LJUDSKI DNK JE BIOLOSKI INTERNET – NAUCNICI DOKAZALI – DNK SE MOZE REPROGRAMIRATI RECIMA I FREKVENCIJAMA
LJUDSKI DNK JE BIOLOSKI INTERNET i superioran je u mnogim aspektima od vestacki napravljenog interneta. Ruski naucnici su istrazivanjem direktno i indirektno objasnili fenomene kao sto su: vidovitost, intuicija, spontano isceljivanje i isceljivanje na daljinu, samo-izlecenje, tehnike afirmacije, neobicnih svetala / aura oko ljudi (naročito spiritualnih ucitelja), uticaj uma na vremenske uzorke i mnogo drugih stvari. U dodatku tome, postoje dokazi o celom novo tipu medicine u kome DNK moze biti menjan i reprogramiran uz pomoc reci i frekvencija BEZ iskljucivanja i zamene jednog jedinog gena. Samo se 10% DNK koristi za gradjenje proteina. Taj deo je u fokusu zapadnjackih istrazivaca DNK-a i taj deo je ispitan i kategorizovan. Ostatak od 90% DNK-a se smatra “djubretom” DNK-a. Ruski naučnici su pak uvereni da priroda nije glupa, te su se udruzili s lingvistima i geneticarima da bi zajednicki istrazili tih 90% smeća DNK-a. Njihovi rezultati i otkrica su jednostavnom recju REVOLUCIONARNI! Prema njihovim recima, nas DNK nije samo zasluzan za konstrukciju nasih tela već sluzi i za cuvanje podataka i komunikaciju. Ruski lingvisti su pronasli da genetički kod, narocito onaj u “navodnih” beskorisnih 90%, prati iste zakone kao i svi ljudski jezici. Do sada su ispitali zakone sintaksi (načina na koji se reci zajedno stavljaju da bi formirali fraze i recenice), semantiku (studija o znacenju jezika i jezickih formi) i osnovna pravila gramatike. Pronasli su da baze nase DNK prate regularnu gramatiku i da imaju isti niz zakonitosti kao drugi jezici. Dakle, ljudski jezici nisu samo tako slucajno nastali vec su refleksija nerazdvojive DNK. Ruski bio-fizicar i molekularni biolog Pjotr Garajajev i njegove kolege su takodje istrazivali vibraciono ponasanje DNK. Zakljucak bi bio: “Zivuci hromozomi funkcionisu kao solitonicni / holografski kompjuteri koji koriste nasu endogenu DNK lasersku radijaciju.” To znaci da su, na primer, uspeli da moduliraju odredjene uzorke frekvencija na laserski zrak i da su s tim uticali na DNK frekvenciju i samim tim na samu geneticku informaciju. Posto su bazicne strukture DNK luzinasti parovi i jezik je (kako smo pre objasnili) sacinjen od iste strukture, nije potrebno dekodiranje DNK.
Mozemo koristiti same reci i recenice ljudskog jezika! Ovo je takodje eksperimentalno potvrdjeno! Ziva DNK supstanca (u zivom tkivu ne in vitro) ce uvek reagovati na jezicko modulirane laserske zrake cak i na radio talase, ako se koristi pravilna frekvencija.
Ovo konacno naucno objasnjava zasto afirmacija, autogeni treninzi, hipnoze i slicne isceljujuce metode koje imaju jak efekat na ljudska tela, u stvari deluju. Potpuno je normalno i prirodno za DNK da reaguje na jezik. Dok zapadnjacki naucnici seku jedan gen iz DNK lanca da bi ga ubacili negde drugde, rusi su entuzijasticno radili na napravi koja moze uticati na celularni metabolizam kroz odgovarajuce modulirane radio i SVETLOSNE frekvencije da bi tako popravili geneticke defekte. (Iskreno se nadamo da vojsci neće pasti na pamet da iskoristi u destruktivne svrhe iste ili slicne naprave!! Op. Ur)
Aura – energetsko polje oko ljudi
Istrazivacka grupa Garajajeva je uspela da dokaze kako sa ovom metodom hromozomi koji se, na primer, osteceni zracenjem mogu popraviti. Oni su cak uspeli da uhvate uzorke informacija odredjene DNK i transmisijom je prebacili na drugu, koja je tako reprogramirala stanicu s drugacijim genomom. Dakle uspesno su transformisali, na primer, embrio zabe u embrio dazdevnjaka jednostavnom transmisijom uzoraka informacija DNK! Na takav nacin prenesena je cela informacija bez jedne jedine nus pojave ili dis-harmonije na koje se nailazi kada se geni seku i ponovo ubacuju u redove DNK. Ovo predstavlja neverovatnu transformacijsku revoluciju i senzaciju kroz reci! I to sa jednostavnom aplikacijom vibracije i jezika umesto arhaicne procedure presecanja gena! Ovaj eksperiment pokazuje neverovatnu moc talasne genetike koja je ocigledno imala veci uticaj na formaciju organizama nego bio-hemijski procesi baznih sekvenci.
Ezotericna i spiritualna ucenja znaju od davnina da se nase telo moze programirati jezikom, recima i mislima, a sada je to sve i naucno dokazano i objasnjeno!
