Modifikovana Sedona

Abraham, Pleiadians, EFT, Vizuelizacija, Audio knjige, Meditacija, Afirmacije, Silva metod, Tehnike za privlačenje novca, Binauralni zvuci
Post Reply
Dragiša

Modifikovana Sedona

Post by Dragiša »

Ovo je sedona koja mi je onako pala na pamet iz inspiracije od Boga... meni je pomogla dosta možda će i vama.

Isto se sastoji od kompleta pitanja koje sam malo izmjenio.

e ovako, postavite sebi sledeća pitanja:

1. Mogu li prihvatiti sve ono što osjećam da je loše za mene sada? (da)
(ovdje je važno da osjećate i prihvatite to SADA štogod da je,možete znati, a i ne morate)

2. Da li bi mogao otpustiti sve ono što osjećam da je loše za mene sada? (da/ne)

3. Da li bi otpustio sve ono što osjećam da je loše za mene? (da)

4. Kada? (sada)

ukoliko posle tačke tri odgovorite sa "ne", onda slijedi pitanje

5. Da li bi radije da osjećam sve ono što je loše za mene ili bi radije da budem slobodan?
(kad ste odgovorili slijedi pitanje)

Kada? (sada)

Probajte, ponovite setove pitanja više puta , možda se iznenadite ko što sam se ja iznenadio.
Kad sam prvi set pitanja odradio nekoliko puta svi moji problemi su mi se činili ko odaljeni od mene, kao da su na mjesecu, ili još dalje na jupiteru ili plutonu možda, mentala slika problema je totalno izblijedila, nadam se da će isto biti i s vama iskustvo.

Iskustvo posle ovoga je bilo kao ono što se kaže "ne postoji loše, all is well".Sve je Bog i sve je dobro...ma iskustvo je odlično.
Ne znam stvarno šta je ovo, ali za mene djeluje.

Napomena:
-ono "osjećam" možete prebaciti i u prošlom obliku "sam osjećao" i time svoje probleme -- pretvarate u sjećanja, i otpuštate ih.
-ono "za mene" možete zamjeniti "za druge"
-ono "osjećam" možete zamjeniti "smatram"
-Naglasak neka bude na riječi "sve ono" i "osjećam"
-u prva dva pitanja, možete, a i ne morate da koristite ono "sada" ako vam smeta
Važno je da budete istrajni i da se uživite u proces !

Objašnjenje procesa:
Ja smatram da problemi nastaju onda kad za "nešto" zalijepimo etiketu "loše" i onda običan čovjek stalno razmišlja o tome "loše" . Dakle, to ne treba zadržavati, to se može i otpustiti.
Svaki čovjek ima slobodu izbora i to nam dokazuje sedona kroz pitanja,valjda,barem je meni dokazala.
Sve što treba jeste da čovjek prihvati i prizna da nešto smatra ili osjeća za "loše", i da otpusti.Ponavljam, može, a i ne mora da zna šta je to, podsvjest najbolje zna.
Ovom modifikovanom sedonom podsvjest kroz pitanja kao da otpušta bilo šta "loše" a da ja to ne moram znati šta je, barem sam tako doživeo.

E da, kad ste završili sa procesom i osjećate barem nekakvo pobošljanje, važno je da završite sa afirmacijom koju ponavljate više puta... Osjećam se slobodno, osjećam se dobro, i da to osjetite bićem ,ako je moguće.

Jer ja smatram da kad se nešto očisti najbolje ga je zamjeniti sa pozitivnim i čistim, čisto da se ne ostavi praznina.

Probajte, barem testirajte, ništa vas ne košta.
Javite mi kako ide ovo kod vas, javite mi rezultate ako ih bude bilo, bilo ko.
Nadam se da će vam djelovati.
Srećno otpuštanje
LET GO AND LET GOD !
DenVik

Re: Modifikovana Sedona

Post by DenVik »

Radi ovo, probala, :)
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Član 257

Post by Član 257 »

Može li neki primer. Npr. neka konkretna mini situacija???
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
DenVik

Post by DenVik »

Imala sam tolika opterecenja na poslu zbog jednog kolege. Ja sam odgovorna za jedan sprat i sva desavanja, ljude, dokumentaciju i sl. Kad dodje nekakva inspekcija, ja prva na udaru. A kolega je, recimo, rastegljive prirode( ne radi bas sve po propisima i zakonu, a i nije sam u toj prici ima ih jos), par puta sam imala ozbiljnih problema zbog njega i to me jako mucilo.
Onda sam dobila knjigu 'Korak po Korak" Marsi Shimof, u njoj ima prelepih igrica i primera.
Par dana sam to vezbala, sta osecam ,mogu li da otpustim svoju ljutnju prema sebi jer znam da sam prizvala ovu situaciju u svoj zivot zbog necega, ok,ne prija mi to, osecam se ugrozenom zbog njega, osecam da mogu i da mi taj osecaj vise ne treba. Volim tog kolegu, jer je vredan,pametan, sarmantan,porodicni prijatelji,ali ima kriminogen mozak :D i zaista mi to ne treba pet para u zivotu( do tada sam vec prevazisla krivicu, da sam kriva za nesto ovo ili ono u zivotu)
Ok, kad si spremna da to uradis? Pa, SADA, OVOG TRENUTKA!! jesi li rodjena slobodna? da? pa, pustaj ta sranja onda :D
i hvala, hvala, hvala..zahvaljivala sam se svaki dan na tom pustanju i osecala pomak svake sekunde.
To je bilo ravno prosle godine, bio je neki veliki problem i skocio je na mene fizicki i da mi preti, hm..ja sam vam malo nezgodna ako mi neko preti( probudi se ratnica u meni, a ne volim to bas i nisam vise explozivna kao ranije :mrgreen: ) i tada sam napravila neke promene, pomeranja na poslu( jer je imam podrsku ovih iznad :D ). I dalje mi radimo zajedno, ali mene vise ne remete te neke stvari niti me ugrozavaju. Da li se desavaju, ne znam i ne zanima me.
Nemam pojma da je to M. Sedona, ali vezbica je odlicna.
I koristim je i dalje i uvek upali.
Dragiša

