda kad trazis pomoc-ona i dodje. Samo strpljivo sa sobom.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Član 257

Post by Član 257 »

DenVik wrote:Sale, pozdrav i srecno. Obratio si se ljudima koji su stvorili sajt, mozda bi mogao da probas nesto da procitas sa ovog odlicnog sajta. Sve imas u njemu, svi textovi su dobri. Pretpostavljam da ti koncentracija ( pretpostavljam) nije sad bas najjaca, ali probaj slucajnim pogadjanjem da otvaras textove,Vinine video klipove, nacices svoje odgovore. Vecina nas je to prosla, ne tu situaciju, ali bili smo u najcrnjem tunelu u nasem zivotu. I jesi na pola puta, onda kad trazis pomoc-ona i dodje. Samo strpljivo sa sobom.
:)
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Post Reply