PET TIBETANACA

Abraham, Pleiadians, EFT, Vizuelizacija, Audio knjige, Meditacija, Afirmacije, Silva metod, Tehnike za privlačenje novca, Binauralni zvuci
jelena

Re: PET TIBETANACA

Post by jelena »

Ja sam prije 5-6godina kupila knjigu PET TIBETANACA -(Kristofer S.Kilham)i oduševila me.U njoj imaju opisi rada vježbi kao i opisi o čakrama,kundalini energiji,disanju,jogandira i kundalini meditacija.
To je mala knjižica u kojoj su sažete sve osnove o duhovnom razvoju.
Vježbe 5 tibetanaca su odlične za usklađivanje čakri i buđenje životne energije.
To je srija joga vježbi jako jednostavnih a ujedno jako snažne.One povećavaju snagu energiju i oštrinu uma.Otvaraju energetski sistem TELO -UM i uravnotežuju energiju na nevjerovatan način kao ni sa jednim drugim pojedinačnim jogičkim metodama.
Od tad ih radim i jako su jednostavne a učinkovite.
I ja ih preporučujem svima.
Danijela
Felisiti

Post by Felisiti »

Počela sam da radim Tibetance pre tri nedelje, nisam pročitala tu knjigu, pogledala sam samo snimak vežbi na netu i prionula na posao.

Nemam još nekih rezultata koje bih podelila sa vama, ali prijaju mi vežbe, nekako su mi "prodrmale" celo telo, a to mi je i bio cilj - razdrmati se uz minimalno naprezanje. :)
Nemam očekivanja, ako budu i neke pozitivne promene dobro, ako ne budu, opet dobro, vežbe mi se sviđaju i nastavljam da ih radim.
Monja

Post by Monja »

Odlične su vežbe, sve su manje više ok, samo imam problem sa 4. Tibetancem, kad sednem uspravnih leđa, ruke su mi prekratke da bih dlanove spustila na pod, pa nešto improvizujem na vrhovima prstiju. Image

Valjda ću se razmrdati Image Image
Nema tog delanja koje može da nadomesti neusaglašenost energija. - Abraham
Felisiti

Post by Felisiti »

Meni je problem predstavljao drugi Tibetanac, kad treba podići noge i ispraviti ih, na svašta je to ličilo samo ne na ono što treba. :roll:
Sad mi se noge polako ispravljaju, bila sam zarđala kao stara kanta, sramota.
Po ovom videu vežbam, kratak je, a sve je lepo objašnjeno. :)

http://www.youtube.com/watch?v=1_jSnv1gjyk
Monja

Post by Monja »

I ja isto vežbam po tom videu. Zasad ide teško, ali jedino o čemu brinem jeste da se ne povredim ili da ne pretera. Sve ostalo će se skockati kako treba :)
DenVik

Post by DenVik »

Meni je pomogla i knjiga Fontana mladosti,imate je na netu,na vise mesta, odaberite koja vam se svidja, ne mogu sad da trazim link, sorry, nije lose procitati je.
Samo mali savet, vezba koja ne prija-ne radi je, uopste.
Brzo ce se telo razgibati i cakre ce se povezivati lakse, poenta tibetanaca je da PRIJAJU i telu i dusi ( i umu). Da uzivas u disanju i istezanju, ako boli, ne radis, preskoci je, samo ce ti telo reci kad je vreme da je radis.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Monja

Post by Monja »

Jesam, DenVik, pročitala sam Fontanu mladosti, a našla sam i od nekog Kristofera Kilhama "Pet Tibetanaca" i ne maltretiram samu sebe, zaista. Stvarno radim polako i sa uživanjem :) . Hvala, DenVik Image
Post Reply