Post by Dragiša »

DenVik wrote:Radi ovo, probala, :)
odlično! nastavi sad i dalje, i naravno da radi, ako radi za mene mora i za druge, logično, svi smo isti, mora tako biti...

e sad, probaj da ono "loše" zamjeniš za rječ strah, bol, ili šta god da te muči ali da pri tom definiše osjećaje.

Važno je raditi više puta, i svaki put kad se završi ako si odradio/la kvalitetno, nešto ćete tjerati da izdahneš težak dah, to znači da si otpustio/la loše osjećaje...

Pokušaj takođe sa pitanjem:

1. Da li mogu sve ove osećaje _________ promjeniti u ljubav? (da/ne)

2. Da li bi sve ove osećaje _________ promjeniti u ljubav? (da)

3. Kada? (sada)

ili ako je u pitanju neka osoba:

Da li bi sve ove osećaje koje osećam prema toj i toj osobi promenio u ljubav?

...ovo je originalna tehnika Lestera Levensona kojom se on oslobodio svega lošeg u sebi

evo i knjiga ako znaš engleski:

http://releaseyourproblems.com/Lester_Autobiography.pdf
LET GO AND LET GOD !
Dragiša

Post by Dragiša »

Član 257 wrote:Može li neki primer. Npr. neka konkretna mini situacija???
to ja ne znam, to ti moraš znati šta je to što te muči, jer za to što te muči ti si zalijepila etiketu "loše", tako je bilo sa mnom

jednostavno, ako ti je lakše zapiši u svesku pitanja i dok ponavljaš ono "loše" , u glavi ćeš imati sliku šta je to, ili ćeš barem osjetiti

...ili se možeš zapitati "šta je to za mene loše?", "šta ja smatram da je bol, strah, zlo, patnja za mene ili za druge?" i dok držiš tu misao, prođeš kroz pitanja otpuštanja, mada ti ni to nije potrebno, uvjerio sam se da čak iako ne znam šta je to "loše" što ponavljam, definitivno zna moja podsvjest i ona to otpušta , a to ćeš jednostavno osjetiti kao olakšanje,kroz izdah, i dok vršiš proces dalje olakšanje će biti sve jače i jače, i odjednom ćeš se nađi u beskrajnom osjećaju sreće koji će preći u mir "all is well"

Ne mogu ti objasniti kako to funkcioniše, to um ne može objasniti, valjda kroz pitanja prolaziš kroz PRIHVATANJE, ODGOVORNOST, SLOBODU IZBORA , OTPUŠTANJE , LJUBAV...
LET GO AND LET GOD !
DenVik

Post by DenVik »

Dragiša, ja sam ti sad u fazi kad nema te iluzije zvane "strah" ili frke oko manje dobrih stvari kad se dese. Ne znam šta mi je, ali sad sve nešto gledam drugačije u zadnje vreme. Od novembra se nešto promenilo.
Valjda je ovo "vežbanje " urodilo plodom. :D
Ali sviđa mi se ovo sad sto si postavio, probaću.
I javljam se za koji dan.
Član 257

Post by Član 257 »

E, ljudi, znam da ćete mi se smejati, ali ja sam napravila davno neku moju "sedonicu" koja glasi: Kada bih sad imala u džepu milion eura šta bih mislila o ovoj temi koja me sada nervira ili rastužuje???
Npr. dug red u prodavnici-da li bi me to opterećivalo da sam dobila pre pet minuta milion eura??? NE
Neko mi kaže nešto što me povredi: Da li bi se tako osećala da sam pre pet minuta dobila poziv gde kažu da sam dobila milion eura??? NE
Ne pomogne meni ovo da odmah skočim od radosti nego samo da se osvestim i shvatim da je stvar u meni. :)
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
DenVik

Post by DenVik »

:D Hahahahaha, može, može.
clan 257, bar ti znaš da je poenta u dizanju do stočetvorke ili u alajnmentu :D
Kako ćeš doći do toga, tvoja stvar.
Ali M. sedona je super za neke manje stvari, manja otpuštanja pa polako prema krupnijim
Dragiša

Post by Dragiša »

ovo je isto moćno...

kad god se javi osjećaj straha, zapitaj se...

Da li je ovaj strah želja za kontrolom, želja za odobrenjem, ili želja za sigurnost?
...što vam prvo padne na pamet, to je to, i momentalno otpuštate

npr. neko ima strah kako prići djevojkama, i to je želja za odobravanjem

...zatim ako nije otpustio potpuno, prelazi na sledeći dio

Da li ova želja za odobravanjem proizilazi iz želje za kontrolom,odobravanjem ili sigurnosti?
...odgovorite i to je to...strah nestao...
čini se komplikovano, a ustvari je baš jednostavno,

ovo je original sedona od Lestera koja nam govori da su naši strahovi zapravo želje...no ovo djeluje i kod želja i kod strahova
LET GO AND LET GOD !
Post Reply