Naravno frekvencija mora biti pogodjena. I to je razlog zasto nisu svi jednako uspesni ili da to mogu uvek raditi sa istom snagom. Osoba mora raditi na individualnim licnim unutrasnjim procesima i odrasti da bi uspostavila svesnu komunikaciju s DNK. Ruski naucnici rade na metodi koja ne zavisi o ovim faktorima, već na metodi koja uvek radi ako se koristi pravilna frekvencija. No osobe s razvijenom individualnom svescu ce manje trebati pomoc ovakve vrste naprave! Svako moze dobiti takve vrste rezultata na sebi, i tako ce nauka konacno prestati da se smeje takvim idejama, te ce potvrditi i objasniti rezultate. I tu nije kraj. Ruski naucnici su takodje otkrili kako nasa DNK moze napraviti uznemiravajuce uzorke u vakuumu, te tako stvaraju magnetizovane crvotocine! Crvotocine su mikroskopski ekvivalenti takozvanih Eintesin-Rosen-ovih mostova u blizini crnih rupa (ostaci izgorelih zvezda). Ove tunelske konekcije izmedju potpuno drugacijih podrucja univerzuma kroz koje se mogu transmisijom preneti informacije izvan svemira i vremena. DNK privlaci te komadice informacija i prebacuje ih svesnosti. Taj proces hiper komunikacije je najefektniji u stanju relaksacije. Stres, brige i hiperaktivni intelekt sprecavaju uspesnu hiper komunikaciju ili ce informacije biti u potpunosti iskrivljene i beskorisne.
U prirodi hiper komunikacija je uspesno primenjena vec milionima godina. Organizovan protok zivota u zivotinjskom svetu ovo dramaticno potkrepljuje. Moderan covek to pozna samo na puno suptilnijem nivou “intuicije.” Ali i mi mozemo dobiti u celosti ovu moc. Na primeru prirode: kada je matica mrava odvojena od njene kolonije, izgradnja se i dalje nastavlja prema planu. Ali ako je kraljica ubijena, sav rad u koloniji će prestati. Ni jedan mrav nece znati sta dalje treba da radi. Izgleda da matica salje “gradjevinske planove” cak i kad je daleko udaljena od kolonije, to radi putem grupne svesti svojih mrava. Ona moze biti udaljena od njih koliko hoce, sve dok je ziva. U ljudskoj hiper komunikaciji s njom se najcesce srecemo kada se iznenadno dobijemo pristup informacijama koje su izvan nase baze znanja. Takva hiper komunikacija se cesto iskusi kao inspiracija ili intuicija.
DNK se moze reprogramirati rijecima
- Noetic Sparkle
DNK se moze reprogramirati rijecima
NOETIC SPARkLE
Re: DNK se moze reprogramirati rijecima
Asolutno je tako kako si nam predstavila ovim tekstom.
Sigurna sam da se sve u vezi DNK za svakog od nas dešava, naravno drugačijim, tempom ali se dešava i to je evidentno.
Čitala sam knjigu od dr. Robera V Gerarda, "Promenite svoju DNK", koja me je toliko uzbudila i obradovala i podigla onaj žar tragaoca i kroz koju sam veoma dibinski spoznala šta je to DNK i poželela da se i meni dese sve te promene, koje sobom čine da smo sve bliže i bliže Svojij svesti, istinskom biću.
Nije prošlo puno vremena, počea sam osećati određene promene, koje su opisane uovoj knjizi i mnogim tekstovima, što značikada je tragalac spreman, dešavaju se promene.
Evo linka za knjigu i pozdrav.
http://www.scribd.com/doc/23335775/Dr-R ... -Svoju-DNK
Sigurna sam da se sve u vezi DNK za svakog od nas dešava, naravno drugačijim, tempom ali se dešava i to je evidentno.
Čitala sam knjigu od dr. Robera V Gerarda, "Promenite svoju DNK", koja me je toliko uzbudila i obradovala i podigla onaj žar tragaoca i kroz koju sam veoma dibinski spoznala šta je to DNK i poželela da se i meni dese sve te promene, koje sobom čine da smo sve bliže i bliže Svojij svesti, istinskom biću.
Nije prošlo puno vremena, počea sam osećati određene promene, koje su opisane uovoj knjizi i mnogim tekstovima, što značikada je tragalac spreman, dešavaju se promene.
Evo linka za knjigu i pozdrav.

http://www.scribd.com/doc/23335775/Dr-R ... -Svoju-DNK
Re: DNK se moze reprogramirati rijecima
O da hvala vam što me podesetiste i na ovo, sećam se da sam i sam pokušao aktivaciju dnk, s tim što ja nisam imao ovu knjigu nego sam imao 4 audio zapisa, u kojima su opisane valjda 4 vežbe ili koraka ka aktivaciji dnk (nisam siguran možda ima i više vežbi), nažalost nisam bio dovoljno uporan da bi osetio neke rezultate ili nisam bio spreman kao što kaže Leci.
p.s. još ih imam na računaru (te zapise) ako nekom zatrebaju mogu da pošaljem.
ili još bolje pokušaću da ih nađem na netu pa da postavim link.
Hvala za knjigu
p.s. još ih imam na računaru (te zapise) ako nekom zatrebaju mogu da pošaljem.

Hvala za knjigu