cao svi!

tanita, teoretski kao sto su pisali DenVik,Buki i Jelena ne moze da se potrosti pozitivdma energija
i to je 100posto tacno.
ali u praksi,ako ti verujes da se pozitivna energija trosi ona se trosi.
na to sam obratila paznu kada sam prekjuce gledala sa drugaricom film Dzima Kerija (ne znam kako se pise

) ,a drugarica me je pitala da li ja mogu da poverujem da je ovakva "budaletina" od coveka neko ko se povremeno leci od depresije,jer ona ne moze da veruje.
ja nesto mislim da on veruje u to da »trosi svoju pozitivnu energiju «
iskreno poznajem i dosta ljudi koji imaju faze da nas sve zarmejavaju do suza
a da sutradan padaju u depresija kojima ja nisam mogla da poverujem da ih nisam videla.
ja ne licno se iznerviram oko neceg,izbacim gnev,tugu,razncaranost i to traje 10minuta,neko me saslusa i posle kao nova-zato sam valjda i mrsavica-lako primam i odajem iz sebe sve,trudim se da nista ne zadrzavam u sebi-zato mi je i metabolizam brz

moje telo zna da mu nece trebati slaufi od masnih naslaga,ni "pojas za spasavanje"

iznerviram se-odpustim to-nastavim dalje sa osmehom
nije oduvek tako bilo, bila sam par meseci( od 6 do godinu dana) u depresiji i anoreksiji :'(,
pa sam onda shvatila tek

:-):-):-)
svaki put kada neko kaze
"joj koliko sam se smejala danas,
ovo sutra nece izaci na dobro"
dodje mi da mu zalepim samarcinu,da se malo razbudi

pa ipak kazes "ma sta to pricas?! odakle ta ideja? ne vidim razlog,objasni mi?"
cini mi se da su posle najvece srece (zbog gornje izreke) ljudi privlacila najvece "nesrece"
pa nece ta sreca danas da se potrosi pa da je nema sutra.
ustvari i sto DenVik kaze, ne mozemo stalno biti u haj stanju, sem ako se ne drogiramo

ne mozemo uvek da se cerekamo,mlatimo ...
ali osmeh i dobra namera,tiha radost,moze uvek
mene zovu Smaji a moju mamu Smesko ponekad

nece ni ljubav da se potrosi, ni znanje