Drago mi je da se slažemo, da ne "udaram patos" na moj prethodni post, ali meni je Tai-chi život spasao. Sreća pa nam je instruktorka predivna,
nije sujetna, voli da vidi naš napredak, voli da sa nama podeli svoje znanje...na svakom treningu se preporodimo! Jedva svi čekamo da počne
lepo vreme, onda vežbamo napolju...tek je to čarobno iskustvo
Leci, ako nije suviše slobodno od mene, zašto si prestala da vežbaš Tai-chi?
Telo, zdravlje, bolesti, lecenje
Re: Telo, zdravlje, bolesti, lecenje
Draga Mandragora, verujem da je divno napolju vežbati. To je divno gledati ane još i vežbati!
Ma nije bio nikakav specijalan razlog, osim finansiski, ha ha ha ali sam isto imala divnu instruktorku, predivna, mila i draga.
Pozdrav i super si!
Ma nije bio nikakav specijalan razlog, osim finansiski, ha ha ha ali sam isto imala divnu instruktorku, predivna, mila i draga.
Pozdrav i super si!
- mandragora
Re: Telo, zdravlje, bolesti, lecenje
Hvala, Leci, super mi je kad ima toliko istomišljenika na jednom mestu! Oduševljava me sve to-potpuno!
Pogotovo kad su to ljudi koji svojim stavom, rečima i ciljevima u životu zavređuju duboko poštovanje-a to ste svi vi ovde na forumu.
Teško se otvaram, analitična sam i cenim logično mišljenje, ali ovde sam se odmah osetila kao kod kuće. Tako da je moja "barijera"
ostala ko zna gde (a i ne treba mi više )
Pogotovo kad su to ljudi koji svojim stavom, rečima i ciljevima u životu zavređuju duboko poštovanje-a to ste svi vi ovde na forumu.
Teško se otvaram, analitična sam i cenim logično mišljenje, ali ovde sam se odmah osetila kao kod kuće. Tako da je moja "barijera"
ostala ko zna gde (a i ne treba mi više )