Telo, zdravlje, bolesti, lecenje

Abraham, Pleiadians, EFT, Vizuelizacija, Audio knjige, Meditacija, Afirmacije, Silva metod, Tehnike za privlačenje novca, Binauralni zvuci
mandragora

Re: Telo, zdravlje, bolesti, lecenje

Post by mandragora »

Drago mi je da se slažemo, da ne "udaram patos" na moj prethodni post, ali meni je Tai-chi život spasao. Sreća pa nam je instruktorka predivna,
nije sujetna, voli da vidi naš napredak, voli da sa nama podeli svoje znanje...na svakom treningu se preporodimo! :D Jedva svi čekamo da počne
lepo vreme, onda vežbamo napolju...tek je to čarobno iskustvo :)
Leci, ako nije suviše slobodno od mene, zašto si prestala da vežbaš Tai-chi?
leci

Post by leci »

Draga Mandragora, verujem da je divno napolju vežbati. To je divno gledati ane još i vežbati!
Ma nije bio nikakav specijalan razlog, osim finansiski, ha ha ha ali sam isto imala divnu instruktorku, predivna, mila i draga.
Pozdrav i super si!
Image
mandragora

Post by mandragora »

Hvala, Leci, super mi je kad ima toliko istomišljenika na jednom mestu! Oduševljava me sve to-potpuno! :D
Pogotovo kad su to ljudi koji svojim stavom, rečima i ciljevima u životu zavređuju duboko poštovanje-a to ste svi vi ovde na forumu.
Teško se otvaram, analitična sam i cenim logično mišljenje, ali ovde sam se odmah osetila kao kod kuće. Tako da je moja "barijera"
ostala ko zna gde (a i ne treba mi više ) ;)
Post Reply