Zakon odnosno Vještina promišljenog stvaranja
- pčelica Maja
Zakon odnosno Vještina promišljenog stvaranja
Ovaj Zakon glasi: Ono o čemu razmišljam i u šta vjerujem ili očekujem- to jeste. Ukratko, dobijate ono o čemu razmišljate, željeli vi to ili ne”. Promišljena primjena razmišljanja zapravo je ono o čemu je riječ u vještini promišljenog stvaranja, jer ako ne razumijete ove zakone i ne primjenjujete ih promišljeno, sasvim je moguće da stvarate po automatizmu.
Ja sam prije upoznavanja ZP imala neka svoja pozitivna vjerovanja koje sam nesvjesno "podgrijavala" vjerovala u njih (po automatizmu) i ona su mi uvijek donosila dobrobit ne znajući da ZP radi bez obzira da li ja znam za njega ili ne. Da li ste i vi imali slična iskustva prije upoznavanja za univerzalnim Zakonima Univerzuma?
Ja sam prije upoznavanja ZP imala neka svoja pozitivna vjerovanja koje sam nesvjesno "podgrijavala" vjerovala u njih (po automatizmu) i ona su mi uvijek donosila dobrobit ne znajući da ZP radi bez obzira da li ja znam za njega ili ne. Da li ste i vi imali slična iskustva prije upoznavanja za univerzalnim Zakonima Univerzuma?
Ako ne možeš biti dva metra visok budi dva metra pametan!
-
Re: Zakon odnosno Vještina promišljenog stvaranja
Naravno,ja sam jedno vrijeme svaki dan prije spavanja molio i na kraju molitve rekao svoje želje.Te želje su se uvijek ostvarivale,ali su bile male i skromne,pošto nas tako crkva uči.Od kad sam otkrio zakon privlačnosti život je posto uživancija,ali opet treba dosta vremena da se manifestiraju neke veće želje.
Promišljeno stvaranje me je spasilo, sad je to nekako deo mene. Kad ulazim u određene segmente, zastanem, budem svesna toga i jednostavno osetim da je sve u redu, jer ja sam uvek i uvek bezbedna i zaštićena i uvek sam u pravo vreme na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba( ovo mi je hit
, nešto kao glavna mantra). Promišljeno stvaranje mi je naročito značilo na poslu, toliko ljudi, osoblja, sudaranja ega, dobrih ljudi, dobrih vibracija, ma svega, sve u istom košu, sve u par sati. Ranije sam imala utisak da reagujem previše impulsivno, idem kroz dan kao muva bez glave, onda dođem kući, tu tek predstava.Osećam negde u dubini da to nije to, da može drugačije i bolje, da nisam rođena da bi se svaki dan nervirala, raspravljala ja " vako pametna, jel", onda masa nekih ljudi oko mene,bespotrebno, svi nešto traže.
I onda, samo rez.
Abraham dolazi do mene, hvala
( vi ćete to razumeti, ne mogu baš ovako da pričam javno u svom životu). Onda sam napravila svoju Kreativnu radionicu( ionako volim da maštam od kako znam za sebe) i Scenario, Pozitivnu svesku( tako je zovem)pišem često i sve jeste tako.
Sad je drugačije, dosta, znam da me Život voli i podržava gde god da sam. Sve je u redu.

I onda, samo rez.
Abraham dolazi do mene, hvala

Sad je drugačije, dosta, znam da me Život voli i podržava gde god da sam. Sve je u redu.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Da, i to sam uvidjela tek kad sam počela svjesno prakticirati ZP. Neko vrijeme sam si premotavala film života unazad, dobivši savršen obrazac "mislim-ostvarujem". Sve moje najljepše i najcrnje misli su bile ostvarene prije ili poslije, više-manje onda kada sam već zaboravila da sam uopće mislila o tom nečem, pa me život uhvatio nespremnu. Eh, kad se sjetim...ne bih se više vraćala u to stanje svijesti!pčelica Maja wrote:Da li ste i vi imali slična iskustva prije upoznavanja za univerzalnim Zakonima Univerzuma?

