Ispričaću svoje iskustvo da bih bolje objasnila na šta mislim.
Pre par godina, bavila sam se i tada radom na sebi ali ne tako intenzivno, počela sam da osećam da mi se "greju" pojedini delovi tela. Da mi je toplo, najpre je počelo sa kičmom, osećala sam toplotu uz kičmu. Pa onda po nekad u rukama, ili kroz celo telo.
Da ne pišem koliko sam puta uzimala toplomer da proverim da nisam možda dobila temperaturu, ovakvi doživljaji su mi bili potpuno nepoznati. Naravno, temperatura tela skoz normalna.

Mislila sam da je to poziv, predodređenost, šta god, da se bavim nekom energetskom tehnikom, što i jesam radila izvesno vreme, ali se nisam našla u njoj, pa sam prestala (ne bih o samoj tehnici jer meni nije odgovarala, ali to što meni nije ne znači da drugima neće, i iz tog razloga ne bih ništa negativno o tome).
Facinantno mi je bilo kad bih oko celog tela osećala divnu, ugodnu toplinu, kao da mi je u samom telu i u auri oko mene, to se nije dešavalo često, ali kad bude, osećaj je predivan.
U zadnje vreme često osećam takvu toplinu oko srčane čakre, kao divan, topao krug.
Sada sam se navikla na takve senzacije, dođu mi normalne kao dobar dan, a zanima me da li neko ima sličnog iskustva?