Dok sam živela sa roditeljima TV mi je bio oaza u kojoj sam se skrivala kada krene kritika i roditeljsko osuđivanje, na taj način sam se sklanjala u neku drugačiju stvarnost i varijantu kako bi se moglo živeti i čime sve baviti...
Znam tačno o čemu Vi govorite kada govorite o lošim stranama TV-a, ali ja sam godinama naučila da informacije primam selektivno jer tako mi više prija, i TV sada vidim kao velikog Učitelja koji podučava o svetu i sistemu vrednosti u kojem živimo. Svi ti histerični ljudi, emisije i ostali mediokritetski programi postoje sa razlogom. Ja to nikako ne prihvatam, ali ni ne odbacujem, tu se lepo može videti i naslutiti u kom pravcu ide naše kolektivno nesvesno i u skladu sa time mogu se izvući neke pozitivne pouke. Na TV ne gledam serije i filmove, za to mi služi komp, ali postoje sadržaji koji su mi interesantni, možda ću zvučati glupo

Ali ja mislim i da se tv uređaju, može slati ljubav i primati ista, i kompu i itd...
Nikada nisam bila isključiva ni u čemu, ali eto npr, mojoj drugarici koja nema TV, ne mogu da objasnim zašto ja nemam profil na fejsu
Ona misli da si tako umrežen u sadašnjem trenutku sistema, i da tako možeš osetiti šta To znači za tebe ili sutra tvoje dete, a ja ne mogu da joj objasnim da postoji i indirektan način toga, eto preko tv npr...
Nadam se da ste me razumeli šta htedoh reći

Ja uvek i Uvek zastupam, To da je sve Ok prihvatiti što je deo sveta u kojem živimo, ali u nekim granicama, i bez preterivanja ni u čemu, jer preterano gledanje tv ili sedenje za kompom ili bilo kakva ovisnost o nečemu...sve to oduzima od naše slobode i prisutnosti, i mi postajemo robovi toga
I da dodam...upravo sam na tv nabasala na jednu divnu emisiju u kojoj je gostovao Vladta Jerotić i to mi je ulepšalo dan

Ovo sam navela u prilog toga, da se je jako lepo i kada te nešto baš prijatno iznenadi, a što nije bio tvoj izbor (da npr sedneš za komp i ukucaš šta voliš da gledaš)...A ova emisija me je podsetila na ovog izvanrednog mislioca, i zahvalna sam što tamo negde ima tako divnih ljudi koji prave ovakve i slične emisije