Šta bi ste pitali Abraham i Ester?

Teme o radu foruma i "čekaonica".

Čekaonica -> Ako ne znate gde biste započeli temu postujte je u ovaj forum pa ću je premestiti.

Kućni red pogledajte ovde.

Najbolji način da započnete novu temu pogledajte ovde
Post Reply
Član 257

Šta bi ste pitali Abraham i Ester?

Post by Član 257 »

Zanima me šta bi ste pitali Abraham kada biste seli u "vruću stolicu"? Da li imate neko svoje pitanje koje niste pronašli do sad,a da vas zanima odgovor na to viđen iz nefizičke dimenzije? Za sve koji ne znaju za Abraham učenja- šta biste pitali nekog ko je "mrtav" i ima pristup informacijama iz kolektivne svesti? Ja imam dva pitanja,ali želim prvo čuti vas ako nije lično.
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Vina

Re: Šta bi ste pitali Abraham i Ester?

Post by Vina »

Divna tema, hehehe svaka čast! :bravo: :bravo: :bravo:
Hm... jao... šta bih pitala.... Verovatno kako da volimo sebe još više, i kako da pustimo druge na miru, eto. Volela bih da mi se to kaže, specijalno za mene. Mada iskreno, verujem da bih bila srećna samo da sam tamo i da vidim Ester uživo, mislim da bih pala u nesvest od sreće :veselica:
Ti si ono o čemu razmišljaš najveći deo vremena.
DenVik

Post by DenVik »

Zahvalila bih se Ester, sto me je" pronasla "u pravom trenutku. Hvala Abrahamu.
Drug Clan, da si me ovo pitala pre pola godine imala bih pitanja, sad znam da se sve otkriva onda kada sam spremna, da mi knjige i ucitelji dolaze kada sam spremna, da mi ljudi dolaze onda kada imam sta da kazem i sta da dam :ruzha:
Mozda neko pitanje vezano za majcinstvo.
Roditeljstvo me fascinira, jer ja nikada sebi nisam bila tip keve :ludiranje: , dobro, nisam bila bas tako luda :andjeo: a ne bih sebe mogla da zamislim bez svog Guzonje( imam dete koje je rodjeno apsolutno bez Ega i uci me sta je ljubav u stvari) i skoro svaki dan se zahvaljujem na tome.
Odlicna tema, svaka cast( jer svako pitanje koje postavimo ovde, odgovorice nam se na njega)
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Buki

Post by Buki »

Vina, mogu ti samo reći, nećeš videti Ester uživo, jer neće da te dovodi u loše fizičko stanje, misli najbolje za tebe, a dobro je za tebe kad ne padaš u nesvest :ludiranje:
Šalu na stranu, ne znam ko su ti ljudi, za Abrahama sam čuo, ali za Ester nisam.
Kada bih mogao da pitam nekog ko je mrtav, šta bih ga pitao, pa možda kako je tamo? :D Po čemu se razlikuju te dve realnosti? Šta se radi tamo, kako se živi i tako to :D
Član 257

Post by Član 257 »

Buki,to je već pitano. Ako te zanima ima na youtubetu
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Buki

Post by Buki »

Aham, nisam znao. Potražiću na Yt, ali čini mi se da tamo ne borave ljudi sa one strane, ili se ja varam? :D
Član 257

Post by Član 257 »

Vina i ja se tako nekako zamišljam pored Ester. Mislim da na tim krstarenjima ima dosta prilika da se sa njom slika i malo proćaska (mislim da su zbog toga krstarenja bolja opcija). Mene najviše od svega na svetu zanima zašto psi laju na točkove. I to je jedno pitanje. :trazhi: Ovi smajliji su vrh
Vina

Post by Vina »

:lol: :lol: :lol: :lol: sad si me nasmejala sa ovim pitanjem!
Ti si ono o čemu razmišljaš najveći deo vremena.
Član 257

Post by Član 257 »

To me oduvek zanimalo,a motivisao me za pitanje jedan tip koji je pitao Abraham: Zašto psi proviruju glave kroz prozor automobila u vožnji i plaze jezik dok im bube upadaju u oči? E,sad,verujem da će odgovoriti i meni.
Post Reply