Ne kazem da nisam bila optrecena zbog love, nego sta nego sam se nervirala,to sam tek skoro naucila. Ranije mi dodje i ode od mene brzinom svetlosti( tako sam naucila koja je brzina svetlosti i zvuka
Istina je da je novac stvar dopustanja, ubedi sebe da ti dolazi lepo i lako i da si dostojna svog izobilja( a pri tom ne mislim samo na novac), oseti da si uspesna, da si cenjena, da vredis, stani ispred ogledala i vezbaj to , ne zezam se.
Istina je da prvo promenis osecaj u sebi povodom novca( hvala sto uvek imam novca, bla, bla, napravi svoju afirmaciju koju osecas, za sve sto mi treba i vise od toga, ja mogu sve sebi da priustim i hvala, hvala na ovome sto imam i nabrajaj, zahvalnost mene licno vodi pravo u poravnanje)
NE OCEKUJ NOVAC, NE SANJAJ GA, NE GLEDAJ NA TV, NE STAVLJAJ SLIKE NA KOMP, NE OPETRECUJ SE,( drugo je nesto kad se igras i kao brojis ga, to je par min dnevno, kao kreativna radionica)
sanjaj i osecaj LJUBAV, slike ljubavi, opustaj se, pevaj, plesi, ne razmisljaj kako ga nemas, prva asocijacija za lovu neka ti bude olaksanje kako ti uvek dodje na ocekivane i neocekivane nacine, prazan novacanik??svasta, stvori sliku novacnica, oseti pod prstima i NIKO ME NE MOZE UBEDITI DA OVO NE RADI!!!
Promeni svoj licni osecaj i stav, mozda to neko moze za par dana, mozda proradi za mesec-dva, zavisi od otpora.
Ovo je Igra, kao i svaka druga u ZP ( Druze Clan sve je ovo marketing, zar ne?)Ubedi sebe i Univerzum ce ti isporuciti ono sto emitujes.
Ko kaze da ne mozes da kupis cizmice od 20 000? Idi probaj ih, udji u radnju, oseti, prosetaj u njima i ponasaj se kao da si dosla da ih kupis, igraj se, bre