- jovanajovana10
za mene je Vestina promisljenog stvaranja
jedan najvazniji zanat kojim se ucim
ali sam svesna toga da sam mnogo puta nepromisljeno posmatrala stvari i da mi se to mnogo puta obilo o glavu pa sad idem sa tako polupanom glavom okolo samo sto mi zavoj oko nje ne viri
nekada me je i sramota svojih zavoj na glavi 
ali polako ko radi taj i gresi ...greske su iskustva ...
nekada sam kompletno lezala u gipsu a sada je odlicno i bice jos bolje
Vestinu promisljenog stvaranja bolje da prema tome svrtsam u ekstremne sportove a ne u znat

polako... ne moze sve odjednom -fokus na sve odjednom ne moze (ili jako opterecuje) rasplinem se na 58 strana
fokusom na jedno i svu energiju ulozim (a to tako ne ide) -zanemarujem 5 stvari koje izmaknu kontroli
a ja volim da drzim konce u svojim rukama ...
tako da mogu da se fokusiram na eventualno 3 AKTUELNE STVARI (ovo ''aktuelne'' mi je jako vazno)
ne zelim na vise, ne zelim problem bez problema, da iskopavam nesto i da ga resavam:)... neko mi je uvek kad se saberem koje su, resavanjem tih 3 aktuelnih stvari resavam automatski i sve ostalo
uspesi su mi tako sve cesci i brojniji
:*
jedan najvazniji zanat kojim se ucim

ali sam svesna toga da sam mnogo puta nepromisljeno posmatrala stvari i da mi se to mnogo puta obilo o glavu pa sad idem sa tako polupanom glavom okolo samo sto mi zavoj oko nje ne viri

ali polako ko radi taj i gresi ...greske su iskustva ...
nekada sam kompletno lezala u gipsu a sada je odlicno i bice jos bolje
Vestinu promisljenog stvaranja bolje da prema tome svrtsam u ekstremne sportove a ne u znat

polako... ne moze sve odjednom -fokus na sve odjednom ne moze (ili jako opterecuje) rasplinem se na 58 strana

fokusom na jedno i svu energiju ulozim (a to tako ne ide) -zanemarujem 5 stvari koje izmaknu kontroli

a ja volim da drzim konce u svojim rukama ...
tako da mogu da se fokusiram na eventualno 3 AKTUELNE STVARI (ovo ''aktuelne'' mi je jako vazno)
ne zelim na vise, ne zelim problem bez problema, da iskopavam nesto i da ga resavam:)... neko mi je uvek kad se saberem koje su, resavanjem tih 3 aktuelnih stvari resavam automatski i sve ostalo
uspesi su mi tako sve cesci i brojniji

:*
-Danas je moj srecan dan
!
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg

ŠtreberuDenVik wrote:Promišljeno stvaranje me je spasilo, sad je to nekako deo mene. Kad ulazim u određene segmente, zastanem, budem svesna toga i jednostavno osetim da je sve u redu, jer ja sam uvek i uvek bezbedna i zaštićena i uvek sam u pravo vreme na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba( ovo mi je hit, nešto kao glavna mantra). Promišljeno stvaranje mi je naročito značilo na poslu, toliko ljudi, osoblja, sudaranja ega, dobrih ljudi, dobrih vibracija, ma svega, sve u istom košu, sve u par sati. Ranije sam imala utisak da reagujem previše impulsivno, idem kroz dan kao muva bez glave, onda dođem kući, tu tek predstava.Osećam negde u dubini da to nije to, da može drugačije i bolje, da nisam rođena da bi se svaki dan nervirala, raspravljala ja " vako pametna, jel", onda masa nekih ljudi oko mene,bespotrebno, svi nešto traže.
I onda, samo rez.
Abraham dolazi do mene, hvala( vi ćete to razumeti, ne mogu baš ovako da pričam javno u svom životu). Onda sam napravila svoju Kreativnu radionicu( ionako volim da maštam od kako znam za sebe) i Scenario, Pozitivnu svesku( tako je zovem)pišem često i sve jeste tako.

"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham

Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Da upotrebim veštinu promišljenog stvaranja da mi nam vrate AVATARE?
Đe, ba, avatar???
Jovana kakve ti to privilegije imaš???

Đe, ba, avatar???

Jovana kakve ti to privilegije imaš???

"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
- jovanajovana10
tisina ! ja sam glavna sad ode XD XD XD XD ahhahahha
ja sam vam uzela avatare
ne vracam ih nazad

pozelela sam da samo ja imam avatar
... i eto
... izvinite

ja sam vam uzela avatare

ne vracam ih nazad

pozelela sam da samo ja imam avatar

-Danas je moj srecan dan
!

Ko sme da ti protivreči kad govoriš tiho i vodiš ova dva kera sa sobom (levi se zove Mujo, a desni Haso)