Prosli petak...Dolazim kuci s posla, po navici pustam tv kad ono ima tona , nema slike. Sve crno! Besna ja, sta cu sad, pocinje mi serija, pa posle ima ovo, ima ono! Posto moji roditelji imaju tv viska, dogovorimo se da mi tata donese tv, ali, avaj, ne moze pre 20.aprila. Jao, mislim ja, kako cu bez carobne kutije tako dugo, a ne zove mi se majstor kad vec postoji nov tv. Resim ja da vidim kako cu se organizovati, kako izgleda zivot autentican, ko sam ja, kako organizujem vreme, sta radim kad sam u kuci a da to nije gledanje tv-a. Nisam ja samo gledala tv, da ne mislite sad po 10 sati, ali 3sata sigurno

Mislim da ljudi cesto nisu svesni kako im vreme bezveze prolazi u buljenju u ekran bez neceg licnog, konkretnog, umetnickog sto su ucinili.
Prvi dan- cudno jako, drugi isto. mAlo, pomalo, okrecem se sebi, svojoj velikoj ljubavi -pisanju. Belezim misli, pisem pesme, pratim neka desavanja po gradu, uzimam ucesce ovde-onde, u stanu citam knjige, sredjujem sobe, brisem prasinu intenzivnije nego pre, nema vise programa, serija,reklama... Kad mi se gleda film, odem do video kluba i problem resen. Cini mi se da sada posle samo 7 dana jasnije razmisljam. Verujem da ce za 10, 15 dana i dalje biti jos bolje! NE znam kako vam sve ovo zvuci, mozda se smejete, ali znate sta- MENI TATIN I MAMIN NOV TV NE TREBA, A OVAJ NECU NI DA POPRAVLJAM!Ovako mi je super! Kao da se gasenjem tv kanala otvorio 1 kanal u meni i ucinio da se posle duzeg vremena zagledam u sebe, osvetlim sebe iznutra.