Kafić "Dobre vibre"
Re: Dobro jutro, dobar dan, laku noć i lepi snovi
Svašta, druže Član, grin smajli je ego smajli
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Ja ću u Novi sad opet jer sam bila sad za novaka i nikad jače se provela na Trgu.sarah wrote: A gde ćete za Novaka
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Pa fora je u reči grin tj green vs grin Igra reči
green je zeleno a grin znači smejati se oko glave
grin
(grn)
v. grinned, grin·ning, grins
v.intr.
To smile broadly, often baring the teeth, as in amusement, glee, embarrassment, or other strong emotion.
green je zeleno a grin znači smejati se oko glave
grin
(grn)
v. grinned, grin·ning, grins
v.intr.
To smile broadly, often baring the teeth, as in amusement, glee, embarrassment, or other strong emotion.
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
Oće li ovi iz Newnowa kuvati kavu ako dođemo do njih, kad prestane ovaj sneg, jednog lepog dana?
( hvala Adminu, ali ne vredi to objašnjavati, tu ne pomažu ni vežbe, ni meditacija, ni Bob Proktor, ni ona teta Lisa, šta ćeš, prihvatiš i guraš )
( hvala Adminu, ali ne vredi to objašnjavati, tu ne pomažu ni vežbe, ni meditacija, ni Bob Proktor, ni ona teta Lisa, šta ćeš, prihvatiš i guraš )
Može i čaj, ali Green Teea
Šali se Sarah, ponećemo od kuće te čajeve
Nego, jedno pitanje za Spoygga, Vinu i mama Leci, oli pisati kakve textove ili cete da se raspricate na forumu???Pa, dobro, ajde , sta god.
Nego, jedno pitanje za Spoygga, Vinu i mama Leci, oli pisati kakve textove ili cete da se raspricate na forumu???Pa, dobro, ajde , sta god.
Dobro jutro! Sunceeeeeeeeeee...sunce,sunce,sunce,sunce,sunce...AV,AV raf raf mah mah )))))
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Dobro jutro svima zelim lep u uspesan dan Clanice posalji mi malo sunca kod mene nema, samo sivo nebo....
D dan dragi ratnici( i kučici i kučkice, pa ti avaj i rafaj na forumu druže Član)
Jeste Sunce, dobro nam došlo.
Jeste Sunce, dobro nam došlo.