Kyra, potpuno ali potpuno te razumem jer je kod neme totlno ista situacija , nisi sama

uz to sto si ti opisala moja mama je (i ona to naglas govori o sebi a ja se slazem sa tim) realna previse (cak nikada nista u zivoti nije sanjala,samo je zanima vizuelno i opipljivo) pesimista veliki, materjalista pogotovo... nista to nije lose , jer je sustinski JAKO DOBAR COVEK VELIKOG SRCA
ALI PRAVE RECI SI ODABRALA-ona je moja biloska majka ,duhovno i mentalno nikada nebi mogle da funkcionisemo u drugim okolnostima...
prihvatanje...
Jedno je prihvatanje, ono pravo prihvatanje,istinsko... a drugo je precutkivanje,kada trpi unutrasnjst,kada ''gutamo u sebi''. tako nastaju i fizicka oboljenja (glavobolje,gastritis, cir na zeludcu....pa do mozdanog udara (danas sam se susrela sa tim) mnogo ljudi koje poznajem ima nesto od ovih bolesti-to je uzrok) ... ja sam prosto takva da polomim kada mi se lomi, pevam kad mi se peva, placem naglas , zagrlim, kazem,svadjam se ....
kada moje prihvatanje predje granicu ,kada dodje do ''prelaska crte'' onda nastupa plakanje
jutros sam se uz jutarnju kaficu fino isplakala (nisam skoto plakala sem od srece) i na kraju opet rekla majci da je prihvatam i volim i nadam se da ces i ti mene , makar pokusati. ja je razumem , tesko je preci tu barijeru ,ali sa druge strane razumem i sebe i tebe Kyra jer smo slobodne da same donosimo odluke :*
Član 257 wrote:Ja mislim da je dobro što su nas rodile i da je to to!

da Clan 257, tacno je to , ali sigurno zelis da mama ucestvoje u tvom zivotu da se lepo radujete, tugujete, podrzite, druzite pa makar potajno u sebi kakva god ona bila pa.... i najgora moguca volim je , ne mogu opet da je biram

moram